kafası kapalı ve şişko olan benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kafası kapalı ve şişko olan benim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar ben kaçıorum biraz uazanayım.
Soğuk bişiler içip ferahlayayım buharlaşıyorum.
günaydınn bende iğrenç ötesi bol sancılı sıkıntılı ve stresli bir gecenin ardından yine burdayım. bıktım desem yeridir yani
flowercim hadi gözün aydın. maşallah tosun paşacık ben bekliyordum zaten ağırlığının daha da artmış olacağınıayy arkadaşım hadi bakalım seninde son 6 günün beraber sayarız yine heyecanlandım şuan. senden 1 hafta sonrada kısmetse sıra bende birdahaki cumaya. en çokta sıkıntılı gecelerin sona erecek ya onada seviniyorum doğrusu. sıkıntıyı bende en üst derecede çektiğim için çok iyi anlıyorum seni. son 6 hadi hayırlısı :jeyyar:
FLOVERSUN hadı gozun aydın sende kurtuluyorsun darısı basımıza senın tosuncukada maasallah 4-4.5 kılo dogacak galıbaa
Merhaba,
5 Temmuz akşamı kızım epidural sezeryan ile dünyamıza geldi.
Allah herkesi bir avazda kurtarsın
Merhaba,
miss gitmeee
Merhaba,
slm kızlar geçmişi okumadım.hemen yazıp çıkcam.3 temmuz saat10:15 de oğlum baran epidural sezeryanla dünyaya geldi.3500 gr 51 cm.ama 3 günlükken sarılık oldu hastanede kaldık bi gece.15e çıkmıştı 10a düşürdüler.şimdi iyileşmesini bekliyorum.biraz toparlansın yazcam ayrıntıları.doğum yapan tüm annelere hayyırlı olsun:) darısı diğerlerinin başına inşaalah:)dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?