günaydın kızlarr flowers nasılsın canım
günaydın, bugün melankolik uyandım nedense, anneme kardeşime filan kızmıştım dün akşam bugün de sabahtan beri ağlayıp durdum büyütülcek şeyler değil aslında ama insana fenalık mı geliyor nedir psikolojim bozuldu
normal canım artık son zamanlarınız herşey normal bu zamanlarda sakin oll bebeğin gelicek bak zamanı yaklaştı sakin durmaya çalış olaylar karşısında ay seninde az kaldı hadii
canım meraba,yani bence bebeğe zararı olmamıştır çünkü erken doğum riski olan birdürü anne adayı bu iğneleri oluyor ayşe çınarlı da mesela olmuştu benim kardeşimin eşi de erken doğum riski var die bir sürü ilaç içti kasılmaları önleyici ciğer geliştirici iğne oldu ama sonra bebeği 39.haftada doğdu yani bişi olacağını sanmam bebeğine ama eğer erken doğum riskin yoksa boşuboşuna seni yatırmış ve psikolojini bozmuş olması tabii sana ve bebeğine verdiği külliyen zarar ama bunun bir sebebi yok mu yani neden erken doğum riskin var dedi rahim ağzı açılması mı vardı kasılma mı vardı? kasılma varsa onu nstde görür ki sen de zaten kasılma miktarını nstde görüyorsun rahim ağzı açılması varsa o hala vardır bu yeni doktora sorabilirsin sonuçta sonradan kapanmaz bebeğin konumu ya da plesentanın durumuyla alakalıysa da o da bellidir yani bu yeni doktora durumu anlatsan da öğrensen boşu boşuna mı yattın çünkü bu gerçekten şikayet sebebi.geçmiş olsun canım. ama bebeğine bişi olmammıştır. ama yani suyu normal olan birisine bebeğin ölebilir hemen acil sezeryan demek te acaip bir vicdansızlık o kadarını yapar mı? yanlış mı ölçüyor diye iyi niyetli bişi geliyor aklıma çünkü kilo meselesi çok hassas zaten kemik ölçüyolar 1mm kaydırsalar 100gr farkediyor ölçenden ölçene fark çıkıyor bir de benim doktorum bana demişti ki bazı doktorlar ultrason aletini yatay tutar bakar suyu yok bebeğin der ama yanlıştır ultrason aletini karına dik tutmak gerekir dik tuttuğunuzda görürsünüz ki aslında suyu vardır ve işte 1 cepte enaz şu kadar cm su olmalıdır şu kadar olmazsa acil sezeryane alırız ama kesinlikle dik tutmak gerekir gibi şeyler söylemişti gerçekten karına paralel tuttuğunda hiç suyu yokmuş gibi görünüyordu. ya çok tecrübesiz bir doktora mı gidiyordunuz acaba yani kağıt imzalatacak kadar diretmesi aslında biraz söylediğine inandığını gösteriyor.
iyi valla nasıl olayım bende cumartesi oğlumun ve benim doğum günümüzü kutladık bak benim oğlumun ilk doğduğu zamanki resimlerini koydum albümüme nasıl küçüktü gör sayfamda
cnm dün cevap veremedim kusura bakma ya başıma öle şeyler geldiki doktoramı gittim cellatamı bilemedim hala şoktayım yanı durup duruken bi doktor saglıklı bi bebege gelişimi yavaş der suyu bitmiş der probu nasıl tutu bilemicem yanmı dikmi bana sadece bir cepte çok az su kalmıs bebek strese girebilir senden bebege giden kan damarları tıanır dio bu riski göze lamayız dio doktor hakkında iyi düşünmek istiyorum yapamıyorum eger bi şüphen varsa benı renklı dopplere yolla bide orda baktır yok bu benı hapsetti çıkamazsın diorum 1 satte mı vaktımız yok çıkıyım kendimi toparlıyım neymiş mesaisi bitiyomus hanımefendinin c.tesi günü ya yatısını yaparsam mecbur beklicem senı dio allahtan çektik gittik başka hastaneye bebegın saglıgı çok ii suda en düşük sınır 6.5 miş bizim su 10cc miş yanı üst sınırın çok az altı buda bu haftalarda normalmiş böle olması yanı hala şok içersindeyim 2 gündür gündemımız bu olay oldu
selam, yani o zaman doktor gerçekten sezeryan yapmak istemiş.sen onu tabibler odasına şikayet et bence. bir de sağlık bakanlığına ait biyer vardı oraya şikayet et araştır internetten neyse ama enazından bebeğin 1 hafta daha karnında kalmış oldu. çünkü benim çok ağrım olduğu halde doktor bebeği almadı 38+5ten önce almayalım dedi bana kalsa daha da bekletirim ama ağrınız var ama bu hafta erken şu 6 gün bile bebeğinize o kadar faydalı ki ağrı .çekiyosunuz ama bebeğinize çok büyük fayda sağlıyosunuz acil durum olmadıkça tansiyonla ilgili filan 39dan önce almayı ben uygun görmüyorum dedi.bana keşke isteseniz de sizi normal doğurtsam dedi ama ben istemem dedim sebebi de hem ben normal doğumu kendime uygun görmüyorum hem bebeğm iri hem de gelmeye hiç niyeti yok benim de bekliyecek dermanım kalmadı o yüzden artık biranönce kavuşmak istiyorum bebeğime.inşallah hayırlısı olsun enazından son anda da olsa iyi bir doktor bulmnuşsunuz keşke daha önce gitseydiniz mbaşka bir doktora daha. dün eşime bahsettim o da diyor ki o kadar vicdansız doktor varfmıdır yaa hayret diyor.gerçekten şaşırtıcı yani.
