off kızlarrr bugün belim o kadar çok ağrıyor kiii(
ben geldiiimm.. sabahtan beri k.validem bendeydi, giremedim kkya. sizi de merak ettim :)
sağolsun bütün ütümü falan yaptı.
bugün son kez nstye girdim, herşey normal. 2 tur kordonuyla kızım kıpır kıpır, kurtulmamış. p.tesi kavuşacağım kısmetse. bol proteinli beslen bu günlerde,tavuk,et ye dedi :) biraz daha kilo alsın nasılsa sezeryan dedi. şu an 3.300 bebişim..son kez çıkmadan resmini aldım :) .
aynen canım :)
sınırlı günlerimiz kaldı, en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım boshayallersmile
ben de sırt üstü yatarsam belimin ağrısından duramıyorum
o kadar da dikkat etmeme ramen gece kendimi sırtüstü dönmüş olarak buluyorumlmaz:
miss cim bebek şekerlerini gördüm
hatta anneme de gösterdim çok beğendik
ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin Allah
ben geldiiimm.. sabahtan beri k.validem bendeydi, giremedim kkya. sizi de merak ettim :)
bugün son kez nstye girdim, herşey normal. 2 tur kordonuyla kızım kıpır kıpır, kurtulmamış. p.tesi kavuşacağım kısmetse. bol proteinli beslen bu günlerde,tavuk,et ye dedi :) biraz daha kilo alsın nasılsa sezeryan dedi. şu an 3.300 bebişim..son kez çıkmadan resmini aldım :) .
Ayyy kayınvalideni öp benim yerime ne iyi insanmış o öyle.
Az kalmış yavruna kavuşmaya.Hadi bakalım hayırlısı.
günlerimiz hemen hemen yanı sayılır benim de belim ağrıyo bu aralar normal herhalde.
Oğlan bebekler bele ağrı vurduruyomuş annem öyle diyo bana.
benim sezeryandan 1 gün önce yakınımın düğünü var. gitmek istiyorum. ama millet ne zaman doğum deyince, yarın sabah demek komik olacak :)
ama evde kalıp yarın napıcam stresine gireceğime moral olur diye düşündüm. birşey olmaz heralde :)
yok canım bişeycik olmaz benim arkadaşımın da öyle denk gelmişti.
hem de nasıl döktürmüş oynamakatan yerine oturamamış bile
gün sonra da doğumu vardı onun da sezeryan oldu günü belliydi yani
sen kendini iyi hissettikten sonra bişey olmaz inşallah
ben de sırt üstü yatarsam belimin ağrısından duramıyorum
o kadar da dikkat etmeme ramen gece kendimi sırtüstü dönmüş olarak buluyorumlmaz:
miss cim bebek şekerlerini gördüm
hatta anneme de gösterdim çok beğendik
ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin Allah
bugün son kez nstye girdim, herşey normal. 2 tur kordonuyla kızım kıpır kıpır, kurtulmamış. p.tesi kavuşacağım kısmetse. bol proteinli beslen bugünlerde,tavuk,et ye dedi dr. :) biraz daha kilo alsın nasılsa sezeryan dedi. şu an 3.300 bebişim..son kez çıkmadan resmini aldım :) .
kızlar bugün kk bütüngün açıktı bende ama öyle bir bel ağrım vardı ki hiçbişey yazamadım. yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor. 2 tane minoset içtim. magnezyum içtim volteren jel sürdüm ama dayanması çok zordu. banyo yaptım uyudum. ne yaptıysam geçmedi. şimdi sanki b,irazcık azaldı. bakalım.gece nasıl devam edecek.
ben de bi sele çamaşır ütüledim ama yeni yıkanan teldekii kurumakta olan çamaşır çıktı yaaa(
offf keşke yakınımda biri olsa da bana da yardımcı olsa en azından şu ütü işinde yaaa:gitme:
valla benimkileri annem hallediyor. ben zaten yapacak durumda değilim annem olmasa eşim yapardı heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?