aman sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil hep o boyla kalacak değiller ya elbette uzayacaklarkaydirigubbakcemile2hiç sanmammm ama allahtan ümit kesilmez doğrusuuyerimseniben
sizi şüphe yok anacım ana uzun baba uzun.maşallah bebişinee
bencede normal bir dene doktorun kendine ve sana baya güveniyor olmalı böyle dediğne göre en azından denemedim demezsinyerimseniben
evet olabilir o zaman benim kasılma 40 larda gezioovalla ben hastane çantasını tekrar açıp baktım hastane çıkışlarına allahtan hastane çıkışları 56cme göreymiş 50cm ekstra tulum almıştım 3-4 adet onları hastane çantasından çıkardım 56cmlik bişiler koymaya çalıştım.. ultrason da kiloda yanılabiliyor boyu uzun olduğu için kiloyu da fazla gösteriyor bazen yani ben öyle umuyorum ama yani bu gidişle ultrasona göre 4kg filan doğcak görünüyor . yani ben de ufak tefek bişeyim üstelik çöp gibi zayıfım toplam 7 kilo aldım 3 buçuğu bebek. garip geliyo bana.niye böyle oldu diyorum doktora daha ne istiyosunuz diyor ama ben kendimi halsiz hissediyorum sanki bacaklarım belim karnımı taşımıyor gibi
nstde 160 gösteren sancı değildir heralde bilmem benim nstde sancı çıkmıyor kasılma 15-20 filan arasında gidip geliyor bana doktor zerre kadar kasılma yok dedi kalp atışları ise 140-160 arası gidip geliyor hareket ettikçe 160a çıkıyor. senin 160 dediğin kalp atışı olmasın.ay neyse çok uzun yazdım.
bana da herkes aşağı inmiş dio karnın.
doktorum henüz tam yerleşmemiş kafası dedi.
doktorum dedi bebişin yeri ahat daha gelmeye niyeti yok dedicanim sen daha 37 haftaliksin merak etme, son anda dogum sancisiyla inen bebklerde oluyormus
valla canım anlamıyorum bazen oluyo bazen olmuyor. ama uyku tutmayınca uyuyamayınca daha fazla oluyor. gece sol tarafıma yatıyorum ya önce sol kalçama giriyor ordan bacağımı sarıyor ve belime çıkıyor. sonra yatamamaya başlıyorum çünkü sağ tarafıma yatamıyorum ben sağ kasığıma sancı giriyor e sırt üstü zaten yatamıyorum gecenin bir vakti uykum var ama ağrıdan ve yatamamaktan dolaşıp duruyorum evde. doktora anlattım aynen böyle siyatik sinirine baskı yapıyor dedi bu sinirden bacaktan sırta başa kadar heryeri ağrıtırmış yapacak hiçbişey yokmuş minoset iççekmişim magnezyum iççekmişim onlar rahatlatırmış uyumaya çalışçakmışım. hergün olmuyor da 3-4 kere böyle çok kötü oldum yanii. ben de çaresini bulamadım henüz.
kızlar biz gezmye gidoss iyi gecelerrrrrrr:dance:
kızlar biz gezmye gidoss iyi gecelerrrrrrr:dance:
çok geçmiş olsun tekrar,
sabret az kaldı 1 ay sonra bu günleri hatırlamayacaksın bile :)
iyi yapmışsın gülümm gez bebiş olmadann ....
soon zamanlar çok ağır olunuyoo gerçekten.sancıların bu yalancı doğum sancısı gibi mi sancıların?
yok benim normal doqum sancılarım başladı
ayy allah yardımcınn olsunnn:Saruboceq:
saqol hayatım3 haftadır war ama ilaç kullanıyorum o biraz kasılmaları azalttı bakalım haftaya pzt randewu war bakalım bu sefer doktor ne diyecek
güzel haberlerle gelirsin inş cnm...
ben de öyleydim ılık suyla bile duş alamazdım, soğuk denize giremezdim,
ama şu son 2 aydır soğuğa yakın su bana iyi geliyor,
sıcak suyu yüzüme bile değdiremiyorum akannehir
bende normal dusunuyorum ama sartları denk gelırse ınsallahşuanda yapabilir bir durumda isem normalde kararlıyım.
ama tabiki illede olacak diyemiyorum çünkü bazen normalde zararlı olabiliyor.
bebiş için en hayırlısı ne ise o olsun:ecrin_bebek:
floversun gecmıs olsunvalla canım anlamıyorum bazen oluyo bazen olmuyor. ama uyku tutmayınca uyuyamayınca daha fazla oluyor. gece sol tarafıma yatıyorum ya önce sol kalçama giriyor ordan bacağımı sarıyor ve belime çıkıyor. sonra yatamamaya başlıyorum çünkü sağ tarafıma yatamıyorum ben sağ kasığıma sancı giriyor e sırt üstü zaten yatamıyorum gecenin bir vakti uykum var ama ağrıdan ve yatamamaktan dolaşıp duruyorum evde. doktora anlattım aynen böyle siyatik sinirine baskı yapıyor dedi bu sinirden bacaktan sırta başa kadar heryeri ağrıtırmış yapacak hiçbişey yokmuş minoset iççekmişim magnezyum iççekmişim onlar rahatlatırmış uyumaya çalışçakmışım. hergün olmuyor da 3-4 kere böyle çok kötü oldum yanii. ben de çaresini bulamadım henüz.
ya bana kımse bebegın boyunu demedıyok kızz biz de pek uzun yokturr...oğlumda 48 cm doğduu.ben de desen anca taş çatlasın 1.60cm.anlayacağın çıkmıyo bu bünyeden uzun bi bebekk:roflol:
valla normal yaptıran doktoru bıle ben zorbuldum arkadaslar sende bulmusken dene cunku normalde tecrubelı dr bulmak gercekten zorbencede normal bir dene doktorun kendine ve sana baya güveniyor olmalı böyle dediğne göre en azından denemedim demezsinyerimseniben
saqol hayatım3 haftadır war ama ilaç kullanıyorum o biraz kasılmaları azalttı bakalım haftaya pzt randewu war bakalım bu sefer doktor ne diyecek
erkek cocuk doguracakları sıcak basar derlermıs yoksa kan hapı alıyoruz ondanmı bende yazın bıle cıtcıtlı atlet gıyerdım bıde corap
ama suan ustumdekını bıle cıkarıp tamamen cıplak gezmek gelıyor ıcımden
bende normal dusunuyorum ama sartları denk gelırse ınsallah
floversun gecmıs olsun
benımde bıkac kere ayagıma kramp gırdı o bıle cok kotu bıseydı ınsan bıse yapamıyor kasılıp kalıyor ve agrı gecene kadar beklıyorum
ya bana kımse bebegın boyunu demedı
saglıklı olsunda valla boy kılo no porblem
valla normal yaptıran doktoru bıle ben zorbuldum arkadaslar sende bulmusken dene cunku normalde tecrubelı dr bulmak gercekten zor
bızım drlar sezeryanda ıyıler gercekten ama normaldede ıyı dr bulmak daha zor oldugundan bulmusken dene ıstersen sansını ama yınede sen bılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?