2010 Temmuz Anneleri : )

sen yapmadınmı büyük temizlik hani bebiş gelmeden yapmak gerek biz yaptık eşimle
bizimde doktor zamanından önce almaz sakınca yoksa

Annemle eşim yaptılar sağolsun.
ama benim demek istediğim temizlik mi önemli bebeğimiz mi.
Tabiki insanın içi rahat etmiyor ama kendinizi yormayın nolur insan anlayamıyor iş yaparken.
Neyse hadi bakalım hepiniz yapmışsınız zaten.
Başınıza bi iş gelmeden temizlemişsiniz.
Hadi geçmişler olsun.

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün, maşallah...

ben gardroplardaki eskileri yenileri olan olmayan kıyafetleride ayırdım bebek gelince ilgilenenmem diye

bize müsade kızlar.yemeğimi yapıp azcık ütüm var onu da bitireyim.görüşürz geliriz biz yine...

ben çarşamba günü temizlikçi çağırdım. annem genelde toz ütü filan yapıyor haftasonları da eşimle annem yerleri filan siliyolar camları da sildirmiştim ama enson çarşamba tekrar çağırdım. bu halimle temizlik filan yapamam doğrusu.

yok canım ya kaplumbağa hızıyla iş yapıyorum zaten inşallah bebek olunca böyle kalmam sanki hep böyle kalıcam ağır yani

Kızlar ben de çıkıorum meyve yiyelim biraz soğuk soğuk.
Hadi byeee.

ben geri geldim. walla kızlar ben annemin evine geçtim. o pek evde duamıyo hala çalışıyo garibim. ufak ufak onun evini toplamaya çalışıyorum ama bi yandan da korkuyorum bişey olursa diye. evde tek başımayım çünkü. kuzenimin durumundan dolayı antalya'ya yolladık kardeşimi. eşim istanbul'da. e kadıncağıza yadım etmek lazım ama bi yandan da korkuyorum

ayy bi bakmışsınn senin de yarın haberini almışızzzyerimseniben
süper olurduuuzemuszemus
mis kokusunu çekerdin içine annesi meleğininnn...

ayyy ağzından bal damlıyoo kkgm opuyorumnanaktan
okuyunca nasıl heyecanlandıysam kızım bile tepki verdi...

zamanlı doğsun allahın izniyle sağlıklı olsun bebişin canım

amin canım inşallah. ama biliyorsun bu sakıncası yok

slm kızlar biz geldikkk

hoşgeldiniz :dance:

hoşbulduk nasılsınız bakalım bugün ?
biz gayet iyiyiz ne sancı nede başka bişi içimde kaldı bu kız yaww
çıkmıycak heralde kaydirigubbakcemile3

bizler iyiyiz. heyecanla doğum belirtilerini bekliyoruz. benim cadı da pek rahat olmalıki hiç niyetli görünmüyo doğmaya.

bu arada nazocum bu akşam kontrolün var sanırım di mi? eğer öyleyse doktordan sonra bi gir de nete durumu bildir. merakta bırakma ok?

shelan evet canım kontrolüm var bu akşam.
bir aksilik olmazsa hbr veririm mutlaka :smiley-cool:

kızlar bir duş alıp gelelim biz, aktım gittim resmen terden... utanmasam suyun altında yaşıcam :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…