2010 Temmuz Anneleri : )

Ayy oğluşumu emzirdim,sonra biraz beraber kestirdik,
Öff ben çok uykucu oldum:)
Bugün hava burda şahane,
Serin yağmurlu gibi
Oğlumda rahatladı herhalde mış mış uyuyo bugün,
Ayy bugün çok güzel bir gün süpper...

bugün ateşim süt toplanması yüzünden 38.8 e kadar çıktı şuan iyiyim inşallah oğluma ateş yapmaz 19 günlükken gene böle bişe olmuştu benim ertesi gecem oğlum ateşlenmişti yine öle olur diye korkuyorum

kızlar selam birşey soracağım!!!benim bebişim ancak emerken uyuyabiliyor.40'ımız çıktı ama yatağına bırakınca bir süre sonra ağlamaya başlıyor.doktor 3 saatte 1 emzir, emerken uyumasın kendi uyusun dedi ama beceremedim hiçbirini.emince huzr buluyor çocuk,rahatlıyor ben nasıl bekleticem 3 saat?dayanamıyorum tabi.sizler nasıl uyutuyorsunuz?gece zaten uyku aralarında emerken hemen uyuyor ama gündğz uyusun diye göğsüme alıyorum.gözüne bir örtü koyuyorum bazen.yoksa uyumuyor saatlerce,huysuzlanıyor.bugün nasıl olduysa uyuyor epeydir...ortalama kaç saat uyuyor sizinkiler?cevaplarınızı bekliyorum lütfen.

selam minnoşlar gögüs yaralarından bahsetmişsiniz ilk günler çok çektim kanlar boşaldı resmen hastanede 2.gün krem vermişlerdi eşantiyon denemelik sadece hastanede kullandım eve geldim krem felan kullanmadım geçti diyemi kullanmadım hayır geçmemişti dahada beter olmustu resmen süt yerine kan damlıyodu eşim krem alıyım süt sagma makınesi alıyım dedi silikon uç tavsiye ettiler eşim onu alıyım bari dedi bende hayır hiç birini istemiyorum dedim eme eme bebegım iyileştirecek o yaraları dedim kaydirigubbakcemile3 benım agrı eşigim biraz yüksektir ayıptır sölemesi neyse dişimi sıkarak yerlere tekme atarak emzirdim bide benım bebegin maşallahı var tamamen kavrıyo ememyı sadece ucunu almıyo çok şükür azim ede ede ne yara kaldı ne bişe benim bebegimin gaz problemi yoktu ama şu 1 haftadır mahvetti sancılar kızımı karnı doysada şiş doymasada şiş patlıcak gibiydi doktora gittik gaz bu dedi ama bebekler kesinlikle içindeki havayı tamamen boşaltamaz dedi farzedin bi bardak çeşmeın altında sürekli doluyo fazlası taşıyo ama bardagın içindekı mevcut su kalıyo aynen bebeklerin gazıda öledir dedi bu dışarıdan gelen bi hastalık rahatsızlık degil bagırsakların ürettıgı hava dedi sizin yemenizle içmenizlede alakası yok dedi zinco vardı ama doktor açıkça sölemek gerekirse bu ilaçlar bebeklere pek fayda etmiyo ama yinede denemekte fayda var dedi anason deneyın istersenız ama aktardan degil eczaneden alın dedi ama zincoyu biraz kullanın hemen fayda etmesi beklenemez bi süre sonra fayda etmezse anasona geçersiniz dedi bu arada bebegin dogdugunu yanı sütün yetip yetmedigini çok kolay anlarsınız şöyleki bebek her memeyı çektiginde yutkunma sesi gelicek eger her çekişte yutkunuyosa o sesi duyuyorsanız sütünüz yetiyo ve bebeginiz doyuyor demektir.

