2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben kaçıorum biraz uazanayım.
Soğuk bişiler içip ferahlayayım buharlaşıyorum.

kızlar meraba ben geldim. nstde kasılma 0 çıktı. yani 0 la 5 arası gidip geliyodu.Bebeğimin keyfi yerinde yani. hiç gelesi doğası yok.cuma günü sabah 8 buçuğa ameliyathaneden aldı doktor randevumu. bebeğim 3750gr olmuş boyu da 53 cm gibi dedi. doktor dedi ağrım var dayanamıyorum demeseniz ben bu bebeği 19undan sonra alırım ama size de kıyamıyorum dedi. 38+5 oluyo cuma günü 16sı size de işkence çektirmeyelim alalım artık dedi. ben dedim yok dayanamıycam alın. çok perişanım dedim. tamam dedi ve cuma gününe randevuyu aldı. salı günü gidip anestezistle görüşüp tahlillerimizi yaptırıcaz.son 6 gün yani inşallah. hep bebeğimin yüzünü gösterirdi bugün bi değişiklik yaptı ve bebeğimin pipisini gösterdi bize. pipisini ve testisini. buyrum mal burda dedi fotosunu verdi babasınakaydirigubbakcemile3komik adam. bu arada ellerim kollarım kaşınıyo dedim diye bana safra kesesiyle ve karaciğerle ilgili bikaç tahlil istedi. eğer orda enzim değerleri 3 kat çıkarsa acil sezeryane alırım dedi. zaten salı günü yaptırıcam tahlili cuma da sezeryan olucam. herşeyi de abartıyo bu adam yaa burnum akıyo desem hemen tahlil istiyo. neyse yaptırırız bakalım.sizler nasılsınız uzun yazdım biraz

FLOVERSUN hadı gozun aydın sende kurtuluyorsun darısı basımıza senın tosuncukada maasallah 4-4.5 kılo dogacak galıbaa

flowercim hadi gözün aydın. maşallah tosun paşacık ben bekliyordum zaten ağırlığının daha da artmış olacağını ayy arkadaşım hadi bakalım seninde son 6 günün beraber sayarız yine heyecanlandım şuan. senden 1 hafta sonrada kısmetse sıra bende birdahaki cumaya. en çokta sıkıntılı gecelerin sona erecek ya onada seviniyorum doğrusu. sıkıntıyı bende en üst derecede çektiğim için çok iyi anlıyorum seni. son 6 hadi hayırlısı :jeyyar:

canım benim çok sağol evet ben normalde sabırlıyımdır ama resmen doktora yok cuma günü alın dedim yani işkence çekiyorum resmen. doğumda 5 kilo gidermiş direk. zaten ben 7 kilo aldım 1-2 kilo da sonrasında gidermiş yani direk emzirmeye başlamadan eski kiloma dönücem ve en önemlisi karnımda belimi ve kalçalarımı ezen ağırlık azalacak, sırt üstü yatabilicem, yani inan şu ağrılardan sezeryande acıcak mı gibi bişeyi hiç düşünmüyorum bile. yani şu çektiğim sıkıntıdan çok daha azdır die düşünüyorum sıkıntısı. sonuçta bisürü ağrıkesici vuruyolar.inşallah bebeğim sağlıkla doğsun, sütüm gelsin, bebeğim emebilsin daha ne isterim Allahtan. inşallah.:Saruboceq:hepimize hayırlı doğumlar versin Allahım.:Saruboceq:

FLOVERSUN hadı gozun aydın sende kurtuluyorsun darısı basımıza senın tosuncukada maasallah 4-4.5 kılo dogacak galıbaa

saol canım, ama bana doktor dedi ki 3750gr diyorum ama bu bebek gerçekte daha azdır dedi kafa çapı geniş olunca kiloyu bu cihazlar fazla gösteriyor dedi. zaten daha kilo almaz ben 3400gr filan bekliyorum doğum kilosunu bakalım tutacak mı dedi bana. sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.

Merhaba,

5 Temmuz akşamı kızım epidural sezeryan ile dünyamıza geldi.
Allah herkesi bir avazda kurtarsın

Göğüslerim çok acıyo be kızlar.
Şimdi ben internetten göğüs kalkanı ve toparlayıcı korse alıcam.
bi de çantaya koymak için hasta bezi ve büyük ped almam lazım çantamın eksikleri bunlar.
Tabi ben alamam da eşimi bi markete gmndereyim.
Aaa bi de Humana Steel Tee var onu da almam lazım.
Peki siz bebek maması aldınız mı hastane çantanıza yaa.
Ondan da alsak mı sezeryan da hemen gelmeyecek sonuçta ama bizimkiler sütün gelene kadar aç kalsa da bişey olmaz diyolar.
Yazık bee bebiş 2 gün aç mı kalsın.
Eğer biberon emziğine alışırsa seni emmez mmelerin şişer sonra daha zor olur diyolar.
ama ben onun öyle aç aç gezmesine nasıl dayanıcam ki.

Öğleden sonra babişkomuz mangal yakıyo.
Halamızın bahçesine gidiyoruz.
ınşallah doğurup da milletin keyfini rezil etmem:)))

slm kızlar geçmişi okumadım.hemen yazıp çıkcam.3 temmuz saat10:15 de oğlum baran epidural sezeryanla dünyaya geldi.3500 gr 51 cm.ama 3 günlükken sarılık oldu hastanede kaldık bi gece.15e çıkmıştı 10a düşürdüler.şimdi iyileşmesini bekliyorum.biraz toparlansın yazcam ayrıntıları.doğum yapan tüm annelere hayyırlı olsun:) darısı diğerlerinin başına inşaalah:)dualarım sizinle

Hem tebrik ediyorum,
Hem de geçmiş olsun diyorum canım.
Siz düzelin de yazarsın sonra .
Allah analı bablı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…