- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
İsim konusu çok tuhaf ben de oğluma başından beri hep Rüzgar diyip durdum,
Son günlerde başka isimler kulağıma hoş geliyo,
İnşallah evlatlarımız isimlerini severler.
Ama şunu da unutmayın insan ismiyle müsemma oluyor.
Benim adım Özlem hep özlem çekiyorum mesela,hep aileme eşime dostuma uzaktayım.
Oğlum da Rüzgar gbi olsun istiyorum hiç bir şeyden yılmasın,essin mıymıntı bi addam olmasın,çabuktan çabuktan halletsin işlerini inşallah.
Yani isim seçerken anlamını da iyi düşünün tatlım.
kızlar biz derin isminden vazgeçtik. eşimin içine sinmemişti. aslında hep derin diye seslendik bebeğime, herkese de söyledik ama şimdi değiştirmek de tuhaf geliyor.
eşimin de beğendiği bir isim olsun,şimdi değiştirme şansımız var en azından.
eda-bade-tuana-ülkü.. sizce hangisi en güzel? fikirlerinizi bekliyorum :)
Ben deniz güneşin ablasıyım. Kendisi bana rica etti bu mesajı atmam için...
Kendisinin sabah saat 05:00'da bir kızı oldu...
Herkese çok çok selamları var...
Bütün bebek bekleyen anne adaylarına ALLAH hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip eder işallah...
Yaaa sorma nasıl gıcık bir görüntü.
Annem üzülme doğumdan sonra solup gidecek belli bile olmaz diyor ama.
Eşim de yok bugün evde daha ona gösteremedim.
ama beni beğenmeyecek diye çok korkuyorum.
Tamam dışardan taş olursun bi şekilde çalışıp çabalayıp ama çıplak halimle ilik gibi hatundum eşim tenime bayılırdı şimdi çizik çizik teyzelere dönüyorum((
ayy valla moralim sıfır bugün.
kızlar kimse yok muuu
selam kızlar, deniz gunes dogurmus hadi hayırlı olsun... baska elfida var sanırım ona da hayırlı olsun...
bebişleri ne güzel kucağınıza aldınız kızlar...
bu hareket edememe ve sürekli evde oturma hali insanda acayip bir stres birikimine yol açtığına karar verdim..biri birşey dese valla yarım saat ağlıyorum karşımdakiler bile şaşırır oldu...hareket edememek, sürekli ağrı sızılar...valla bebişler doğsun emzirmeyi alt değiştirmeydi 24 saat koşturmaya razıyım allahım hayırlısı ile sağlıkla gelsinler...askerlik gibi şafak sayıyorum her gün :) darısı bizlerin başına sağlıcakla...
valla sankş benim durumumu yazmışsın.ağlamıyorum ama asabileşiyorum bazen. ama sürekli hareketsilik sürekli ağrı sızı çok sıkıldım yani. şu gün gelse de doğursamm.
valla sankş benim durumumu yazmışsın.ağlamıyorum ama asabileşiyorum bazen. ama sürekli hareketsilik sürekli ağrı sızı çok sıkıldım yani. şu gün gelse de doğursamm.
kızlar slm
benım bazen alt kasıklarımda agrı oluyo sankı bebek baskı yapıyon yururken sora gecıyor
sızede oluyormu,bıde karnım acayıp gergınlestı
ama yukarda hala karnım ama sankı bu 1-2 hafta ıcınde dogacak gıbıme gelıyor
doguran ayrılıyor topıkten bız dogurmayan bıkac kısı kaldık
sanırım ben soran kalıcam cunku benım 27 temmuz
evet karınlar acayip gergin :) davul gibi ...ayrıca bende çiş midir su mudur birşeyler sürekli kaçıyor ayakta iken..turnusol ile baktım bebeğin suyu değildi..ne kaçıyor anlamadım..
hayırlısı ile az kaldı canım sıkıcaz dişimizi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?