Merhaba kızlarr,ben 2009 temmuz annesiyim,doğum yapmış olanlar:allah analı babalı büyütsün,yapmamış olanlara da hayırlı doğumlar inşallah...
Teşekkür ederim canım sağolteşekkürler siz şimdi daha iyisiniz sizde bebeqinizi güle güle büyütünn
kıslarrr güzel dileklerinizi okudum çok teşekkür ederim :)) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür ama sütümüz biraz az daha artacağını söyledi doktor şimdi önce emziriyorum iki göğsümüde sonra az mama veriyorum. gün boyu sürekli oğluşla uğraşıyorum bide benim kardeşte bizde şimdi bile zor aldım pcyi elinden o yüzden size yazmaya fırsat bulamıyorum. bide gaz sorunumuz var erkek çocuklar biraz daha sıkıntılı oluyor muş bu konuda( babamızı bi görseniz akşama kadar burnumda tüttü diye geliyor eve. evde olduğu zamanlarda biz hiç yalnız bırakmıyor etrafımızda pervane :)) sağolsun annemde iyiki var yoksa hem ev işleri hem bebeğin işleri ben hiçbirine yetişemezdim (( neyse bakalım oğluşum hazır uyurken birazda ben uyuyayım öpüyorum hepinizi :))
yeni doğumlar olmuş allahım bebeişlerine uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah :))
kızlar merhaba dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı benım normal dogum yapamayagımı ve suyumun bittigini söledi hemen yatısını yapacaz dedi ben şok oldum dedimki hiç hazır degilim böyle bişeye dediki bebek daha 2.800 kılo almıyo suyuda bitti bebek strese girer dedi bende bugun olmaz hiç hazır degilim deyince ısrar etti yatırmam lazım die ben eşim ve görümcem hepimiz şoktaydık ben göz yaşlarımı tutamadım doktor çok olumsuz kötü şeyler söledi dedim biz gidelim yarın gelelim durum okadar mı kötü dedik evet dedi anca kagıt imzalatırım öle çıkarsın dedi doktordan müsade isteyip dışarıda düşünmemiz gerektigini söledik eşim görümcem telefonda kaynanam ve annem hepimizin ortak kararı başka bi hastaneye gidip başka bi doktora danısmaktı bakalım o ne dicekti neyse doktorun odasına girdik dedikki biz gidiyoruz evde biraz düşünelim kararımız olumlu olursa geri döneriz dedik doktor bana kagıt imzalamamı söledi ben bu riski almam dedi bana form bile vermedi kendi elimle bebegın ölümünü dahi göze alıp evime gitmek istiyorum die kagıt imzalattı ve benım psikolojimi düşünün hiç hamile birine böle bişe yazdırılırmı neyse başka bi hastaneye gittik ultrason aleti çok gelişmiş bi hastaneye öncekı hastane olayını hiç sölemedik ölesine muayene geldik doktorum yurtdısında o yüzden burda muayene olmak istiyorum dedim neyse kadın baktı bebek 3.300 gr 48 cm civarı suyuda çok çok iyi dedi cuma günü görüşelim bi daha dedi ve biz artık o hastaneye gidicez ya nasıl bişe bu anlayamadım beni göz göre göre yalandan sezeryana alacaktı varmı böle bişe insan hayatı bu kadarmı degersiz benı üzdü psikoljimi bozdu dünden beri sarhoş gibiyim ben bu doktoru nereye şıkayet edebilirim bebegımı erkenden ve yalandan yere alacaktı hemde acil nasıl bi vicdan bana akıl verin nereye şikayet ediyim saglık bakanlıgına mı dilekçe yazılır böyle bi durumda
Günaydın canım çok çok geçmiş olsun öncelikle..Bunlar nasıl doktor gerçekten anlamak çok zor böyle şeyleri duydukça kanım donuyor ama babamın doktor olması sebebiyle yıllarca hastanelerde ve doktorların arasında büyüdüğüm için bunu para için yapan doktorlarında fazlalığından haberdarım ,..
Bence bu adamı bulundugu hastanenin halkla ilişkilerine ve başhekimliğine şikayet edebilirsin..Bir de hangi hastaneydi canım?
cnm çok saol ben artık hiç bi doktora güvenemıyorum nasıl insan bunlar aklım almıyo cnm bu hastane ümranıye atlas hastanesi şikayet etmeyi düşünüyorum inşallah olumlu bi yanıt verir bu şikayetim
Kesinlikle şikayet et canım..lanet olsun böyle işini yapanlara da...Bebeğin iyiymiş bak sen hep bunu düşün tatlım..
cnm çok saol ben artık hiç bi doktora güvenemıyorum nasıl insan bunlar aklım almıyo cnm bu hastane ümranıye atlas hastanesi şikayet etmeyi düşünüyorum inşallah olumlu bi yanıt verir bu şikayetim
canım çok çok geçmiş olsun öncelikle....kanım dondu diyebilirim var mı böyle şeyler hala yaaa...gerizekalı kadın düşünememiş mi senin başka dr a görünme ihtimalini felan....ne demek bebeğin ölümünü göze aldım diye kağıt imzalatmak.....canım elinden geleni yap,cezasını çeksin...bencede başhekimliğe şikayet et önce,harhangi bişi yapmazlarsa üst mercilere şikayet et,ama yanına kalmaz inş.
bu arada ben ağustos annelerinden esra,okurken görünce dayanadım...
Umutlu şimsi hangi hastaneye gidiyorsun??
İyi geceler arkadaşlar.
Geçmişe bakamadım doğum yapan varmı arkadaşlardan.
Oğlumla zaman nasıl geçiyor inanın hiç anlamıyorum.
Size tek tavsiyem her fırsatta uyuyun dinlenin,doğumdan sonra çok ihtiyacınız olacak.
şimdi kafamda bir sürü soru işareti var bu kadın allahın cezası bana 24.haftadan beri erken dogum riskin var die vermedigi ilaç takmadıgı serum kalmadı bence benım erken dogum riskimde yoktu aklıma bunlar geliyo yani benı hep sıkıntıya soktu hep yat dedi bebek için ciger geliştirici igne bile vurdu ya bebegıme bi zarar verdiyse bu gittigimiz doktor herşeyin çok ii gittigini bu doktorun aksıne 1 saat her gün yürümemi söledi o ise bana süreklı yat dedi solunumu iyi olan birine ciger geliştirici igne vurulsa bu ignenın ona zararı olmazmı acaba bebegede bi zararı olmusmudur kafayı yiyicem ya dünden beri başıma bunlar nasıl geldi die düşünüyorum uyuyamadım ya dünkü yaşadıklarım aklımdan gitmiyo kusura bakmayın çok uzattım ama sizinlede paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?