Dur yahuuu daha 14 gunun var.. bak bana son 5 ama tık yok boshayallersmile artık iyice ben sonsuza kdr boyle kalıcam moduna gırdı psikolojim:roflol:
kızlar yaa medipol hastanesinde doğurucam zorla ikna etmiştim kocamı doktor da girebilirsin demişti ama hastane kuralı eşleri sezeryane almıyolarmış. sinir oldum bebeğimin çıktığı anı birlikte görcektik ayrıca elimi tutçaktı.üff yaa.
ya kızlar ben yine doğuramadım delikafadulden bu nassı iştir yahuuu
hiç bi tık yok bizim kızda cuma da doktorum izne çıkıyo
o zamana kadar doğurmazsan seni diğer doktora bırakıcam dedi
bende napcağımı şaşırdım :1shok:
nie doğmuyo bu bebek yawwwwww .....
kızlar yaa medipol hastanesinde doğurucam zorla ikna etmiştim kocamı doktor da girebilirsin demişti ama hastane kuralı eşleri sezeryane almıyolarmış. sinir oldum bebeğimin çıktığı anı birlikte görcektik ayrıca elimi tutçaktı.üff yaa.
ozoff
işine karışmak gibi olmasın ama arkadasım 41 haftalık olmussun
bence çocuk gelmesse artık sezeryan ol derım ben ama dr daha ıyı bılır gel alalım demıyormu
senı korkutmak ıstemem ama bı arkadasımın kardesı 42 haftalık olmus sora anne karnında ölmüş
sora arkadasıma hamıle kalmıs annesı 41. haftada yıne gelmeyınce sezeryanla dogurmus annesı arkadasımı bana bunları anlatmıstı aklımda kalmıs
senı gercekten korkutmak ıstemem ve bunlardanda bahsetmek ıstemem
dıkkat et dıye soylemek zorundayım
hakkında hayırlısı olsunda hurma falan etkı etmedımı
bu arada ben hıc bıyerde hurma bulamadım ya
aynı fikirdeyim. aynen benim bir arkadaşımın bebeği de annesi normal doğum die tutturduğu için 42 haftaya kadar bekledi plesenta yaşlanmasından bebek öldü içerde. yani ben olsam risk alamazdım. benim başka bir arkadaşımın bebeği 41 haftalıkken aldı doktor risk almayalım dedi.yani korkutmak istemem ama hem doktorun da izne çıkıyomuş seni hiç tanımayab bebeğinin yerini konumunu bile bilmeyen bi doktorla nasıl normal doğum yapacaksın ki zaten 1 hafta daha gelmezse mecbur sezeryane alacaklar.
kkgm sen doğumunu hangi hastanede yapacaktın canım? egepolde mi?
aynı fikirdeyim. aynen benim bir arkadaşımın bebeği de annesi normal doğum die tutturduğu için 42 haftaya kadar bekledi plesenta yaşlanmasından bebek öldü içerde. yani ben olsam risk alamazdım. benim başka bir arkadaşımın bebeği 41 haftalıkken aldı doktor risk almayalım dedi.yani korkutmak istemem ama hem doktorun da izne çıkıyomuş seni hiç tanımayab bebeğinin yerini konumunu bile bilmeyen bi doktorla nasıl normal doğum yapacaksın ki zaten 1 hafta daha gelmezse mecbur sezeryane alacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?