bu zamana kadar başka doktora gitmememin sebebi allahın cezası kadına güvenmemizdi ne biliyim böyle bişe yapacagını ve bana taktıgı serumlardan yaptıgı ignelerden bile tereddüt etmedim erken dogmasın die elinden geleni yapıyo dedim.ama c.tesi günkü olay detaylarıda var bunun aklıma getirmek istemıyorum beynim uyustu artık düşünmekten yaptıgı vicdansızlıkları hayatım sanada çok geçmiş olsun agrılar dayanılmaz senı çok iyi anlıyorum ama annelik öle güzel bi duygu ki yaşamadım bilmiyorum ama en azından tahmın edebiliyorum 1 hafta daha dayanmaya degmezmi keşke benım de doktorum senın doktoruna benzeseydide azcık moral verseydi hamileligin başından beri git git son 2 haftada doktor degiştir diyorumkı verilmiş sadakamız varmış kı doktorun nasıl biri oldugunu rabbim gösterdi bize dün şikayet yazdım bikaç yere hastanenin kendi sitesinede yazdım ama ondan yanıt alamam zaten hastanenin polıtıkası öyledir zaten
saglık bakanlıgına dilekçe yazmak istiyorum bakalım aslında diyorum hiç ugraşmıyım allahından bulsun bitaraftanda diyorum başkalarının canını yakmasın çogu kişi belkıde böle sebebsiz yere o doktor tarafından zamansız sezeryan yapılıyo ben kesinlikle sezeryana karşı degilim ama bu kadar alangirli bi şekılde yapılması çok kötü çok acımasızca allah kötü niyetli insanlardan korusun bizleri
kıslar buqün hastaneye kontrole qidiyoruz inşallah dr hadi alalım derr
dua edin banaa
flovercim var resimlerim albümümde
seninle satımız aynı gün. ben cuma sabahı sezeryane giriyorum. canım ben normal doğum yapamam zaten, bebeğim geçen hafta 3750gr dı ve kafasısı büyük (doktor koca kafa die dalga geçiyorkaydirigubbakcemile3), artı ben normal doğuma uygun birisi değilim yani öyle stres içinde bekleyemem, ailede herkes ve eşim de sezeryan olmamı istiyo ben de öyle istiyorum, yani tabiiki bu tercih kendin tercih edince başka doktor sana diretince ve bir de kandırmaca yapıp seni panikletip acil sezeryane alınca başka.benim doktorum iyi çok tatlı dilli bir adam yani tam normal yapılacak bir adam aslında ama ben özel lüks bir kliniğe gidip bir sürü para veriyorum. doğum için verdiğim parayı bilsen oha dersin yani. o kadar olsun dimi.hergün cepten telefonla konuşuyoruz biz doktorla arkadaş gibiyiz. ben de 18 yaşımdan beri çalışıyorum 37 yaşındayım bir de bebeğimiz olmayınca bir süre iyi bir yere gidelim istedik sonra da bırakamadık. neyse ki sonuna geldik
fotoğraflarını gördüm gene ağlamaya başladım, bugün bir hal var bende ama Allah hayra çıkarsın, yani içim ezik büzük. duygusallık tavan yaptı. Allah uzun ömür versin canım, çok tatlısınız sana da ailene de mutluluğunuz eksik olmasın. bu arada ben ilkokulu aydında okudum, dayımlar kuşadasında yaşıyor söylemişmiydim?
amin canım çok teşekkürler Allah sanada göstersin kız senin doğumun çok yakın ya ondan senin sinirlerin bozulmuş
dayınların kuşadasında olduğunu söylememmiştin ama aydında okuduğunu söylemiştin biliyorum
cnm ewet satımız aynı rabbim kurtarsın sag salım kavuş yavruna inşallah benımde cuma çatı muayenesi var demedim doktora ben çatı muayenesi oldum die bakalım bu ne dicek darmı dicek yoksa uygunmu dicek cnm sen zaten kendini biliyosun kendini bilmekte güzel direk sezeryan istemişsin ve senın ailende senın normal dogum yapmanı istememiş demek onlarda çok iyi biliyo senı maşallah bebişin zaten toraman rabbım nazarlardan korusun sizi doktor gerçekten çok önemli sonuçta bi can getiricez dünyaya parar en son düşünülecek şey olmalı sen de çok iyi etmişsin baştan beri çok parar vermişsin ama degmiş en azından iççin rahat ve güveniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?