2010 Temmuz Anneleri : )

ohhh püfül püfül otur ne güzel. bende vantilatörü kuyruk gibi yanımda taşıyorum ayrılmaz ikili olduk kaydirigubbakcemile3 senin ve bebeğin için en hayırlısı olsun canım haberlerini bekliyoruz.

gece balkonda yatmayı düşündük bir ara... ama ben cesaret edemedim 10 sefer kalktığım için aşağı düşerm diye korktum. ev 10. kat -tatlicadiarzu-

maşallah bebişe..

maşallah bebişine canım Allah nazarlardan saklasın. bekledikçe heyecan daha da artıyor. herşey zamanında sağlıkla olsun inşallah.

amin canım,hepimiz için inşallah. insan bir yandan gelsin hemen istiyor, bir yandan da dursun ki iyice büyüsün gelişsin istiyor. hayırlısı olur inş.
pazar günü ağda randevusu aldım. doğum da en geç 1 hafta 10 gün sonra olsa çıkmaz heralde o zamana kadar. çok da geç kalmak istemedim hazırlıksız yakalanmamak için.

evet tatlım ben hep başından beri çatır çatır doğuracağım diyen biriydim,
Ama iş başa gelince öyle olmuyormuş,
Geçen hastanede kaldım ya kanamam olunca 2 gün odam doğumhaneye çok yakındı ve normal doğum yapanların çığlıklarını duyunca ben bunu yapamam dedim,
Zaten doktorum açılmam var mı diye kontrol ederken bile ortalığı ayağa kaldırdım,
Ve çok panik bir insanım tüm bu sebeplerden sezeryana döndüm,
yoksa bebeğin pozisyonu ve herşey normal doğuma çok uygun aslında.
Ben cesaretsiz çıktım anlayacağın.

gece balkonda yatmayı düşündük bir ara... ama ben cesaret edemedim 10 sefer kalktığım için aşağı düşerm diye korktum. ev 10. kat -tatlicadiarzu-

Aman Allah korusun 10. kat şaka gibi yani.
Ben 1. kattayım ama sineklerden yatamam herhalde sivriler beni çok sever de.
zaten geçen gece tam göbüşümden ısırmış alçak köfteler.

canım bilmiyordum hastanede kaldığını, geçmiş olsun.
hayırlısı olsun,normal veya sezeryan ne farkeder. önemli olan sağlıklı olsunlar da.. ikisinin de avantajı da var kötü tarafları da. artık sezeryandan sonra da 3-4 gün sonra ayaklanıyor anneler. sadece ilk günler zahmet çekiyorsun, o kadar da olur.
sizin cuma tarih belli olur o zaman, hadi bakalım..
yerimseniben

Senle ben en son doğurucaz galiba.
Bende de sancı mancı yok.
Annem çıldırıyo gelsin artık sevelim yaa beni neden bu kadar erken çağırdınız siz şimdi diyip duruyo.
Ama nerden bileceksin böyle olacağını işte.
Ama annemin burda olması süper bi durum yaa,iyi ki erken çağırmışım.
Tabi o da bebekle daha fazla vakit geçirmek istiyor normal olarak.
İlk defa anneanne olacak inşallah o da.

Kızlar bu arada ATV de bi dizi başladı ŞEN YUVA ayy biz bayıldık o diziye.
Hele annemle kocam bayıldılar.
Kendi hallerine benzettiler:)))
Varsa izlemeyen tekrarını izlesin kadroda süper zaten.
Güzel yani güldürüyo ve seviyeli espiriler dönüyo.

Yaa sorma ikisinin de hem iyi tarafları hem kötü tarafları var karar vermek çok güç oldu benim için.
Hayırlısı artık hepimiz için.
Normalde 5 kat acıyı tek seferde çekip bitiriyosun.O gücü kendimde bulsam kesinlikle normal yapacaktım.
Sezeryanda da aynı acıyı 5'e bölüp uzun sürede yaşıyosun.Aslında ikisinde de çekilen acılar aynı.
Tercih meselesi işte.
Aslında ben yne de Allahım hangisi hayırlısıysa bizim için onu nasip et diye dua ediyoum.
Sezeryan için tarihimi alıcam ama belki de benim paşacığım hi hesapta olmadan oramı buramı yırta yırta ben geliyoum anne diyecek o tarihten önce.
Bu da olabilir sonuçta diil mi doğum süpriz demek zaetn.

Kızlar bebek şekerlerimizi yengemiz gönderdi onlar çok güzeller ama sayıca azlar.
ben de takviye yapmak istiyorum.
Ekonomik olsun diye basit bişeyler sipariş edicem sizce hangisi olsun yaa fikir versenize.

olsun olsun daha beklesin biraz,bebiş için anne karnında ne kadar kalırsa o kadar iyi.
anneler olmasa işimiz zor. benimki de her gün sabah gelip akşam gidiyor. yemeklerimi yapıyor,temizliğimi yapıyor. Allah razı olsun.

dediğin diziyi annem de söyledi çok güzel diye. tekrarını yakalamaya çalışayım :)

Ben sanırım üsttekileri daha çok sevdim ama,
siz de söyleyin bakalım.
ıkisi de fiyat olarak aynı.

Kızlar bebek şekerlerimizi yengemiz gönderdi onlar çok güzeller ama sayıca azlar.
ben de takviye yapmak istiyorum.
Ekonomik olsun diye basit bişeyler sipariş edicem sizce hangisi olsun yaa fikir versenize.

bence kelebekli olan çok güzel. kaç tane olcak ki toplamda şekerler?

ben çıkıyorum kızlar. annemdeyim bugün,bilgisayarın şarj aletini getirmemiştim. şarjı bitmek üzere.
öptüm sizi..hoşça kalın

ışte bunlar bizim şu anda elimizde bulunan mevcut şekerlerimiz ve kapı süüsümüz.
Yengemiz sağolsun:)))

Son düzenleme:
Yaaa bu benim resimler neden kocamn kocamn çıktılar sinir oldum koca sayfayı biz kapladık.
Ben biraz uğraşayım da küçülteyim şunları ayol.

Öfff ya karnım acıktı yine.
Üstelik bugün geç kahvaltı yapmıştım(
Ama yine acıktım.
Gidip bişiler yiyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…