2010 Temmuz Anneleri : )

yaa ben onlar bısey yapmıyolar dıye gıcık oldugum ıcın almayı dusunmuyorum da .. bıde ne bılım ınsanın torunu oluyo akıl ederler dıye dusunuyorum

yani alacak olsalar sorarlardı ama çukulatanı alma biz alcaz derlerdi. boşver takılma böyle şeylere canım yaa. boşu boşuna moralin i bozma. bak doğumüstü bizimkiler bişi yapmak yerine bizden para istediler.annesi ameliyat olacak die. annesi özel hastanede ameliyat oldu. 1 buçuk milyar gönderdik. ama ben istediğim hastanede doğum yapamıyorum nie paramız yok. ben ucuz hastane seçmek zorunda kalıyorum. kaldı ki ben eşimin 2 katı para kazanıyorum ve nerdeyse evi ben geçindiriyorum yani. ama napim şimdi kavga çıkarıp mutsuz mu olayım. çok istesem pahalı hastanede doğum yapardım bişi diyemezdi ama gene ben zorlancam. neyse bak yaramı deştin.akıl etmez insanlar bence sen ya de ki onlara çukulata siz alacaksanız ben almıyım de ya da eşine de ki alacaklar mı annenler de ya da al gitsin kendin ama onların kendiliğinden akıl etmelerini bekleme yoksa doğum zamanı mutsuz olursun yani.

ya benim oğlan saat 12 ye doğru delirmeye başlıyo. yani karnımı delip kendi kendine fırlıcak sanıyorum. sırtımı yaslayamıyorum ayaktayken o kadar sert hareketler yapamıyo ama sırtımı yasladığım anda mahfediyo beni.

saat 12 oldu ve 1 gün daha bitti. çook şükür Allahıma. ben birazdan yatıyorum. eşim masaj yapacak. inşallah uyuyabilirim. yarın kontrol var .sizlee iyi gecelerr.

Haklısın cnm ben de oyle yapmayı dusunuyorum esıme sorucam cıkolatayı bız mı alalım yoksa annenler mı alır gelırken dıycem bız alırız derse de sesımı cıkarmam . benım aılem bana dogum ıcın para yardımında bulununca bunlarda bulundu ama maddıyat deılde ınsan ılgı ıstıyor. benım annem burda degıldı ben koca gobekle bı oraya bı buraya kostum arayınca bı eksıgın var mı demıyorlar nede olsa parayı verdıler yaa ( kendı annemı bı gorsen ıkı gundur delı dıvane yatagımın uzerıne serıcek ortum yoktu onu bıle aldı benı gelın gıbı hazırladı doguma hakkını odeyemem ...Sen de cok haklısın cnm dogum anında genclere yardım edılır .... cok kotu olmus boyle yapmaları ...ama gıttıgınh hastanenın ozellıklerı vars hıc uzulme sen de cnm hepsı aynı ısı yapıyor sonucta ...

bencede haklısın canım akıl edemezler
eşime bile ben herşeyi söyleyerek yaptırıyorum

saat 12 oldu ve 1 gün daha bitti. çook şükür Allahıma. ben birazdan yatıyorum. eşim masaj yapacak. inşallah uyuyabilirim. yarın kontrol var .sizlee iyi gecelerr.

sanada canım iyi geceler doğum üstü başka masraf çıkması kötü olmuş sen bayağı tasarruflu olmaya çalışıyorsun çünkü istersen iyi hastanede yap senin canından kıymetli değil ya :CüvCüv:

Iyıgeceler cnm benı kocıs yorgunluktan kolunu kıpırdatamıyo opuyorumnanaktan

naz yapıyodur o naz benim koca ben hamile kaldığımdan beri yorgun hasta halsiz ne zaman düzelir acabadelikafadulden

kızlar biz görümcemle dargınız hamileliğimin başından beri beni hiç aramadı sormadı çok yakın bize aslında benim kimsem yok zaten burada eşim onun bir sorunu olunca gidiyor kayınvalide ölmeden önce rahatsızdı görümce onada bakmazdı ben bakardım hep
benim eşim ona tavırmı alması gerekir yoksa konuşması normalmi hamileliğimin başı riskliydi hiç yemek yapamadığım oldu bir kaç ay

naz yapıyodur o naz benim koca ben hamile kaldığımdan beri yorgun hasta halsiz ne zaman düzelir acabadelikafadulden

evet onlarda caktırmıyorlar ama 9 doguruyorlar benım kocam yatıyormus bende yataım barı ondan sonra yatınca cok oturuyorum gec saatlere kadar herkese ıı geceler tatlı ruyalar bebıslerımızle kocıslerımızle sevdıklerımızle yarın yıne guzel bı gun olucak : )

ayy yazmadan cıkmayım barı dur bı gorumce esının kız kardesı mı oluyordu

yaa kızlar hastane ıcın bebek cıkolatalarını esınızın aılesı mı alıcak ?

biz böyle şeyleri düşünmeyi bırakalı çok oldu 8 yıllık evliyim bu arada ne bizimkiler nede eşimin tarafı bir...... almazlar

Canım arada kan bagı var buyuzden onunla dargın olmaması lazım kesınlıkle ... Aılesıne tavır alan erkek bıgun kendı aılesıne de alabılır buyuzden hıc karısma bence ama sana karısmasına da ızın verme . Yanı senı samımı olmaya zorlamasın ... Bak benım de eltımle sorunum var bana bebegım ıcın hayırlı olsun demedı ben de domuz grıbı bahanesıyle onu bayramda karsılastıgımızda opmedım el sıkıstım o gun bugundur konusmuyoruz ve gıdıp gelmıyoruz ama esımın abısıyle konusmasına asla karısmıyorum ..

saol canım cevabın için haklısın iyi geceler

kızlar aylinda diye bir üye var ikiz kızları varmış o doğum yaptı mı haberiniz var mı..ikizler genelde beklemiyor ya ondan sordum..
bu arada keyifler nasıl hazırlıklar biti sanırım...
ay bende ki dertte tatil derdi...
salıncağı ,güneş kremi,havuzu,sinek savar,kremler,güneş losyonları kendime henüz hiç bir şey hazırlamadım herşey ipeğe 2 koli doldu önden göndericem artık....bu iş daha zormuş yaaaaaa...liste liste alış veriş yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…