- 3 Nisan 2010
- 626
- 58
- 323
günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr!!!!!!!
deniz güneş ve esma çkr hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.
canım benim... zemuszemus bakarsın doğrudur ama sen yinede fazla düşünme hayırlısı neyse o olsun...
canım çok geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum işte her doktor farklı. insan doktoruna güvenmezse kime güvenecek ki... gerekenleri yaparsın ama artık düşünme onları bebeğinin sağlığı yerindeymiş iyi ki başka bir doktora gitmişsin. Allah yardımcın olsun canım.
canım çok sevindim güzel bir uyku çektiğine... ben de bütün gece döndüm soluma yatıyorum ama sanki göbeğim aşağı sarkıyor gibi etlerim acıyor bir türlü uykuya gçemedim şimdide başım ağrıyor. Allah bu günümüzü aratmasın insallah...
dualarımız seninle doğuma girerken sen de bize dua et canım. Allah yardımcın olsun. sağlıcakla al bebeğini kucağına... düğünde de iyi eğlenceler.
deniz güneş ve esma çkr hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.
ben koyamıyorummmm yaaaabilmiyorumkismile zemuszemus
canım benim... zemuszemus bakarsın doğrudur ama sen yinede fazla düşünme hayırlısı neyse o olsun...
kızlar merhaba dün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı benım normal dogum yapamayagımı ve suyumun bittigini söledi hemen yatısını yapacaz dedi ben şok oldum dedimki hiç hazır degilim böyle bişeye dediki bebek daha 2.800 kılo almıyo suyuda bitti bebek strese girer dedi bende bugun olmaz hiç hazır degilim deyince ısrar etti yatırmam lazım die ben eşim ve görümcem hepimiz şoktaydık ben göz yaşlarımı tutamadım doktor çok olumsuz kötü şeyler söledi dedim biz gidelim yarın gelelim durum okadar mı kötü dedik evet dedi anca kagıt imzalatırım öle çıkarsın dedi doktordan müsade isteyip dışarıda düşünmemiz gerektigini söledik eşim görümcem telefonda kaynanam ve annem hepimizin ortak kararı başka bi hastaneye gidip başka bi doktora danısmaktı bakalım o ne dicekti neyse doktorun odasına girdik dedikki biz gidiyoruz evde biraz düşünelim kararımız olumlu olursa geri döneriz dedik doktor bana kagıt imzalamamı söledi ben bu riski almam dedi bana form bile vermedi kendi elimle bebegın ölümünü dahi göze alıp evime gitmek istiyorum die kagıt imzalattı ve benım psikolojimi düşünün hiç hamile birine böle bişe yazdırılırmı neyse başka bi hastaneye gittik ultrason aleti çok gelişmiş bi hastaneye öncekı hastane olayını hiç sölemedik ölesine muayene geldik doktorum yurtdısında o yüzden burda muayene olmak istiyorum dedim neyse kadın baktı bebek 3.300 gr 48 cm civarı suyuda çok çok iyi dedi cuma günü görüşelim bi daha dedi ve biz artık o hastaneye gidicez ya nasıl bişe bu anlayamadım beni göz göre göre yalandan sezeryana alacaktı varmı böle bişe insan hayatı bu kadarmı degersiz benı üzdü psikoljimi bozdu dünden beri sarhoş gibiyim ben bu doktoru nereye şıkayet edebilirim bebegımı erkenden ve yalandan yere alacaktı hemde acil nasıl bi vicdan bana akıl verin nereye şikayet ediyim saglık bakanlıgına mı dilekçe yazılır böyle bi durumda
canım çok geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum işte her doktor farklı. insan doktoruna güvenmezse kime güvenecek ki... gerekenleri yaparsın ama artık düşünme onları bebeğinin sağlığı yerindeymiş iyi ki başka bir doktora gitmişsin. Allah yardımcın olsun canım.
kızlar meraba, dün gece eşim masaj yaptı bir de doktorun verdiği bir ilaç vardı onu içtim uyumam için zararsız hergün 1 tane içebilirsiniz dedi ama ben haftada 1 tane filan içiyorum çok kötü olursam ancak neyse yani acaip güzel bir uyku çekmişm süper oldu dinlendim resmen vakit geçmiyor ama bugün görümcem gelecekmiş çocuklarla onlarla oynarım biraz zaman geçer bari çok sevindim geleceğine. böyle işte sizler nasılsınız?
canım çok sevindim güzel bir uyku çektiğine... ben de bütün gece döndüm soluma yatıyorum ama sanki göbeğim aşağı sarkıyor gibi etlerim acıyor bir türlü uykuya gçemedim şimdide başım ağrıyor. Allah bu günümüzü aratmasın insallah...
ben çok iyiyim maşallaahh. bugün düğüne gidiyorum, yarın sabah da doğuma zemuszemus kızıma kavuşacağım yarın sabah kısmetse. gece uyku muyku yok artık bana. dualarınızı eksik etmeyin, yarın 9'da giriyorum. Öpüldünüüzzz..opuyorumnanaktan
dualarımız seninle doğuma girerken sen de bize dua et canım. Allah yardımcın olsun. sağlıcakla al bebeğini kucağına... düğünde de iyi eğlenceler.