kızlar siz balon ve şu ıvır zıvır süslerle bebeğin odasını süsledi,niz mi? hastane odasını süslücek misiniz? ben hiç süs almadım zor geliyo çıkıp almak. hastane odasını süslemem zaten de evdek,i odayı süslesem mi die düşünüyorum.
Slm kızlar yine geldim.
Çok canım sıkılıyo bugün.
annecim doğum sonrası için bir srü şeyler yapıp yapıp buzluğa atıyor.
Biz hastanede kalırken eşimle kardeşim yesinler aç kalmasınlar diye.
Ben de ona yardım edemiyorum ki.
Öff TV izlemekten sıkıldım.
alkisalkisalkissıkma canını şeker. tvde bişi yok ki ne izliyosun? bu site olmasa vakit geç,iremezdim valla. bi ara ayrılmayı düşünmüştüm birine kızıp ama saolsun özelden bisürü arkadaş mesaj attı sonra da dedim yaa niye 1 kişi ayrılcam 9 aydır paylaşmışız herşeyi.benim annem de pervane atrafımda. bebelerimiz gelince sıkılmaya zamanımız olmucak.
benim ogluma da 2 hafta geri diyordu dr çok korkmuştum suyun da az noolcak bilmiyorum dedi çok canım sıkılmıştı ama doktorumu değiştirdim son 1 ay kala ve 2800 zor doğar dediği oğlum 3300 doğdu şükür taş gibi boyu da 50 cm hiç kafanı takma arkadaşım..beslenmene dikkat et protein bol al o kadar...
sıkma canını şeker. tvde bişi yok ki ne izliyosun? bu site olmasa vakit geç,iremezdim valla. bi ara ayrılmayı düşünmüştüm birine kızıp ama saolsun özelden bisürü arkadaş mesaj attı sonra da dedim yaa niye 1 kişi ayrılcam 9 aydır paylaşmışız herşeyi.benim annem de pervane atrafımda. bebelerimiz gelince sıkılmaya zamanımız olmucak.
ayy çok şaşırdımm defnemiz aceleci çıkmışşş...
denizim gözün aydın.allah analı babalı büyütsün canım...:Saruboceq:
diğeer oğum yapan arkadaşların da gözü aydın.allah analı babalı büyütsün yavrularını inş...
darısı başımıza inşşş:lepi:
nasılsınz kızlarrr? ayy yarın ben de nts ve kontrol için druma gidicem.umarım bizim de belli olur doğum tarihimizzzemuszemus
Ne Deniz -Güneş doğum mu yapmış anlamadım ben nerden haber aldın tatlım.
selam hanımlar :)
ben kasım anesıyım daha cok var doguma ama işte şimdi sizi okudukca kararlarımın dogru oldugunu bı kere daha goruyorum :) ılerıkı aylarda bısı yapasınız gelmıo dımı usenıosunuz cabuk yoruluosunuz zor gelıodur dısarı cıkmak.. ben o yuzden odası dahıl bı cok seyını hazır ettım sımdıden bıdahakı ay da odası ıcın suslerını fln alcam..
eger alan varsa aranızda ve ıstanbuldaysa nerden aldıgını vs soyleyebılır mı fıkrım olsun ıstıyorum dırek gıdıp alıyım snr..
bu arada nası gıdıo hamılelık :) balon gıbı oldunuz mu :)
benim ogluma da 2 hafta geri diyordu dr çok korkmuştum suyun da az noolcak bilmiyorum dedi çok canım sıkılmıştı ama doktorumu değiştirdim son 1 ay kala ve 2800 zor doğar dediği oğlum 3300 doğdu şükür taş gibi boyu da 50 cm hiç kafanı takma arkadaşım..beslenmene dikkat et protein bol al o kadar...
Biz de yarın gidiyoruz ben de artık bi tarih vermesini istiyorum.
Artık gelsin oğluşum herkesin bebişi geldkçe bi sabırsızlık başlşadı ben de.
Ne Deniz -Güneş doğum mu yapmış anlamadım ben nerden haber aldın tatlım.
süpürge yaptım şimdi canım çıktı ...
salonun tozunu almam lazım, akşama eşimin kardeşleri gelcekmiş ...
bide banyoyu temizledim...
yapmıyodum ne zamandır bünyem kaldırmadı :1rolleyes:
süpürge yaptım şimdi canım çıktı ...
salonun tozunu almam lazım, akşama eşimin kardeşleri gelcekmiş ...
bide banyoyu temizledim...
yapmıyodum ne zamandır bünyem kaldırmadı :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?