2010 Temmuz Anneleri : )

aynen canım bende evlenin ce farklı bir yer daha olduğunu keşfettimohaoldumsmile

aaa şekerim amma meraksızmışınız yaa. ben lisedeyken merak edip araştırmış öğrenmiştim herşeyi. ki manisadaydım. şimdi istanbulda millet lisede kürtaj yaptırıyor. hatta lise 1 de filan. ben de çok geç yaşadım cinselliğimi ama meraklıydım yani kitaplardan filan öğrenmiştim.

o korseler normal doğumdan sonra katılıyor acaba sezeryandan sonra hemen takılıyor mu? hani dikiş yerine zararı olur mu?

kız kardeşim bu dediğim korseyi sezeryandan eve gelince duş alınca taktı çok esnek ve göbeyi kalmadı devamlı taktı tavsiye ederim sıkı değil

su geçirmez bantlar takıyolar. ben belki sıcaksa rahatlıcaksam alırım ama saçımı yıkamam. kurutması filan zor olur. şöle vücuduma su tutarım eğer gücüm olursa.

yazıyı okudum canım sağolasın. en azından banyo insana kendini iyi hissettirir.

canım evimiz 120 metrydi ama iki oda bir salon 3 kadeş iki kız bir erkek aynı odada öyle bir kitap okumak mümkün değildi

kız kardeşim bu dediğim korseyi sezeryandan eve gelince duş alınca taktı çok esnek ve göbeyi kalmadı devamlı taktı tavsiye ederim sıkı değil

ben de kullanmayı düşünüyorum adını ve fiyatını öğrendiğim iyi oldu sağol canım... bu kk olmasa ne yapardık bilmiyorum...

kızlar bir kaç çocuk düşünüyorsanız evinizin durumuna göre hesaplayın çocukları aynı yere tıkmayın ben yaşadım çok yanlış bence

kızlar ben yatıyorum yarın erken randevum var size iyi sohbetler tatlı temmuz anneleri ve tabi kuzuları...

canım evimiz 120 metrydi ama iki oda bir salon 3 kadeş iki kız bir erkek aynı odada öyle bir kitap okumak mümkün değildi

valla ben de bir kitap mı dergi mi ne alıp onu tuvalette incelediğimi sonra onu nasıl sakladığımı bilemediğimi ve annemin bulup bana kızdığını hatırlıyorum. sanırım bir dergiydi.kadının vajinasını filan gösteriyodu. işte şurası klitoris şurası bilmem ne ben hep anatomiye meraklıyımdır ama oldum olasıkaydirigubbakcemile3

yaa kızlar hastane ıcın bebek cıkolatalarını esınızın aılesı mı alıcak ?

yok ben bi arkadaşıma dedim alıver ben parasını veririm die. almazsa eşimi gönderip maldırcam. ama görümcem bebek şekerlerimi yaptı zaten. bir de çukulata istemedim.

:))) bızımde marketımız vardı gazete dergı hersey satılıyordu arada acık sacık dergıler bırakmıs bı ara bızım gazetecı kımse almayınca bızde ablamla onları eve tasıyıp bıı guzel okumustuk :))) ama vajınanın ve çiş delıgının ayrı oldugu orda da bellı deildiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :))))))))

valla onu ben de lise sonda filan öğrendim sanırım.

yok ben bi arkadaşıma dedim alıver ben parasını veririm die. almazsa eşimi gönderip maldırcam. ama görümcem bebek şekerlerimi yaptı zaten. bir de çukulata istemedim.

yaa ben onlar bısey yapmıyolar dıye gıcık oldugum ıcın almayı dusunmuyorum da .. bıde ne bılım ınsanın torunu oluyo akıl ederler dıye dusunuyorum

valla onu ben de lise sonda filan öğrendim sanırım.

:)))) neyse gec olsunda guc olmasın ben de unıversıte 1 de fılan ogrendım . Kızın bırı tatılde esı bakıre cıkmamıs dıye kocası kızıyormus cunku yanlıs yere .. falan fılan dıye garıp ve ıgrenc bı hıkaye anlatmıstı o anda sımsekler caktı bende kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…