2010 Temmuz Anneleri : )

Bahar nasılsın?Sen doğumu Yaşamda mı yapacaksın?Bir de normal mi sezeryan mı?

uyuduk, dedemiz uyandırdı :)) bir baktık karnımız acıkmış kocaman bir tabak kavun karpuz doğradık yanınada domates salatalık ve peynir :))) oturduk eşimle hepsini bitirdik karnımızı doyurduk :))

miss canım iyi olduğunuzu görmek güzel rüzgar beyimiz azıcık daha sabretsin sonrada gelsin :))

bu arada 38. haftamızı bitirmişizzzz yaaa sanki szeryan gününü beklemeyecek gibi geliyor bana oğluşum. öğleden sonra eşimle biraz dışarı çıktık eşim dolaşmak istermisin dedi ama ben dolaşamadım. oğluşum karnımın altına öyle baskı yapıyor ki her adımda canımı acıtıyordu.

şimdide kayınvaldemlere gidiyoruz eşimin halası gelmiş onu görmeye öpüyorum hepinizi şekerlerrrrr :))

bizi özleyin anacım kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar.
29 haziran 22.18 de kızımı epidural sezaryen le dünyaya getirdim. Ayrıntıları yazarım. Ya çok panik oldum ben. kimsem yok yol gösterecek. Bir fırsatım olduğunda soracam hepsini.

Selam kızlar.
29 haziran 22.18 de kızımı epidural sezaryen le dünyaya getirdim. Ayrıntıları yazarım. Ya çok panik oldum ben. kimsem yok yol gösterecek. Bir fırsatım olduğunda soracam hepsini.

canım hayırlı olsun ilk olarak.

yanında sana yardımcı olabilecek kimsen yok mu?

burada daha önce doğum yapmış tecrübeli arkadaşlar var sana mutlaka yardımcı olurlar.

tekrardan hayırlı olsun...

Selam kızlar.

gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..Ayrıntıları bekliyoruz.

-----------------------------

biz de gezmeden geldik kızlar..
Alışveriş merkezleri falan dolaştk yemek yedik..yorulmuşuz..sempatiksalakcinni

maşallah aalışveriş merkezi filan benim için hayaal. şanslısınız.

Selam kızlar.

Allah analı babalı büyütsün caanım.Allah sağlık versin hepsini öğrenirsin yavaş yavaş. annelerimiz gencecik yaşta doğurmuş büütmüş bizi tecrübesizmiş hepsi ama bişekilde büyümüşüz seninki de bişekilde büyücek anlamıcaksın bile inşallah.

maşallah aalışveriş merkezi filan benim için hayaal. şanslısınız.

canım eskisi gibi değilim tabii:sm_confused: yavaş ve ağır hareket ediyorum ama istediğim yere gidebiliyorum yine de

tabii uzun süre değil belirli bir zaman sonra aşağı baskı oluyor ...fisfisfis

canım eskisi gibi değilim tabii:sm_confused: yavaş ve ağır hareket ediyorum ama istediğim yere gidebiliyorum yine de

tabii uzun süre değil belirli bir zaman sonra aşağı baskı oluyor ...fisfisfis

ben dün doktora zor gittim gerçi ağrım vardı ondan ama bugün de sokağın başına yani yaklaşık 200m filan yolu zorla gittim geri geldim o da arada dinlendim yani. o durumdayım. hemen kasıklarımdan aşağı ağrı giriyor.

sabret canım..az kaldı...
hayırlısıyla gelsinler de şu bebişler..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…