yok bu fena bişi.kalçalarım yara gibi üstüne yatamıyorum. azcık yatınca tüm bacağımı ve sırtımı kaplayan bir ağrı yayılıyor vücuduma. sonra ağrıkesici içiyorum filan. dolaşıp duruyorum. sonra uyuya kalıyorum bazen uyanıyorum ağrı az bazen uyanıyorum çok. ve acaip bir ağırlık ve ağrı var belimde ve sırtımda. eşim masaj yapıyor sürekli. yani bana 10 gün dayan dedi doktor ama gitgide kötüye gidiyor. bakalım dayana bilecek miyim korkum doğumdan sonrasına da kalıcı bir ağrı kalması. ağırlıktan oldu ama. artık sol tarafıma yatamıyorum sağ tarafıma yatıyorum. sol bitmiş durumda çünkü. sonra sağ kötüleşiyo sol biraz iyileşiyo bu sefer o tarafa yatıyorum. niye hiç kimsede böyle bişi yok ta bana oldu herkes çatır çatır geziyo çok moralim bozuk aslında.
allah allah hiç böyle bişi aklıma gelmemişti olabilir aslında etrafıda kaşınıyor deli gibi.
bende terden olabilir diye düşünüyordum bu cumartesi kontrolüm var bakalım sorayım bir dr uma yerimseniben
bende de benzer birşey var aslında...gece yatarken bir uyanıyorum sanki üstüne yattığım kalçama biri sopa ile vurmuş gibi bir ağrı...kıvrana kıvrana sağa dönüyorum yarım saat sonra orası da aynı hale geliyor..sonra kalkıyorum 1 saat salonda tv falan izliyorum düzeliyorum yatıyorum..ama her zaman olmuyor arada oluyor..gene de şükür buna da..bir arkadaşım geçen gördü beni tabure ile raflara falan çıkıyorum ben böyle değildim dedi moral buldum çok daha beter durumda olanlar var..kalça ağrısını sorun etme bence..
evet ama çok ağrıyor. hergün aynı değil ama 3 günün 2 si böyle yani arada bir ağrımadığı oluyor. hayatımda geçirdiğim enzor 9 gün olacak bu. inşallah bebeğimi kucağıma alınca geçecek.
evet ama çok ağrıyor. hergün aynı değil ama 3 günün 2 si böyle yani arada bir ağrımadığı oluyor. hayatımda geçirdiğim enzor 9 gün olacak bu. inşallah bebeğimi kucağıma alınca geçecek.
inşallah canım hepsi geçecek..en başta da bulantılar asla geçmeyecek gibi geliyordu benim çok fenaydı ama geçti..
İyi geceler arkadaşlar.
Geçmişe bakamadım doğum yapan varmı arkadaşlardan.
Oğlumla zaman nasıl geçiyor inanın hiç anlamıyorum.
Size tek tavsiyem her fırsatta uyuyun dinlenin,doğumdan sonra çok ihtiyacınız olacak.
hoşgeldin canım. herkes aynı şeyi söylüyor ama ben uyuyamıyorum. zaten ağrılardan ve uykusuzluktan bitkin durumdayım bakalım ne olacak doğum yapınca.bebeğin nasıl?
gidip uyumayı deneyim en iyisi yoksa yarına hortlak gibi olucam((
geçmiş olsun cedrix.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?