2010 Temmuz Anneleri : )

selam hanımlar :)
ben kasım anesıyım daha cok var doguma ama işte şimdi sizi okudukca kararlarımın dogru oldugunu bı kere daha goruyorum :) ılerıkı aylarda bısı yapasınız gelmıo dımı usenıosunuz cabuk yoruluosunuz zor gelıodur dısarı cıkmak.. ben o yuzden odası dahıl bı cok seyını hazır ettım sımdıden bıdahakı ay da odası ıcın suslerını fln alcam..
eger alan varsa aranızda ve ıstanbuldaysa nerden aldıgını vs soyleyebılır mı fıkrım olsun ıstıyorum dırek gıdıp alıyım snr..
bu arada nası gıdıo hamılelık :) balon gıbı oldunuz mu :)

sıkma canını şeker. tvde bişi yok ki ne izliyosun? bu site olmasa vakit geç,iremezdim valla. bi ara ayrılmayı düşünmüştüm birine kızıp ama saolsun özelden bisürü arkadaş mesaj attı sonra da dedim yaa niye 1 kişi ayrılcam 9 aydır paylaşmışız herşeyi.benim annem de pervane atrafımda. bebelerimiz gelince sıkılmaya zamanımız olmucak.

kızlar bebek erken gelirse diye teleş başladı bende
şimdi 0-3 aylık 10 badisi
5 tane 5 li hastane çıkışı
3 tulum
3 alt pijama
3 yelek var 0-3 aylık bu gün çarşıya çıkıcaz sizce yetermi bunlar badi falan alsammı/COLOR]

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

benim ogluma da 2 hafta geri diyordu dr çok korkmuştum suyun da az noolcak bilmiyorum dedi çok canım sıkılmıştı ama doktorumu değiştirdim son 1 ay kala ve 2800 zor doğar dediği oğlum 3300 doğdu şükür taş gibi boyu da 50 cm hiç kafanı takma arkadaşım..beslenmene dikkat et protein bol al o kadar...

inşallah canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza allahın izni ile inşallah
devlet hastanesinin doktorunun özel muaynahanesine gidiyorum her ay 100 lira çokda ilgili değil özelinde özelinemi gitmek gerekiyo ne
devlet hastanesinde bir kadın gördüm ilk bebeğinde problem varmış şimdi 8. ayda doktor ilk kez doplere göndermiş ya yine problem olsa dedim 8,ay geç değilmi dopler için

Yaa evet gelseler artık keşke.
Ben istiyorum artık oğluşumu kollarımda.
Şimdi Mayıs annelerinin topicine bakıyorum bebeklerin fotolarını koymuşlar ne güzeller 1 aylık 1,5 aylık olnlar var maşallah gayet güzel ele avuca geliyolar hemencik büyümüşler.
Allahım bize de o günleri göster.

ayy çok şaşırdımm defnemiz aceleci çıkmışşş...
denizim gözün aydın.allah analı babalı büyütsün canım...:Saruboceq:

diğeer oğum yapan arkadaşların da gözü aydın.allah analı babalı büyütsün yavrularını inş...

darısı başımıza inşşş:lepi:

nasılsınz kızlarrr? ayy yarın ben de nts ve kontrol için druma gidicem.umarım bizim de belli olur doğum tarihimizzzemuszemus

Ne Deniz -Güneş doğum mu yapmış anlamadım ben nerden haber aldın tatlım.

nasılsınz kızlarrr? ayy yarın ben de nts ve kontrol için druma gidicem.umarım bizim de belli olur doğum tarihimizzzemuszemus

Biz de yarın gidiyoruz ben de artık bi tarih vermesini istiyorum.
Artık gelsin oğluşum herkesin bebişi geldkçe bi sabırsızlık başlşadı ben de.

süpürge yaptım şimdi canım çıktı ...
salonun tozunu almam lazım, akşama eşimin kardeşleri gelcekmiş ...
bide banyoyu temizledim...
yapmıyodum ne zamandır bünyem kaldırmadı :1rolleyes:

benim sadece önümde bir balon var.ben de erkenden almıştım herşeyi. 6. ayımda hazırdım ama ne kadar hazırım da desen illa çıkıyor birsürü alınacak şey hayırlısı olsun. son gününe kadar gezenler alışveriş yapanlar da var ben 2 haftadır çıkamıyorm. inşallah Allah sağlık versin canım.

maşallah

off sürekli canım bişiler yemek istiyo yaa noluyo bana bugün ağrım az die heralde iştahım çok açık. yemediğim içmediğim kalmadı.

bende her gün biraz iş yapıyorum genel yaz temizliği bitti gibi

çok sıcak yaa hele de izmirde...zemuszemus
hiç terlemezdim ben şimdi iki iş yapayım yüzümden akar oldu ter...
bi doğurup da rahat etseydimmm:kedi:
sen de çok yorma kendini gülüm.gelen bilmiyor mu hamiş olduğunuuolumunekankayizsmile

kızlar bizim odamız bitti. rsimlerini çekeyim de ekleyeyim. görücüye çıksın bakalım kızımın cicişleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…