2010 Temmuz Anneleri : )

Hayırlısı olur inşallah..

Çatı muayenesi miiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile

sen yaptınmı yada yaptırcan mıı
canımdan can gitti zannetttiimmmeyvahedigeldismilekolunu komple soktu herhaldee azz dahaa doktorun kafaya indiriyordum:teytey:

Yaptırcam eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Bende o derdin içindeyimmmmm..Nasıl doğum yapcaksam bilmiyorum sempatiksalakcinni

Yaptırcam eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Bende o derdin içindeyimmmmm..Nasıl doğum yapcaksam bilmiyorum sempatiksalakcinni
bende bu kadar tahmin etmiyordum ama cnm çok yandıı aslında normalde cnm o kadar kıymetli değil allah yardımcın olsun bide ben bilmiyordum muayne olacağımı öyle tesadifen oldum yanii :ecrin_bebek:

bende bu kadar tahmin etmiyordum ama cnm çok yandıı aslında normalde cnm o kadar kıymetli değil allah yardımcın olsun bide ben bilmiyordum muayne olacağımı öyle tesadifen oldum yanii :ecrin_bebek:

benim de cuma günü oldu çatı muayenem ama fazla acımadı canım.
sadece rahatsızlık hissi..
bu da kişiden kişiye değişiyor demek kiakannehir

Kizlar dogumyapanlar allah anali babali büyütsün daha dogum yapmayanlarda allah bi avazda kurtarsin ocak annesiyim ptesi 6 aylik oluyoruz zaman cok cabuk geciyor en kötü aninizda hep bunu düsünün

ay sorma şekerim millet haber bekliyo dört gözle
doğurdun mu yok daha olmadımı aaa bak senin sonun sezeryan olur bilmemne...
ay psikolojim bozuldu yahuuu akannehir olan sancılarımda kaçıcak valla alsanaalsanasmile

Kizlar dogumyapanlar allah anali babali büyütsün daha dogum yapmayanlarda allah bi avazda kurtarsin ocak annesiyim ptesi 6 aylik oluyoruz zaman cok cabuk geciyor en kötü aninizda hep bunu düsünün

çok saol canım sanada kolay doğumlar dilerim
ben henüz doğuramadım ama gayretliyim doğurucam inşallah

ne güzel bir gün geçirmişsin öyle ..oh oh bebeğinde çok mutlu olmuştur bazı kişilerde çatı muaynesi can sıkıcı olabilir ama herkeste bir olmaz..artık başa gelen çekilir napalım bebişler içerde kalacak değiller bir şekilde çıkacaklar..her şeyin iyi tarafından bakmaya çalışırsanız az can yanar..mesela normal doğum imkansız sezeryan olmalısın deseydi üzülürdün...opuyorumnanaktansengözlerimebaksanab

Ayyy bu gece beni de uyku tutmadı ne hikmetse.
Mangal ağar geldi herhalde dönüp dönüp uyuyamıyorum.

ozoff23
Sagol canim ben dogum yaptim oglum 6 aylik oldu onun icin size yazdim sakin olun zaman cok hizli geciyor.Bi bakmisin dogmus bi bakmisin yürümüs büyümüs.

Canım Allah analı babalı büyütsün, kızın defneye maşallah :)
Evet sıra bende artık... Çok az kaldı..

kıslarrr güzel dileklerinizi okudum çok teşekkür ederim :)) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür ama sütümüz biraz az daha artacağını söyledi doktor şimdi önce emziriyorum iki göğsümüde sonra az mama veriyorum. gün boyu sürekli oğluşla uğraşıyorum bide benim kardeşte bizde şimdi bile zor aldım pcyi elinden o yüzden size yazmaya fırsat bulamıyorum. bide gaz sorunumuz var erkek çocuklar biraz daha sıkıntılı oluyor muş bu konuda ( babamızı bi görseniz akşama kadar burnumda tüttü diye geliyor eve. evde olduğu zamanlarda biz hiç yalnız bırakmıyor etrafımızda pervane :)) sağolsun annemde iyiki var yoksa hem ev işleri hem bebeğin işleri ben hiçbirine yetişemezdim (( neyse bakalım oğluşum hazır uyurken birazda ben uyuyayım öpüyorum hepinizi :))

yeni doğumlar olmuş allahım bebeişlerine uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah :))

ben koyamıyorummmm yaaaabilmiyorumkismile zemuszemus

ayy cnm benim allah analı bablı büyütsün şükür iyiysin çabuk ayaklandın qaliba nasıl qeçti doqum bana yaz lütfen bülent bey nasıl davrandıı..sempatiksalakcinni

Merhaba kızlarr,ben 2009 temmuz annesiyim,doğum yapmış olanlar:allah analı babalı büyütsün,yapmamış olanlara da hayırlı doğumlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…