valla bugünümü kısaca özetlemek gerekerise;
çatı muaynesi harici herşeyi mükemmelldi:1no2:ölüyorum zannettim yaaa
onun harici hafif bir açılmam başlamışhihoyyytbebiş hala biraz yukardaymış
normal doğum yapabilirsin dedi bana sezeryandan hiç yana değil:lepi:
bebiş 3.900 gr 55 cm şuanda
valla bugünde gelebilir gününüde doldurabilir dedihihoyyyt
doktordan sonra eşim bizi gezmeye götürdüüüüüü:lepi:
yenikapıda sahilde mükemmel bir yemek ardından tophanede okey oynamaya gitttiikksempatiksalakcinni
idaaya girdikk eşim ve ben mükemmel bir akşam yemeğii kazandıkk sempatiksalakcinni
sen yaptınmı yada yaptırcan mııHayırlısı olur inşallah..
Çatı muayenesi miiiiiiiiiiiiii eyvahedigeldismile
sen yaptınmı yada yaptırcan mıı
canımdan can gitti zannetttiimmmeyvahedigeldismilekolunu komple soktu herhaldee azz dahaa doktorun kafaya indiriyordum:teytey:
bende bu kadar tahmin etmiyordum ama cnm çok yandıı aslında normalde cnm o kadar kıymetli değil allah yardımcın olsun bide ben bilmiyordum muayne olacağımı öyle tesadifen oldum yanii :ecrin_bebek:Yaptırcam eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Bende o derdin içindeyimmmmm..Nasıl doğum yapcaksam bilmiyorum sempatiksalakcinni
bende bu kadar tahmin etmiyordum ama cnm çok yandıı aslında normalde cnm o kadar kıymetli değil allah yardımcın olsun bide ben bilmiyordum muayne olacağımı öyle tesadifen oldum yanii :ecrin_bebek:
bende bu kadar tahmin etmiyordum ama cnm çok yandıı aslında normalde cnm o kadar kıymetli değil allah yardımcın olsun bide ben bilmiyordum muayne olacağımı öyle tesadifen oldum yanii :ecrin_bebek:
canım ya bende de aynı durum
çok sinir bozucu dimi
ben geçende bi dünya hurma yedim
5 kat merdivern çıkıyorum hergün
ama nstde sancılar en fazla 22ye çıktı
gerildim iyice walla
herkes arayıp soruyo bi de şaka yapıyolar güya bi doğurmayı beceremedin diye
sinir hastası olmadan doğuraydım da büyüteydim bi yavrumu
Kizlar dogumyapanlar allah anali babali büyütsün daha dogum yapmayanlarda allah bi avazda kurtarsin ocak annesiyim ptesi 6 aylik oluyoruz zaman cok cabuk geciyor en kötü aninizda hep bunu düsünün
valla bugünümü kısaca özetlemek gerekerise;
çatı muaynesi harici herşeyi mükemmelldi:1no2:ölüyorum zannettim yaaa
onun harici hafif bir açılmam başlamışhihoyyytbebiş hala biraz yukardaymış
normal doğum yapabilirsin dedi bana sezeryandan hiç yana değil:lepi:
bebiş 3.900 gr 55 cm şuanda
valla bugünde gelebilir gününüde doldurabilir dedihihoyyyt
doktordan sonra eşim bizi gezmeye götürdüüüüüü:lepi:
yenikapıda sahilde mükemmel bir yemek ardından tophanede okey oynamaya gitttiikksempatiksalakcinni
idaaya girdikk eşim ve ben mükemmel bir akşam yemeğii kazandıkk sempatiksalakcinni
kızlar selam umarım herkes iyidir.
ben ve kızım çok iyiyizz çok şükür..
benle aynı gün yani perşembe Gull ve yavsib de doğum yapacaktı..
yaptılar sanırım..Allah onlarınkini de analı babalı büyütsün..
benim bildiğim sırada pazartes gökcek var..
canım doktor bebek aşağı doğru inmeye başlamış dedi ( kasıklardaki ağrının sebebi oymuş) ama ben farketmiyorum bana aynı gibi geliyor. bir de babaannem şöyle demişti ayaklarını uzatıp birinin topuğunu diğer ayağının parmakları üzerine koymaya çalış eğer koymazsan doğumun yakın demekmiş... ne kadar doğru bilmiyorum kaydirigubbakcemile2 ben hala koyabiliyorum sempatiksalakcinni
kıslarrr güzel dileklerinizi okudum çok teşekkür ederim :)) oğluşumda bende iyiyiz çok şükür ama sütümüz biraz az daha artacağını söyledi doktor şimdi önce emziriyorum iki göğsümüde sonra az mama veriyorum. gün boyu sürekli oğluşla uğraşıyorum bide benim kardeşte bizde şimdi bile zor aldım pcyi elinden o yüzden size yazmaya fırsat bulamıyorum. bide gaz sorunumuz var erkek çocuklar biraz daha sıkıntılı oluyor muş bu konuda( babamızı bi görseniz akşama kadar burnumda tüttü diye geliyor eve. evde olduğu zamanlarda biz hiç yalnız bırakmıyor etrafımızda pervane :)) sağolsun annemde iyiki var yoksa hem ev işleri hem bebeğin işleri ben hiçbirine yetişemezdim (( neyse bakalım oğluşum hazır uyurken birazda ben uyuyayım öpüyorum hepinizi :))
yeni doğumlar olmuş allahım bebeişlerine uzun ve sağlıklı bir ömür versin inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?