2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar
bıse sorcam sız sabah kalktıgınızda yanlarınızda agrı oluyormu
bende cok oluyor
saga sola yattıgımda her sekılde karnımın ıclerı cok acıyo
nıye boyle oluyo dogum cok yaklamstımı acaba yoksa bebek ırılestıde artık ıyıce baskımı yapıyor
artık rahat yatamıyorum
su doğum ışı bıtseydıde rahatlasaydık yaaa

meraba doğumla ilgisi olduğunu sanmıyorum canım, benim de oluyo kaslarla ilgili, rahimi taşıyan bağlar geriliyor.sağa yatsan sol geriliyor sopla yatsan sağ. bir sağa bir sola yatınca ikisinde de ağrı oluyor. yerçekiminden göbek aşağı doğru yatıp geriyor bağları. ama biraz çözüm olacak bişi var karnının altına ince bir yastık koyup yatarsan daha az gerilim oluyor ve daha az ağrı.

safkan ayrıca yan yattığında bacaklarının arasına da yastık koy öyle yat. bele ve mesaneye gelen yük azaldığı için ağrı daha az oluyor.

yaa canım çok tatlı yaa. uff zaman kısaldıkça benim içim bir tuhaf oluyor.benim bebeğim de böyle pamuk gibi doğar da yatar mı kucağıma. Allahım kısmet etsin inşallah.Bu arada bi maşallah ve nazar boncuğu var neresine taksak hastanede taksak mı takmasak mı die düşünmüştüm geçengün siz şapkasına takmışınız. ömürlü olsun sağlıklı olsun canım. maşallah

safkan ayrıca yan yattığında bacaklarının arasına da yastık koy öyle yat. bele ve mesaneye gelen yük azaldığı için ağrı daha az oluyor.

tesekurler floversun
denıycem önerılerını
oncelerı bukadar degıldı bebek agırlasınca ıyıce arttı oyuzden doguma ıyıce yaklasmıs hıssettım kendımı

gunaydın herkese(unutmusum :))
denız gunesss
kızın cok sekermıs masallah
oy yerım ben onu
darısı bıze yahuuu
en sona ben kalıcam galıba
olsun gec olsunda güç olmasın napalım

merhaba kızlarrr...
bikaç gündür yokum teyzem geldi.son kontroller oda süslememek için falan...
şimdi yolcu ettim ewine gitti kaldım yine yalnız.ancak doğumda olabilicek sanırım yanımdaaamafoldumben
cuma gübü kontrolümüz vardı.çatı muayenesi falan oldu.herşey yolundaymış.sadece beklememiz gerekiyormuş.49cm 3000gr olmuş teyzeleri kızımm...
allahım sağ salim kavuşmak istiyorum ben artık meleğime yaaaa:kedi:

doğum yapan arkadaşlarım olmuşş.allahım hepsini analı babalı büyütsün.hayırlı bi ömür versin inş...
allahım bize de nasip etsin bu duyguyu inş en kısa zamandaaa:Saruboceq:

selam kıslarrrrrrrrrrr oğluşumu aşkımı uyuttum azıcık size bakayım dedim :))

canım ben de bütün hafta sonu seni düşündüm, çok üzüldüm sen bir hatadan döndün ama bunu akıl edemeyip zamasız ve gereksiz yere ameliyata alınan bir sürü kişi vardır sadece sana yapmamıştır bunu bence...kaydirigubbakcemile
tabipler odasına da bence şikayet et, hastane o dra hiç birşey yapmaz çünkü onların da işine geliyodur sonuçta operasyon olduğu için sgkdan daha fazla para alıyolar...
peki yeni dra bahsettin mi bu durumdan?
o ne dedi?
kendi isteğinle olsa neyse de böyle çok riskli filan diyip korkutularak acil ameliyata alınmak çok kötü:teselli:

seni göremeyince doğurdun zannetmiştimeyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

Gülll anlat bize azıcık nasıl geçiyor günler,
Sütün nasıl,
Hemen geldi mi neler yaptın gelmesi için.
Emiyo mu Bulut Kaan?
Uykusu nasıl.
Hadi anlat günlerini.

tesekurler floversun
denıycem önerılerını
oncelerı bukadar degıldı bebek agırlasınca ıyıce arttı oyuzden doguma ıyıce yaklasmıs hıssettım kendımı

canım senin karnın ne durumda?
günlerimiz aynı ya merak ediyorum indi mi?
ben bugün dra gittim, benim hala inmedi.
haftaya pztesi tekrar gitcem, nstye çarşamba,bir de cumartesi gitcem..
bugün de şişliden beşiktaşa kadar yürüdük eşimle drdan çıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…