2010 Temmuz Anneleri : )

süt pompası varsa göğüslerinden süt sağmaya çalışabilirsin ya da yoksa göğüslerini sıkarsan oksitosin salgılanıyormuş o da kasılma yaparak doğumu başlatıyormuş.

arada eşimle oğlumla muhabbet edyorum arada survivaro bakıyrum arada buraya..sempatiksalakcinni

eşim discovery seyrediyo annem arka odada bulmaca çözüp uyukuyo benim de yine kalçalarım ağrıyo dün minoset içtim bugün içmiyim diyorum ama başladılar yine bakalım ne olacak gece ama canım sıkılıyoo.

minoseti doktorun verdi değil mi?
çok içiyorsun da tabii mecburen..

minoseti doktorun verdi değil mi?
çok içiyorsun da tabii mecburen..

doktor bana minoseti sabah 2 akşam 2 içebilirsin dedi hatta sabah minoseti 2 tane iç 8 saat sonra buscopan iç 8 saat sonra tekrar 2 tane minoset iç dedi gece de unisom iç 1 tane uyutsun seni dedi. o kadar kötüydüm yani dün ama benim doktor iyi hoş ta kolay ilaç veriyor biraz ben onun her iç dediğinde içseydim kutu kutu ilaç bitirmiştim minoset veriyor gerçi başka bişi vermiyor ama bense dün buscopan hiç içmedim dün sabah 1 akşam 1 minoset içtim gece de 1 tane unisom içtim ve iyi uyudum bugün henüz hiçbişey içmedim insanın içine de sinmiyor karşımda ultrason fotoğrafı var oğlumun yüzüne baka baka karnımda hareketini hissede hissede ilaç içmek garip geliyor. ama ağrısı çok aşırı olunca mecbur içiyorum yani. işallah bişi olmaz.

herkes yattı heralde ben de yatimm bari iyi geceler.

hamılelere sadece parol verıyorlar dıye bılıyodum mınosetı duymadım
benımde sırtım tutulmustu dr verdı parol ama yınede almadım cunku cocuga yuzde yuz zararsızdır dıyebılırmısınız dıye sordugumda erkek dr al dedı ama bayan drum vardı o garantısı yok tabıkı dedıgı ıcın almadım
sıcak uygulama yaptım
nefes bıle almakta zorlanıyorum azaten agrı eksıcı alsamda tamamen gecmezdı onun tek tedavızı zamandı oyuzden ılac almadım

3 aylık gulmeyı ogrendımı kız bebecıgın
masallah
darısı bıze
aman zaten evde cnm sıkılıyor benım ıcın sorun yok cok aglayıp basımı agrıtmasında ınsallah uslu bı bebek olur saglıklı olsunda

Selam kızlar.
29 haziran 22.18 de kızımı epidural sezaryen le dünyaya getirdim. Ayrıntıları yazarım. Ya çok panik oldum ben. kimsem yok yol gösterecek. Bir fırsatım olduğunda soracam hepsini.
hadı gozun aydın bende artıkın dogurmak ıstıyorum hayırlısıyla
yurumekte yatmakta zorlanıyorum sık sık tuvalete gıdıyorum
eskı halıme ınsallah donmek ıstıyorum artıkk

kimsecikler yok burada.

evet bura cok tenhalastı
bende yatıcam artık
ıyı geceler

canım senin günün geçmiş değil ki?

39+1 desin ...CADIARZU

bu arada hafif renksiz kokusuz akıntı bende de var..

evet canim sata gore oyel ama bebis 10 gun onde gidiyor yani 30 haziran son gunumdu dr lara gore artik gec kaldim 12 temmuza kadar bebek gelmezse suni sanci verilecek bende suni sanci istemiyorum onun icin hersey deniyorum.

süt pompası varsa göğüslerinden süt sağmaya çalışabilirsin ya da yoksa göğüslerini sıkarsan oksitosin salgılanıyormuş o da kasılma yaparak doğumu başlatıyormuş.

evet canim onu da arada bir deniyorum ama ilk gelen sutumu de harcamak istemiyorum bebis gelince colostrum dan yararlansin istiyorum, sutu sagdiktan sonra ne kadar saklayabiliyorsun acaba?

anladım canım..mebur kalınca ve doktor verince içeceksin tabi..

evet canim sata gore oyel ama bebis 10 gun onde gidiyor yani 30 haziran son gunumdu dr lara gore artik gec kaldim 12 temmuza kadar bebek gelmezse suni sanci verilecek bende suni sanci istemiyorum onun icin hersey deniyorum.

hım hayırlısı olsun..hadi bakalım sen de bir sürpris yapabilirsin yani bize.

selam kıslarrrrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr :))

Selam kızlar.
29 haziran 22.18 de kızımı epidural sezaryen le dünyaya getirdim. Ayrıntıları yazarım. Ya çok panik oldum ben. kimsem yok yol gösterecek. Bir fırsatım olduğunda soracam hepsini.

oooooo bir bebişimiz daha oldu hayırlı olsun komplex allahım analı babalı büyütmryi nasip etsin inşallah :))

Cnm bol bol yüürüyüş yap acılmayı hızlandırıyormus birde tabi cinsel ilişki : )) Duymussundur sanırım gunu gecenler ıcın onerılıyor . Ben bebıste denemedım zaten gunumde gecmedı ama regl tarıhıme yakın ne zaman cınsel ılıskı olsa hemen ardından hastanırdım . Belkı rahatlama gevseme yada acılma yaratıyor olabılır ama sen yınede doktorundan tavsıye al tabı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…