2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı geceler herkese...yine uykusuz bir gece....
safkan ve flowersun hoşbulduk.teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için:)))
doğum yapanlar hayırlısıyla sağlıkla mutlulukla büyütsünler bebişlerini inşaallah...
bekleyenlerinde Allah yar ve yardımcısı olsun...

canım hayırlı olsun Allah analı babalı güzel günlerde büyütmek nasip etsin inşallah Allah mutluluğunuzu bozmasın
süt emzirdikçe artıyomuş canım biraz sabret ve emzir sürekli inşallah artar sütün
ben de epidural sezeryan olacam 22 sinde canım doğum tecrübeni paylaşırsan çok sevinirim bi de hastane nasıldı çok merak ediyorum sempatiksalakcinni

kızlar merhaba dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı benım normal dogum yapamayagımı ve suyumun bittigini söledi hemen yatısını yapacaz dedi ben şok oldum dedimki hiç hazır degilim böyle bişeye dediki bebek daha 2.800 kılo almıyo suyuda bitti bebek strese girer dedi bende bugun olmaz hiç hazır degilim deyince ısrar etti yatırmam lazım die ben eşim ve görümcem hepimiz şoktaydık ben göz yaşlarımı tutamadım doktor çok olumsuz kötü şeyler söledi dedim biz gidelim yarın gelelim durum okadar mı kötü dedik evet dedi anca kagıt imzalatırım öle çıkarsın dedi doktordan müsade isteyip dışarıda düşünmemiz gerektigini söledik eşim görümcem telefonda kaynanam ve annem hepimizin ortak kararı başka bi hastaneye gidip başka bi doktora danısmaktı bakalım o ne dicekti neyse doktorun odasına girdik dedikki biz gidiyoruz evde biraz düşünelim kararımız olumlu olursa geri döneriz dedik doktor bana kagıt imzalamamı söledi ben bu riski almam dedi bana form bile vermedi kendi elimle bebegın ölümünü dahi göze alıp evime gitmek istiyorum die kagıt imzalattı ve benım psikolojimi düşünün hiç hamile birine böle bişe yazdırılırmı neyse başka bi hastaneye gittik ultrason aleti çok gelişmiş bi hastaneye öncekı hastane olayını hiç sölemedik ölesine muayene geldik doktorum yurtdısında o yüzden burda muayene olmak istiyorum dedim neyse kadın baktı bebek 3.300 gr 48 cm civarı suyuda çok çok iyi dedi cuma günü görüşelim bi daha dedi ve biz artık o hastaneye gidicez ya nasıl bişe bu anlayamadım beni göz göre göre yalandan sezeryana alacaktı varmı böle bişe insan hayatı bu kadarmı degersiz benı üzdü psikoljimi bozdu dünden beri sarhoş gibiyim ben bu doktoru nereye şıkayet edebilirim bebegımı erkenden ve yalandan yere alacaktı hemde acil nasıl bi vicdan bana akıl verin nereye şikayet ediyim saglık bakanlıgına mı dilekçe yazılır böyle bi durumda

Günaydın canım çok çok geçmiş olsun öncelikle..Bunlar nasıl doktor gerçekten anlamak çok zor böyle şeyleri duydukça kanım donuyor ama babamın doktor olması sebebiyle yıllarca hastanelerde ve doktorların arasında büyüdüğüm için bunu para için yapan doktorlarında fazlalığından haberdarım ,..

Bence bu adamı bulundugu hastanenin halkla ilişkilerine ve başhekimliğine şikayet edebilirsin..Bir de hangi hastaneydi canım?