bu arada kraftın park yatagını kullanan varmı o park yataktaki titreşim ne mucize bişedir daha yeni keşfettım titreşimi açınca bebişi sallamaya bile gerek kalmıyo uyuyo hemen keşfetmeyen arkadaşlara duyurulur kaydirigubbakcemile3 kızlar bu arada kılolar ne alemde ben 50 kılo ile başladım 68 ile bitirdim 12 kılo vermişim bile çok şükür ama hiç bi çaba sarfetmedim kendisi gidivermiş kaydirigubbakcemile3

bıcı bıcı sonrası milupanın gece çayı ile rezene çayını karıştırıp içirdim...uyuyorlar ..oh bee...kaydirigubbakcemile3

evet bizmkide 22 den sonra hareketlenmeye başlıyor banyo yaptırıyo babası yıkandı şimdi uyuyo

iyi geceler çayı ve anason bende aldırıym anasonu nasıl diycez eczaneye

bizde bebek için bulunanlar
rezene çayı
nurse harvey
çörek otu yağı
minadex multivitamin
piremetil mama
zinco pişik kremi
bepanten
niveya pişik onarıcı
paranox ateş düşürücü
vs ..ev ecza dolabı gibi oldu

normalde bir badi ile duruyo bizimki bu akşam alttan pijama da giydirdik havalar esmeye başladı diye

günaydın kızlarrr
sanırım bu gün herkes uyuyor
yada babalarınız yanınızda diye ailenizle birliktesiniz
biz oğlumla yalnızız malesef babamız bugünde çalışıyo mesaisi varmış

biz oğlumla dışarı çıkcaz birazdan
hava serin gibi ama olsun pantolonumuzu gider gideriz
oyuncak bakcaz :))

kıslar nasıl gidiyor annelik?bende 25 gün oldu başlar başlamaz sarılıktı pişikti gazdı derken bişi anlamadım valla..
okuyorum topiği sürekli ama yazmaya vaktim olmuyor.
benim oğlumun yüzünde sivilce benzeri kızarıklıklar çıktı yaa,ha geçti ha geçecek derken daha da artıyo..
hergün banyo yaptırıyorum doğduğundan beri.çok aşırı sıcak ta tutmuyoruz off..napsakki??

Slm kızlar,
İlk defa yorgun bir gece geçirdik.
Sebebi de KAVUN
O kadar uğraştırdı ki o kavun bizi hemen size de yazayım dedim.
Dün canım çekti gaz yaptığını bilmeme rağmen biraz kavun yedim hem de soğuk.
Sen misin onu yiyen yavrum gazmana dönüştü.
Yani ben bu kadar da çok etkileyeceğini düşünmemiştim.
Normalde Rüzgar gaz sancıları yaşayan bi bebek değil.
Ama dün gece nasıl kıvrandı canım görseniz.
Pırt pırt alttan gaz çıkarma da hiç bitmedi.
Bi tane yapıyo hıh tamam bitti rahatladı diyoruz nerdeeeeeeee.
Ah kızlar siz siz olun o kavunu evin içine bile sokmayın ben bundan sonra öyle yapıcam.

Herkese merhaba.Oğlum bugün 35 günlük oldu.Allah inşallah daha nice aylarını yıllarını görmeyi nasip eder.:Saruboceq:

valla ben annemın yanımda olmasından cok memnunum
hem tecrubelı hemde o bakarken ben dınlenıyorum

slm kızlar benim kızı kcagımda ya da aygımda uyutuyorum yataga koydugum an uyanıyor özellikle beşiğine uykusu cok hafif sürekli ürperiyor bana bir çözüm bulun ya ne yapayım
ben kucagımda 10-15 dk tutuyorum kokuma alıp uyuyunca baya uyuyo hemen yataaga koyunca uyanıyor

bızımkı banyo yapmayı hıc sevmıyor nedense cıyak cıyak aglıyor gecengunde burnuna su kacırdık cok korktum neyse gectı ama bebecık korktu ve baya agladı:ecrin_bebek:

normalde bizde tek badiyle duruyoduk ama artık pijama we çorapta qiymeye başladık artık serinledi akşamlarrrıııı
benımkının suan ustunde yorgan avr
usutunce hem gazı oluyor hemde aglıyor
bıde bızımkı sıcagı sevıyor

bızımde 25 gun oldu sanırım 27 temmuzda dogdu oglum
sarılık takıbı ıcın hastaneye gıtmedım bılerek gıtmedım bebegımın topugunu 2 gunde bı deldırıp moralını bozmak ıstemedım baktım gozunun beyazı sarı degıl yuzude sarı degıl goturmedım hastaneye
topugugndan kan alırlarken dayanamıyorum
ama yuzu sarı falan olsa gotururdum a.s

Herkese merhaba.Oğlum bugün 35 günlük oldu.Allah inşallah daha nice aylarını yıllarını görmeyi nasip eder.:Saruboceq:

amın hepımıze cocuklarımızın saglıklı mutlu hayat surduklerını gostersın allah
baska ne ısterızkı
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…