2010 Temmuz Anneleri : )

misscapris geçmiş olsun hastanede yatmışsın dikkat et kendine..

Şekerlerden kelebekliler güzel.

iyi akşamlar kızlar...

bugün berbat birgün geçirdim.

sabah eşim acilen hastaneye gitmiş. makattan kan geliyormuş. tekirdağdaki hastaneyi beğenmeyip istanbula acıbademe geldi. onlarda bir ialç verdiler dört litre su içine karıştırıp onu dört saatte içmeye çalışıyor. yarın sabah erkendende birşey çekinecek adını hatırlamıyorum şimdi. inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

doğum üstü başımıza gelmeyen bir aksilik kalmadı. iki gün öncede tekirdağın bir köyünde arabsına inek toslamıştı.

şansızlık peşimizi zaten hiç bırakmıyor...

misscapris geçmiş olsun hastanede yatmışsın dikkat et kendine..

Şekerlerden kelebekliler güzel.

Teşekkür ederim canım ufak bi kanamam oldu kendimi çok yormuştum o gün.
ama artık herşey normale döndü.
Kelebekliler diyosun sen de ama benimki oğlan ya bilemedim kelebekli olur mu?

Geçmiş olsun canım yaa.
Olacak iş değil babalara en çok ihtiyacımız olduğu zamanda.
Allah şifa versin babacığınıza inşallah hemen tedavi olur da yanına gelir.

geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir...:Saruboceq:

sağolun kızlar bakalım sabah belli olacak sıkıntımızın ne olduğu.

inşallah önemli birşey çıkmaz. doğum öncesi bu gerginlik hiç olmadı...

NURDANNURDAN/|07.07.2010/KIZ

NıL2005/ 07.07.2010

MELEHATK/07.07.2010/ERKEK/UMUT KAAN/SEZERYAN

YASMıN06/07.07.2010/ERKEK/AHMET

ÖZLEMBLN/07.07.2010

ıZMıRLıı/07.07.2010/ERKEK

YASMıN/07.07.2010

ANGLE3281/07.07.2010/KIZ/SELıN

bugün doğumu olanlardan bakalım haber vekliyoruz inşallah sağlıkla almışlardır kucaklarınaaa...

Son düzenleme:
oyyy bugün amma çok doğum yapan varmış 07.07 die sanırım güzel haberlerini bekliyoruz hepsinin ben oğlumla çok iyiyim sizler nasılsınız bebekler nasıl doğum yapan anneler pek gelemiyor benim ev kalabalık o yüzden giremiyorum pek girerim aslında ama bol musafirim var allah yokluklarını vermesin hepiniz iyisiniz umarım öpüyorum sizi

sağolun kızlar bakalım sabah belli olacak sıkıntımızın ne olduğu.

inşallah önemli birşey çıkmaz. doğum öncesi bu gerginlik hiç olmadı...

geçmiş olsun canım. hemen canını sıkma basur filan olmasın o zaman da oluyor kanama. Allah şifa versin.

slm temmuz anneleri bende temmuz annesiydim amaa kızım eken geldi haziran annesi oldum .ben doğumdan bir gün önce kendimi çok yormuştum doğum hazırlıklarında.sabahında sulu akıntımldu we ilk kez kendimi bukadar yorgun hissettim.tüm gün yattım akşam üstüne doğru da kanlı akıntı gelince ...................
benim birde şanssızlığım doktorum şehir dışındaydı bebeğim ters olduğu için sezeyan oldu.epudral 4 kez denendi omurgam darmış olmadı.başka bişi denediler falan filan..........
sonuç sölemek istediğim şu kii herşey önemsiz onu kucağına aldığınızda ................ne demek istediğimi anlıycaksınız...asla kötü bişi düşünmeyin korkmayın...................
birde hamileliğinizin son günlerinin kıymetini bilin...

Evet doğuran arkadaşlardan haber bekliyoruzz....>ınşallahh sağlıkla sıhatle almışlardır bebeklerini kucaklarına..

1 ay sonra herkes dökülür hepimiz bebeklerimizi konuşuyor olucaz. uyumuyo emmiyo isilik oldu kakasını yapamıyo diye. umarım bunların hiçbiri olmaz daaa. bir de haziran annelerinden gördüğüm hep kaynanalar konuşuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…