şimdi kafamda bir sürü soru işareti var bu kadın allahın cezası bana 24.haftadan beri erken dogum riskin var die vermedigi ilaç takmadıgı serum kalmadı bence benım erken dogum riskimde yoktu aklıma bunlar geliyo yani benı hep sıkıntıya soktu hep yat dedi bebek için ciger geliştirici igne bile vurdu ya bebegıme bi zarar verdiyse bu gittigimiz doktor herşeyin çok ii gittigini bu doktorun aksıne 1 saat her gün yürümemi söledi o ise bana süreklı yat dedi solunumu iyi olan birine ciger geliştirici igne vurulsa bu ignenın ona zararı olmazmı acaba bebegede bi zararı olmusmudur kafayı yiyicem ya dünden beri başıma bunlar nasıl geldi die düşünüyorum uyuyamadım ya dünkü yaşadıklarım aklımdan gitmiyo kusura bakmayın çok uzattım ama sizinlede paylaşmak istedim

Daha sonrasında tatmin olmassan sağlık bakanlıgına vs..dilekçe verirsin..ama durumu bence çalıştıgı hastane başhekimliği bilmeli..

cnm çok saol ben artık hiç bi doktora güvenemıyorum nasıl insan bunlar aklım almıyo cnm bu hastane ümranıye atlas hastanesi şikayet etmeyi düşünüyorum inşallah olumlu bi yanıt verir bu şikayetim

cnm çok saol ben artık hiç bi doktora güvenemıyorum nasıl insan bunlar aklım almıyo cnm bu hastane ümranıye atlas hastanesi şikayet etmeyi düşünüyorum inşallah olumlu bi yanıt verir bu şikayetim

Kesinlikle şikayet et canım..lanet olsun böyle işini yapanlara da...Bebeğin iyiymiş bak sen hep bunu düşün tatlım..

Kesinlikle şikayet et canım..lanet olsun böyle işini yapanlara da...Bebeğin iyiymiş bak sen hep bunu düşün tatlım..

m allah nasıl biliyosa öle yapsın bu zamana kadar verdigimiz bütün paralar haram olsun benim 3 haftadır psikolojimi bozdu bebek kilo almıyo uyu sınırda yok bebegi idare edecek kadar diyip durdu bende hep bebegın gelişimi durdu zannedip üzüldüm şimdi gittigimiz hastane çok çok iyiydi dünden beri moralımı tek düzelten yer oraydı diyebilirim kızlar sizde çok dikkat edin bir doktorun lafıyla hareket etmeyin bunlarda bana ders oldu

canım çok çok geçmiş olsun öncelikle....kanım dondu diyebilirim var mı böyle şeyler hala yaaa...gerizekalı kadın düşünememiş mi senin başka dr a görünme ihtimalini felan....ne demek bebeğin ölümünü göze aldım diye kağıt imzalatmak.....canım elinden geleni yap,cezasını çeksin...bencede başhekimliğe şikayet et önce,harhangi bişi yapmazlarsa üst mercilere şikayet et,ama yanına kalmaz inş.

bu arada ben ağustos annelerinden esra,okurken görünce dayanadım...

slm temmuz anneleri ben çarsamba günü saat 12.40 civarı sezeryanla bebegimi canımın içini dogurdum.normalde persembe sabahtı fakat carsamba günü saat 6 gibi nişanım geldi ve doktora gittik dogum başlamış olabilir istersen acıklıga bakalılm normal dogum hakkını kullan istersen sezeryan yarına tarih verdik önemli degil bir gün var zaten bugün öglen alalım dedi.bizde eşimle o gün aniden alınıp öteki güne heyecan yapmadan stres yapmadan sezeryana karar verdik ögelen alındım sezeryana ve kızım 12.40 gibi dogdu.kilosu 3.600 boy:50 cm saglıklı ve bol saçlı bir kuzum oldu.sütüm geldi fena degil doyuruyorum.ama.su gögüs agrısı acısı olmasa dünyalar benim olacak.arakadaslar yara olmadı benimki o halde bile çok hassa gögüs mahvoluyor her emmede lansinoh krem kullanıyorum ama inanın çok acıyor.size tavsiyem ne bulduysanız sürün gögsünüzü yumusatın yoksa sonu hüsran olur .bir annenin en önemli sermayesi gögsü anne sütü aman ona önem verin burda o knu konusulmuştu kesinlikleeeeee sürün dogum öncesi.dogum hikayemi ve bebgimin resmini eklerim simdilik bu kadar yavrum uyanmadan gideyim ben yanına.çok inanılmaz bir duygu bir küçük insan size muhtaç anne der gibi aglıyor .doyamıyorsunuz agzına yüzüne kokusuna.agzına emerken yapısan sütleri bile yalayasım geliyor kokusuna doyamıyorum.anlatılmaz yaşanır

Umutlu şimsi hangi hastaneye gidiyorsun??

