2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr!!!!!!!
deniz güneş ve esma çkr hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.

ben koyamıyorummmm yaaaabilmiyorumkismile zemuszemus

canım benim... zemuszemus bakarsın doğrudur ama sen yinede fazla düşünme hayırlısı neyse o olsun...

canım çok geçmiş olsun. gerçekten zor bir durum işte her doktor farklı. insan doktoruna güvenmezse kime güvenecek ki... gerekenleri yaparsın ama artık düşünme onları bebeğinin sağlığı yerindeymiş iyi ki başka bir doktora gitmişsin. Allah yardımcın olsun canım.

canım çok sevindim güzel bir uyku çektiğine... ben de bütün gece döndüm soluma yatıyorum ama sanki göbeğim aşağı sarkıyor gibi etlerim acıyor bir türlü uykuya gçemedim şimdide başım ağrıyor. Allah bu günümüzü aratmasın insallah...

dualarımız seninle doğuma girerken sen de bize dua et canım. Allah yardımcın olsun. sağlıcakla al bebeğini kucağına... düğünde de iyi eğlenceler.

Kızlar selam..

Tek tek alıntı yapamadım kusurabakmayın, ıyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim..
Biz çok iyiyiz kızım şu anda uyuyor ben de biraz size bakayım dedim..

Doğum hikayemi, diğer topiğe yazıcam..

Bu bebekler sürpriz yapar hazırlıklı olun derken, benimkinin sürpriz yapacağını nerden bilirdim?????????:)))))))))))9

denizcim birde bir önceki gün erken gelmesin herşey planlı programlı olsun istiyorum demiştin.. kısmet işte. defnecik sana süpriz yaptı. nasıl süpriz ama beğendin mi?? kaydirigubbakcemile3

canım benim sağlıklısınız ya . darısı başımıza inşallah.

denizcim birde bir önceki gün erken gelmesin herşey planlı programlı olsun istiyorum demiştin.. kısmet işte. defnecik sana süpriz yaptı. nasıl süpriz ama beğendin mi?? kaydirigubbakcemile3

Evt canım..içime doğmuş demek ki..ama herşey yine istediğim ggibi oldu biliyormusun..
gece acile giderken kapı süslerimizi şekerlerimizi bile aldık o an hemen.sempatiksalakcinni.ben eksik kalmasın dedim mi bırakmam Allahın izni ile..

canım benim sağlıklısınız ya . darısı başımıza inşallah.
sağol arkadaşım darısı başınıza.

selam kızlar opuyorumnanaktan
uzun zaman oldu bağlanmayalı doğum yapan bir çok arkadaşımız vardır hepsini kutluyor minik melekleri ile uzun sağlıklı bir ömür diliyorum...

Kızlar bebişimi emziricem..kendinize iyi bakın..

Ben gelirim yine..Pc yanımda..
oğlum giriyor arada o kadar..

teşekkür ederim kızlar... ben çıkıyorum kocamla gezmeye gidicez daha nereye gideceğimizi bilmiyoruz ama olsun... herkese iyi pazarlar... kaydirigubbakcemile3

ne güzel yaa benim adım atcak halim yok
biyerim de ağrımıyo ama niye böyleyim anlamadım
2 gündür hiiçç rahatım yokk

bende oturduğum yerde ütü yapıyorum. ama bakın burdayım nasıl ütü yapmak bu kaydirigubbakcemile3 9 aylık hamile işi ütü yapmak böyle oluyor iki ütü bir burası

kıslar günaydın,benimde ellerim şişti biraz normalmidir yahu..evdede yalnızım zaten offff...........bu arada 37+0 haftalığım bugün..

kıslar günaydın,benimde ellerim şişti biraz normalmidir yahu..evdede yalnızım zaten offff...........bu arada 37+0 haftalığım bugün..

Genelde hamiliğin son aylarında oluyor..Allaha şükür bende şişme olmadı. Yani kişiye göre değişiyor kimisi şişiyor kimisi şişmiyor..

bende oturduğum yerde ütü yapıyorum. ama bakın burdayım nasıl ütü yapmak bu kaydirigubbakcemile3 9 aylık hamile işi ütü yapmak böyle oluyor iki ütü bir burası

Bende yapacamda hergün erteliyorum bebişimin penye battaniyeleri yıkandı ütülenecek bekliyor..

günaydın kızlar,

dünden beri uyku modundayım bıraksalar 24 saat uyuyacağım yani o derece..azıcık hareket edince uykum geliyor hava da sıcak ondan heralde..dün lohusalık döneminde eve gelenlerden nasıl kaçabilirim onu düşünmekle geçirdim..istiyorum ki bir tek annem olsun ama tabi bir sürü kişi eşimin sülalesi de dahil geleceklerdir..umarım fazla kalabalık ve yorum yapan insanlar olmaz...bir arkadaşım anlatmıştı eşi doğum yaptığında hem kendi annesini hem de eşinin annesini fazla dırdır ettikleri için evden kovmuş...haftalarca görüşmemişler ki annesine çok düşkündür..ne sinir değil mi...

ne güzel yaa benim adım atcak halim yok
biyerim de ağrımıyo ama niye böyleyim anlamadım
2 gündür hiiçç rahatım yokk

benim de aynen..uyurken bile yoruluyorum sanki bir tembellilk ağırlık çöktü ki anlatamam..araba ile bir yere giderken ufacık bir sarsıntı bile olsa karnım sağa sola devriliyor canım falan yanıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…