- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
ayşe nasılsın bebişler nasıl
bıcı bıcı sonrası milupanın gece çayı ile rezene çayını karıştırıp içirdim...uyuyorlar ..oh bee...kaydirigubbakcemile3
normalde bir badi ile duruyo bizimki bu akşam alttan pijama da giydirdik havalar esmeye başladı diye
valla ben annemın yanımda olmasından cok memnunumartık belli bir yaşa geldik bebeklerimizede kendimiz gayet iyi bakabiliiz
ben baştan beri kendim ilgileniyorum bebekle maaşallah çok iyi taha zaten annelerin çoğu eski usul bakmak istiyo ben buradan araştırıyorum uygulamaya çalışıyorum
ben kucagımda 10-15 dk tutuyorum kokuma alıp uyuyunca baya uyuyo hemen yataaga koyunca uyanıyorslm kızlar benim kızı kcagımda ya da aygımda uyutuyorum yataga koydugum an uyanıyor özellikle beşiğine uykusu cok hafif sürekli ürperiyor bana bir çözüm bulun ya ne yapayım
bızımkı banyo yapmayı hıc sevmıyor nedense cıyak cıyak aglıyor gecengunde burnuna su kacırdık cok korktum neyse gectı ama bebecık korktu ve baya agladı:ecrin_bebek:canım ayakta sallama kızkardeşimde öyle alıştırmıştı doktoru sallaya sallaya sersemletme çocuğu demiş ben besleyip altını deyiştirdikten sonra beş dakika sırtını ovuyorum sonra yatırıyorum baştan beri gazını mutlaka alıyorsun dimi ondan yapabilir birde banyo yaptır hemen elinde duşun altına sok ılık su bayağı akıt ozaman hemen mayışıp uyuyo bizimki tavsiye edrim sallama hiç
benımkının suan ustunde yorgan avrnormalde bizde tek badiyle duruyoduk ama artık pijama we çorapta qiymeye başladık artık serinledi akşamlarrrıııı
bızımde 25 gun oldu sanırım 27 temmuzda dogdu oglumkıslar nasıl gidiyor annelik?bende 25 gün oldu başlar başlamaz sarılıktı pişikti gazdı derken bişi anlamadım valla..
okuyorum topiği sürekli ama yazmaya vaktim olmuyor.
benim oğlumun yüzünde sivilce benzeri kızarıklıklar çıktı yaa,ha geçti ha geçecek derken daha da artıyo..
hergün banyo yaptırıyorum doğduğundan beri.çok aşırı sıcak ta tutmuyoruz off..napsakki??
Herkese merhaba.Oğlum bugün 35 günlük oldu.Allah inşallah daha nice aylarını yıllarını görmeyi nasip eder.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?