2010 Temmuz Anneleri : )

Dur yahuuu daha 14 gunun var.. bak bana son 5 ama tık yok boshayallersmile artık iyice ben sonsuza kdr boyle kalıcam moduna gırdı psikolojim:roflol:

haklısın öncelik sizindir efeeemkaydirigubbakcemile3
ama bizde bir an önce doğursak hiç de fena olmaz hani..:kedi:
zira ölücem merak ve bu sıcaklardann....

kızlar yaa medipol hastanesinde doğurucam zorla ikna etmiştim kocamı doktor da girebilirsin demişti ama hastane kuralı eşleri sezeryane almıyolarmış. sinir oldum bebeğimin çıktığı anı birlikte görcektik ayrıca elimi tutçaktı.üff yaa.

aa hayal kırıklığına uğramana üzüldüm canım,ama belki hayırlısı böyledir bazı erkekler psikolojik olarak etkileniyormuş ve karısını anne modelinden çıkaramıyormuş aklından doğuma girince,önceden bende isterdim doğuma girmesini ama sonra vazgeçtim kapıda beklesin daha iyi:))

ya kızlar ben yine doğuramadım delikafadulden bu nassı iştir yahuuu
hiç bi tık yok bizim kızda cuma da doktorum izne çıkıyo
o zamana kadar doğurmazsan seni diğer doktora bırakıcam dedi
bende napcağımı şaşırdım :1shok:
nie doğmuyo bu bebek yawwwwww .....

kızlar nazlı oluyor sanırımmmkaydirigubbakcemile3
dışarsı pek sıcak içerde rahatı yerinde serin serin.bırakıp gelmek istemiyor galibaakaydirigubbakcemile3

bu arada bende çok heyecanlıyım bugün doktora gidicez,bebiş kaç kilo oldu çok merak ediyorum..birde hiç nasıl doğuracağımı konuşmadık doktorla bakalım bugün sorucam...temmuz annelerinden ne çok sezaryan olan var ya,doğum şekli konuusnda kafam çok karışık..
hani yasaktı keyfi sezaryan ama bakıyorum yine bizim isteğimize bağlı..karar vermesi zormuş.

flowersun onda da bi hayır vardır.belki eşini kan tutucaktı.kaydirigubbakcemile3
sıkma gülüm canını.ne güzel ilk sen görücen :asigim:

sorma benim kocamı da almıyorlar sezeryan olursa,, normal doğumda girebilirmiş, sezeryanda giremezmiş... çok istiyorum onun yanımda olmasını :Saruboceq:

canım birşeyi çok isteyince olmazmış ya seninkide o hesap.. sen neden gelmiyo demeyi bırak, oralı olma bakalım taktik değiştirince gelir belki kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzun...

ozofff daha önce katrem yemişti doğumu hızlandırdığı için hurma.bi de sen dene bakalım güüm belki nazlı kızın gelmeye karar verir:))

kızlar yavsib kızının fotoğrafını eklemiş temmuz bebekleri geliyor topikine :dance:
çok şeker :asigim:

Son düzenleme:

ozoff
işine karışmak gibi olmasın ama arkadasım 41 haftalık olmussun
bence çocuk gelmesse artık sezeryan ol derım ben ama dr daha ıyı bılır gel alalım demıyormu
senı korkutmak ıstemem ama bı arkadasımın kardesı 42 haftalık olmus sora anne karnında ölmüş
sora arkadasıma hamıle kalmıs annesı 41. haftada yıne gelmeyınce sezeryanla dogurmus annesı arkadasımı bana bunları anlatmıstı aklımda kalmıs

senı gercekten korkutmak ıstemem ve bunlardanda bahsetmek ıstemem
dıkkat et dıye soylemek zorundayım
hakkında hayırlısı olsunda hurma falan etkı etmedımı
bu arada ben hıc bıyerde hurma bulamadım ya

aynı fikirdeyim. aynen benim bir arkadaşımın bebeği de annesi normal doğum die tutturduğu için 42 haftaya kadar bekledi plesenta yaşlanmasından bebek öldü içerde. yani ben olsam risk alamazdım. benim başka bir arkadaşımın bebeği 41 haftalıkken aldı doktor risk almayalım dedi.yani korkutmak istemem ama hem doktorun da izne çıkıyomuş seni hiç tanımayab bebeğinin yerini konumunu bile bilmeyen bi doktorla nasıl normal doğum yapacaksın ki zaten 1 hafta daha gelmezse mecbur sezeryane alacaklar.

ben de şimdi hastaneye sordum hastane izin veriyormuş ama doktora sormadım ..bu arada sen anestezi uzmanı ile görüştün mü ? doğumdan önce bir görüşün diyorlar..gerek var mı acaba ya..

bu mesajı ozofa yazdım.

kkgm sen doğumunu hangi hastanede yapacaktın canım? egepolde mi?

aslında çok istiyorm orda yapmayı ama biliyorsundur üçkuyulardaki çalışmayı....
yollarda doğurmaktan korkuyorum oraya gelene kadarkaydirigubbakcemile3
sanırım 9 eylül de olur benm.çünkü herşey yolunda dr kolay bi doğum olacağa benziyor dedi...
hayırlısı bakalım hakkımda.kesin bişiy yok hala...

benim doktorum 40+3 den sonrasına müsade etmem dedi geçen kontrolümde...
demek ki ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…