2010 Temmuz Anneleri : )

Nazo sen daha doktora gitmedin mi ne zaman gidiyosun?

misskapris boşver çatlakları kafana takma. ne yaparsak yapalım oluyorlar hamilelikte. benim de göbek deliğimden aşağı kısımlar çatladı. en başlarda krem kullanıyordum,sonra isilik olunca hiçbir şey sürmedim. demek ki kreme devam da etsem olcakmış. kaçış yok yani eğer vücut müsaitse.
bizi böyle beğencekler artık napalım :) bacaklarda bari olmasın da...

biz kapısına harfler alıp DERİN yazmıştık o kadar kesindi yani ama son anda fikir değişikliği işte..annemler de kızıyor bize, biz hep derine alıştık öyle bahsediyoruz diye ama napayım iyice içimize sinsin istiyorum.
haklısın çok, isimler kişiliği etkiliyor acaip. o yüzden anlamlarına da baktım hepsinin :)

kızlar hepinizin bebişlerine maaaaaaşşşşşaaalllaah,tebrikler.Aşılama yaptıranınız var mı ben sonuç bekliyorumboshayallersmile

Bence en guzeli Derinmis ama ben Bereni de begenıyorum . Yazdıgın ısımler ıcınde en ıyısı Bade ..

Hayırlı olsum Deniz Guneş allah analı babalı büyütsünhihoyyyt
Her an bombalar surprız dogumlar olabilir diyordun en buyuk surprızı sen yaptın :kaydirigubbakcemile3

Canım onlar gercekten dogumdan sonra baya azalıyor siliklesiyor sımdıkı gıbı kırmızı kırmızı durmuyor merak etme ... sen krem surmeye devam et cunku o kremın yumusatma ozellıgı var ve dogumdan sonra kullanmaman lazım daha cok yumusamaması ıcın en azından sımdı surersın azalması ıcın

selam kızlar, deniz gunes dogurmus hadi hayırlı olsun... baska elfida var sanırım ona da hayırlı olsun...

bebişleri ne güzel kucağınıza aldınız kızlar...

bu hareket edememe ve sürekli evde oturma hali insanda acayip bir stres birikimine yol açtığına karar verdim..biri birşey dese valla yarım saat ağlıyorum karşımdakiler bile şaşırır oldu...hareket edememek, sürekli ağrı sızılar...valla bebişler doğsun emzirmeyi alt değiştirmeydi 24 saat koşturmaya razıyım allahım hayırlısı ile sağlıkla gelsinler...askerlik gibi şafak sayıyorum her gün :) darısı bizlerin başına sağlıcakla...

Son düzenleme:
daha dün deniz gunes ile konusuyorduk aman vaktinde gelsinler apar topar hastaneye koşmayalım diye demek ki deniz gunesin kısmeti bu sabahaymış :) nasıl geçti acaba neyse gelince anlatır umarım bizlere..

Ben burdayım ama kimse kalmamış geçekten.
Doğuran doğurana biizm topic iyice sessizleşir bu bir ay bence.
Herkes yavrusuna kuzusuna oysun zaten buraya gelip napacak.
düşünsenize kızlar sizin yavrunuz yanınızda olsa internet mi görür gözünüz.
Benim görmez vallla.

valla sankş benim durumumu yazmışsın.ağlamıyorum ama asabileşiyorum bazen. ama sürekli hareketsilik sürekli ağrı sızı çok sıkıldım yani. şu gün gelse de doğursamm.

valla sankş benim durumumu yazmışsın.ağlamıyorum ama asabileşiyorum bazen. ama sürekli hareketsilik sürekli ağrı sızı çok sıkıldım yani. şu gün gelse de doğursamm.

Aynen bende de bir asabiyet var.
Ve çarpıntım oluyo bazen bu asabiyetten yani o derce.
Kalbim nasıl hızlı çarpıyo tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyo.
Sinirden stres oluyorum.
Demek herkeste varmış.

kızlar slm
benım bazen alt kasıklarımda agrı oluyo sankı bebek baskı yapıyon yururken sora gecıyor
sızede oluyormu,bıde karnım acayıp gergınlestı
ama yukarda hala karnım ama sankı bu 1-2 hafta ıcınde dogacak gıbıme gelıyor
doguran ayrılıyor topıkten bız dogurmayan bıkac kısı kaldık
sanırım ben soran kalıcam cunku benım 27 temmuz

evet karınlar acayip gergin :) davul gibi ...ayrıca bende çiş midir su mudur birşeyler sürekli kaçıyor ayakta iken..turnusol ile baktım bebeğin suyu değildi..ne kaçıyor anlamadım..

evet karınlar acayip gergin :) davul gibi ...ayrıca bende çiş midir su mudur birşeyler sürekli kaçıyor ayakta iken..turnusol ile baktım bebeğin suyu değildi..ne kaçıyor anlamadım..

turnusol nedir öyle bi bakma yöntemi mi var.çiştir canım kaçan. zaten bebeğin suyu olsa kesilmez 1-2 saat bitene kadar akar. arada sızıntı olabiliyomuş ama önemsizmiş. ama kaslar gevşediği için çiş kaçıyo. benim ayaktayken olmuyo da tuvalete gidince mesela ben yapmadan o kendi kendine akıyo bitene kadar. ben gelse de gelmese de sürekli wcye gidiyorum 5 dakkada bir çünkü sürekli şişkinlik sürekli rahatsızlık offff.

hayırlısı ile az kaldı canım sıkıcaz dişimizi ..

bugün ağrımadı dedim yine başladı bel ağrım moralim bozuldu. minoset içtim gene. zavallı bebeğim bütün hamilelik boyunca hiç. ilaç içmedim son dönemde sürekli minoset içmek zorunda kalıyorum içim sızlaya sızlaya. ama ağrısına dayanamıyorum belimin. işallah bişi olmaz bebeğime.

selam kızlarr nasılsınız
anne olmak süperr bi duyguymuş
hepinize dua ettim sezeryana girerken
inşallah sağlıkla kucağınızda olur bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…