2010 Temmuz Anneleri : )

off kızlarrr bugün belim o kadar çok ağrıyor kiii(

ben de sırt üstü yatarsam belimin ağrısından duramıyorum
o kadar da dikkat etmeme ramen gece kendimi sırtüstü dönmüş olarak buluyorum lmaz:

miss cim bebek şekerlerini gördüm
hatta anneme de gösterdim çok beğendik
ağız tadıyla dağıtmayı nasip etsin Allah

Ayyy kayınvalideni öp benim yerime ne iyi insanmış o öyle.

Az kalmış yavruna kavuşmaya.Hadi bakalım hayırlısı.

aynen canım :)
sınırlı günlerimiz kaldı, en iyi şekilde değerlendirmemiz lazım boshayallersmile

benim sezeryandan 1 gün önce yakınımın düğünü var. gitmek istiyorum. ama millet ne zaman doğum deyince, yarın sabah demek komik olacak :)
ama evde kalıp yarın napıcam stresine gireceğime moral olur diye düşündüm. birşey olmaz heralde :)

Amin canım hepimize inşallah.

oy maşşallah bebişine

Ayyy kayınvalideni öp benim yerime ne iyi insanmış o öyle.

Az kalmış yavruna kavuşmaya.Hadi bakalım hayırlısı.

Sağol canım amiiin...valla ısrar edince verdim bir sepet çamaşırı , yoksa bende yapamıyorum biriktikçe birikiyor. zaten sayılı gün. öperim kaydirigubbakcemile3
bide aynı ilgiyi görümcem gösterse, yaşlarımız çok yakın ama arkadaş gibi olamadık. hiç aramıyor. bugün aradı. annem evde yok sende mi dedi. şok oldum. biz bugün sabahtan hastaneye gittik de sonra yardıma geldi sağolsun dedim. annesi burda olmasa arayıp nasılsın son 3-4 günün birşeye ihtiyacın var mı demiyor. ah ahhhhh.

yok canım bişeycik olmaz benim arkadaşımın da öyle denk gelmişti.
hem de nasıl döktürmüş oynamakatan yerine oturamamış bile
1 gün sonra da doğumu vardı onun da sezeryan oldu günü belliydi yani
sen kendini iyi hissettikten sonra bişey olmaz inşallah

Son düzenleme:

rahat olayım o zaman.zaten normal gelme ihtimali yok gibi:) o yüzden giderim bendeee

kızlar bugün kk bütüngün açıktı bende ama öyle bir bel ağrım vardı ki hiçbişey yazamadım. yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor. 2 tane minoset içtim. magnezyum içtim volteren jel sürdüm ama dayanması çok zordu. banyo yaptım uyudum. ne yaptıysam geçmedi. şimdi sanki b,irazcık azaldı. bakalım.gece nasıl devam edecek.

ben de gece sırt üstü yatmamaya çalışıyorum ama istemdışı sırt üstü buluyorum kendimi...ama bugün gerçekten çok ağrıyo belim....mirmirmirmir

maşallah gülüm bebeğineee
hadi gözün aydın sen de kavuşuyorsun meleğine...
darısı başımıza inşş...:Saruboceq:

ayy canım benimm çok geçmiş olsunnn.allah yardıncın olsunn:Saruboceq:

ben de bi sele çamaşır ütüledim ama yeni yıkanan teldekii kurumakta olan çamaşır çıktı yaaa(
offf keşke yakınımda biri olsa da bana da yardımcı olsa en azından şu ütü işinde yaaa:gitme:

valla benimkileri annem hallediyor. ben zaten yapacak durumda değilim annem olmasa eşim yapardı heralde.

valla benimkileri annem hallediyor. ben zaten yapacak durumda değilim annem olmasa eşim yapardı heralde.

ikinci haftaya girdik eşim nöbetlerde iki haftadır..eşim doğum anından itibaren 20gün izne ayrılacak.hal böyle olunca da gün aşırı nöbet tutuyor.dolayısıyla tüm herşey bana bakıo.yapacak halim yok ama ewde oğluşum var mecburen tempoyu azaltamıyorummmkafamçokkarıştı

bana müsade kızlarr.oğluşum acıkmış onunla ilgileneym.geliriz akşama.hoşçakalın...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…