2010 Temmuz Anneleri : )

hiç sanmammm ama allahtan ümit kesilmez doğrusuuyerimseniben
sizi şüphe yok anacım ana uzun baba uzun.maşallah bebişinee
aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil hep o boyla kalacak değiller ya elbette uzayacaklarkaydirigubbakcemile2

evet olabilir o zaman benim kasılma 40 larda gezioo

çok geçmiş olsun tekrar,
sabret az kaldı 1 ay sonra bu günleri hatırlamayacaksın bile :)

çok geçmiş olsun tekrar,
sabret az kaldı 1 ay sonra bu günleri hatırlamayacaksın bile :)

valla arada minoset içiyorum inşallah dedikleri gibi zararı yoktur bebeğe. yoksa dayanamam heralde.bir de bazen çok rahatsız olunca unisom diye bir ilaç içiyorum. doktorum ikisini de içebilirsin dedi. doktorun dediği kadar sık içmiyorum ama arada bir. aslında hiç içime sinmiyor ilaç içmek ama mecbur kalıyorum.

ben de öyleydim ılık suyla bile duş alamazdım, soğuk denize giremezdim,
ama şu son 2 aydır soğuğa yakın su bana iyi geliyor,
sıcak suyu yüzüme bile değdiremiyorum akannehir

erkek cocuk doguracakları sıcak basar derlermıs yoksa kan hapı alıyoruz ondanmı bende yazın bıle cıtcıtlı atlet gıyerdım bıde corap
ama suan ustumdekını bıle cıkarıp tamamen cıplak gezmek gelıyor ıcımden

şuanda yapabilir bir durumda isem normalde kararlıyım.
ama tabiki illede olacak diyemiyorum çünkü bazen normalde zararlı olabiliyor.
bebiş için en hayırlısı ne ise o olsun:ecrin_bebek:
bende normal dusunuyorum ama sartları denk gelırse ınsallah
floversun gecmıs olsun
benımde bıkac kere ayagıma kramp gırdı o bıle cok kotu bıseydı ınsan bıse yapamıyor kasılıp kalıyor ve agrı gecene kadar beklıyorum

yok kızz biz de pek uzun yokturr...oğlumda 48 cm doğduu.ben de desen anca taş çatlasın 1.60cm.anlayacağın çıkmıyo bu bünyeden uzun bi bebekk:roflol:
ya bana kımse bebegın boyunu demedı
saglıklı olsunda valla boy kılo no porblem
bencede normal bir dene doktorun kendine ve sana baya güveniyor olmalı böyle dediğne göre en azından denemedim demezsinyerimseniben
valla normal yaptıran doktoru bıle ben zorbuldum arkadaslar sende bulmusken dene cunku normalde tecrubelı dr bulmak gercekten zor
bızım drlar sezeryanda ıyıler gercekten ama normaldede ıyı dr bulmak daha zor oldugundan bulmusken dene ıstersen sansını ama yınede sen bılırsın

teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…