şimdi erdem hastahenesine gidiyorum doktorun tavrınıda ilgisinide çok begendim

canım çok geçmiş olsun,
iyi ki onun sözüyle kalmayıp başka dra gitmişsin...
ne demek ya kağıt imzalatmak falan.alsanaalsanasmile
sen mutlaka şikayetini ulaştır ilgili yerlere...
artık onları da düşünme, bak bebeğin iyiyimiş sen bunu düşün...

canım meraba,yani bence bebeğe zararı olmamıştır çünkü erken doğum riski olan birdürü anne adayı bu iğneleri oluyor ayşe çınarlı da mesela olmuştu benim kardeşimin eşi de erken doğum riski var die bir sürü ilaç içti kasılmaları önleyici ciğer geliştirici iğne oldu ama sonra bebeği 39.haftada doğdu yani bişi olacağını sanmam bebeğine ama eğer erken doğum riskin yoksa boşuboşuna seni yatırmış ve psikolojini bozmuş olması tabii sana ve bebeğine verdiği külliyen zarar ama bunun bir sebebi yok mu yani neden erken doğum riskin var dedi rahim ağzı açılması mı vardı kasılma mı vardı? kasılma varsa onu nstde görür ki sen de zaten kasılma miktarını nstde görüyorsun rahim ağzı açılması varsa o hala vardır bu yeni doktora sorabilirsin sonuçta sonradan kapanmaz bebeğin konumu ya da plesentanın durumuyla alakalıysa da o da bellidir yani bu yeni doktora durumu anlatsan da öğrensen boşu boşuna mı yattın çünkü bu gerçekten şikayet sebebi.geçmiş olsun canım. ama bebeğine bişi olmammıştır. ama yani suyu normal olan birisine bebeğin ölebilir hemen acil sezeryan demek te acaip bir vicdansızlık o kadarını yapar mı? yanlış mı ölçüyor diye iyi niyetli bişi geliyor aklıma çünkü kilo meselesi çok hassas zaten kemik ölçüyolar 1mm kaydırsalar 100gr farkediyor ölçenden ölçene fark çıkıyor bir de benim doktorum bana demişti ki bazı doktorlar ultrason aletini yatay tutar bakar suyu yok bebeğin der ama yanlıştır ultrason aletini karına dik tutmak gerekir dik tuttuğunuzda görürsünüz ki aslında suyu vardır ve işte 1 cepte enaz şu kadar cm su olmalıdır şu kadar olmazsa acil sezeryane alırız ama kesinlikle dik tutmak gerekir gibi şeyler söylemişti gerçekten karına paralel tuttuğunda hiç suyu yokmuş gibi görünüyordu. ya çok tecrübesiz bir doktora mı gidiyordunuz acaba yani kağıt imzalatacak kadar diretmesi aslında biraz söylediğine inandığını gösteriyor.

kızlar meraba, dün gece eşim masaj yaptı bir de doktorun verdiği bir ilaç vardı onu içtim uyumam için zararsız hergün 1 tane içebilirsiniz dedi ama ben haftada 1 tane filan içiyorum çok kötü olursam ancak neyse yani acaip güzel bir uyku çekmişm süper oldu dinlendim resmen vakit geçmiyor ama bugün görümcem gelecekmiş çocuklarla onlarla oynarım biraz zaman geçer bari çok sevindim geleceğine. böyle işte sizler nasılsınız?

ben çok iyiyim maşallaahh. bugün düğüne gidiyorum, yarın sabah da doğuma zemuszemus kızıma kavuşacağım yarın sabah kısmetse. gece uyku muyku yok artık bana. dualarınızı eksik etmeyin, yarın 9'da giriyorum. Öpüldünüüzzz..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…