Slm kızlar,.... forumun eski haline dönmesine sevindim o neydi öyle kabus gibiydi..
slm kızlar
bıse sorcam sız sabah kalktıgınızda yanlarınızda agrı oluyormu
bende cok oluyor
saga sola yattıgımda her sekılde karnımın ıclerı cok acıyo
nıye boyle oluyo dogum cok yaklamstımı acaba yoksa bebek ırılestıde artık ıyıce baskımı yapıyor
artık rahat yatamıyorum
su doğum ışı bıtseydıde rahatlasaydık yaaa
günaydın kızlarrrr...
günaydın canım nasılsınız?
biz iyiyiz çok şükür..umarım herkes iyidr geçmişi okumak hepten hayal oldu şimdi .
kzımla uğraşıyorum büyük bir zevkle..
Darısı başınıza ..az kaldı adi bakalım sizin de..
bu arada kızımın fotosunu koydum.
2010 temmuz bebekleri fotoraf albümü - Sayfa 10 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
safkan ayrıca yan yattığında bacaklarının arasına da yastık koy öyle yat. bele ve mesaneye gelen yük azaldığı için ağrı daha az oluyor.
selam kıslarrrrrrrrrrr oğluşumu aşkımı uyuttum azıcık size bakayım dedim :))
cnm dün cevap veremedim kusura bakma ya başıma öle şeyler geldiki doktoramı gittim cellatamı bilemedim hala şoktayım yanı durup duruken bi doktor saglıklı bi bebege gelişimi yavaş der suyu bitmiş der probu nasıl tutu bilemicem yanmı dikmi bana sadece bir cepte çok az su kalmıs bebek strese girebilir senden bebege giden kan damarları tıanır dio bu riski göze lamayız dio doktor hakkında iyi düşünmek istiyorum yapamıyorum eger bi şüphen varsa benı renklı dopplere yolla bide orda baktır yok bu benı hapsetti çıkamazsın diorum 1 satte mı vaktımız yok çıkıyım kendimi toparlıyım neymiş mesaisi bitiyomus hanımefendinin c.tesi günü ya yatısını yaparsam mecbur beklicem senı dio allahtan çektik gittik başka hastaneye bebegın saglıgı çok ii suda en düşük sınır 6.5 miş bizim su 10cc miş yanı üst sınırın çok az altı buda bu haftalarda normalmiş böle olması yanı hala şok içersindeyim 2 gündür gündemımız bu olay oldu
selam kıslarrrrrrrrrrr oğluşumu aşkımı uyuttum azıcık size bakayım dedim :))
merhaba kızlarrr...
bikaç gündür yokum teyzem geldi.son kontroller oda süslememek için falan...
şimdi yolcu ettim ewine gitti kaldım yine yalnız.ancak doğumda olabilicek sanırım yanımdaaamafoldumben
cuma gübü kontrolümüz vardı.çatı muayenesi falan oldu.herşey yolundaymış.sadece beklememiz gerekiyormuş.49cm 3000gr olmuş teyzeleri kızımm...
allahım sağ salim kavuşmak istiyorum ben artık meleğime yaaaa:kedi:
doğum yapan arkadaşlarım olmuşş.allahım hepsini analı babalı büyütsün.hayırlı bi ömür versin inş...
allahım bize de nasip etsin bu duyguyu inş en kısa zamandaaa:Saruboceq:
tesekurler floversun
denıycem önerılerını
oncelerı bukadar degıldı bebek agırlasınca ıyıce arttı oyuzden doguma ıyıce yaklasmıs hıssettım kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?