2010 Temmuz Anneleri : )

şimdi birden göğüslerime acaip ağrı girdi kızlar yaa süt için hazırlık mıdır bu böyle ağrıcak mı yaa acaip rahatsız ediciymiş.ağrımayan bi göğüslerim kalmıştı zaten o da eksik kalmadı yani.

bende biraz yatıp uyuyayım bari.

canım çok sıkılıyor yahu.

merhabalar bir mart annesi olarak bugünlerinizin kıymetini bilin zira sıkılcak hiç vaktiniz olmayacak sıkımayı,boş boş oturmayı bile özleyeceksiniz.tadını çıkarın derim..ama yine herşeye rağmen miniğim bi gülüşü herşey bedel oda ayrı.tüm temmuz annelerini Rabbim yavrularına kavuştursun.erken gelenleride Allah analı babalı büyütsün..

Allah razı olsun sağol.inşallah:Saruboceq:

bugün bayaa iyiyim maşallah, hatta eşimle yine karpuzcuya yürüdük (sokağın başına) ve bu sefer hiç sancılanmadım. ama iyi uyudum uyuyunca daha iyi oluyor sanırım.

gecmis olsun canim, dedim ya benim de 5 aylik hamileyken siyatik cikmisti kendini cok yormayacaksin, yavas yavas hareket etmen gerekiyor sonra geciyor zaten.

3-4 gun once benimde goguslerime sanci girdi birden ahhh yaptim annem ne oldu dedi gogsume sanci girdi dedim annem de sute hazirlaniyor dedi, zaten 10-15 dk sonra sut geldi bir kac damla.

gecmis olsun canim, dedim ya benim de 5 aylik hamileyken siyatik cikmisti kendini cok yormayacaksin, yavas yavas hareket etmen gerekiyor sonra geciyor zaten.

3-4 gun once benimde goguslerime sanci girdi birden ahhh yaptim annem ne oldu dedi gogsume sanci girdi dedim annem de sute hazirlaniyor dedi, zaten 10-15 dk sonra sut geldi bir kac damla.

sağol canım ilgin için sana özelden mesaj atmıştım aldın mı? siyatik çok fena bişi bazen tuttu mu ağrısı bişeye benzemiyor. yani kalçalarımın ağrısından artık ağlıyorum resmen belimin bir de az kaldı diyorum ama 2 hafta var nasıl geçecek bilmiyorum. hergün şükrediyorum bugün de bitti diye. oğlumun hareketli olması tek tesellim.göğüs sancısı ilk defa oluyor. süt verirken de böyle ağrılı mı oluyor acaba alışır heralde göğüsler her seferinde ağrıcak değil ya dimi.

sağol canım benim son dönemim ağrılı sancılı geçiyor gebelik kesesi siyatik sinirine baskı yapıyormuış bazen aşırı ağrılarım oluyor bugün iyiyim ama çok şükür.

Tekrar geçmiş olsun.Az kaldı canım sabret..Hayırlısıyla alacaksın bebeğini kucağına inşallahh..:Saruboceq:

29 temmuz görünüyor ama daha doğum şeklim belli değil..Cuma belli olcak kısmetse.Çatım uygunsa epidural normal olcak canım..

o zaman gününü bekliceksin.inşallah hayırlısı olsun. benim doktorum da epidural normal doğumu çok tavsiye etti ama ben dinlemedim epidural sezeryan istedim. bakalım kısmet hayırlısıyla sağlıkla doğuralı m da nasıl olduğpunun önemi yok.

slm kızlar ben hazıran annesı olmayı planlıyodum ama gunum geçtı bugunde sancım yok ama beyaz ve berrak akıntılarım oluyo sızce normal mı 5 gunum geçtı cvplarsanız sevınırım tesekkurler

slm kızlar ben hazıran annesı olmayı planlıyodum ama gunum geçtı bugunde sancım yok ama beyaz ve berrak akıntılarım oluyo sızce normal mı 5 gunum geçtı cvplarsanız sevınırım tesekkurler

benim de beyaz bir akıntım vardı doktora sordum sızıntı onlar kaşıntılı ve kokulu değilse bir anlamı yok dedi.

canim benimde gunum gecti benim dr renksiz ve kokusuz sa bir sorun yok eger kahverengi, ya da yesilimsi olursa ya da herzamnkinden farkli sefaf ve cok miktarda olursa bizi ara dedi.Benim akintim var ama normal beyaz ve kokusuz henuz sefaf degil.Yani herzamanki akintindan farkli degilse endiselencek birsey yok.Bu arada dogumu hizlandirmak icin birsey yapiyor musun, ben anans, hurma, ahududu cayi deniyorum simdi de sicak bir banyoya girecegim.Buna ek olarka yaptigin birsey varsa bana da heber verde deneyeyim. umarim en kisa zamanda bebisini saglikli bir sekilde kucagina alirsin.opuyorumnanaktan

canım senin günün geçmiş değil ki?

39+1 desin ...CADIARZU

bu arada hafif renksiz kokusuz akıntı bende de var..

zaten sıcaktan bacaklarımın arası kasıklarım ve iç çamaşırım ter içinde kalıyor..
Bazen akıntı mı ter mi bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…