valla dun bizim menudee ciğer kavurmaa yayla çorba patetes köftesi vardı :)
Yaz cnm yaz her turlu fikre açıgım mısafır cok gelicek bana : ))) Ama bu yorgunlukla acaba eşime mi yaptırsamsempatiksalakcinni suan tek düşündüğüm uykuuuuu
esmacım eşime çok kapris yapamıyorum bazen biraz ağresif ama çok fedakar bir eş bizim 7 yıl çocuk olmadı ozaman bile evin çocuğu benmişim gibi üstüme düşerdi ne istesem almaya çalışır hiç yalnız dışarı çıkmaz haftanın 7 günü çalışıyo şimdi o fedakar davranırken ben ağlayıp sızlasam haksızlık olur bazen bağırıp çağırmak istiyorum gerçekten ama ilk evlendiğimiz yıllarda aileler yüzünden çok kırdık birbirimizi oyüzden artık böyle şeyler yaşamak istemiyorum
çok şanslısınn maşallah eşinden böyle destek görmek çok güzell...
bende eşimde çalışıoruz ama eşim çok yoruluyorum geceleri benı uyandırma dior işten gelince ilgilenior çocukla sonra butun gece ben gazlı bır bebek bizimkisi bazen gece hiç uyumuor .. sabah erkendende işe geliorum çok yoruluyorummm ....
oğluşum için değerrr
slm kızlar benim kızı kcagımda ya da aygımda uyutuyorum yataga koydugum an uyanıyor özellikle beşiğine uykusu cok hafif sürekli ürperiyor bana bir çözüm bulun ya ne yapayım
çok şanslısınn maşallah eşinden böyle destek görmek çok güzell...
bende eşimde çalışıoruz ama eşim çok yoruluyorum geceleri benı uyandırma dior işten gelince ilgilenior çocukla sonra butun gece ben gazlı bır bebek bizimkisi bazen gece hiç uyumuor .. sabah erkendende işe geliorum çok yoruluyorummm ....
oğluşum için değerrr
yayla çobası
izmir köfte (yani sulu patatesli köfte )
pilav
masa zengin gözüksün diye amerikan salatası közlenmiş kırmızı biber veya az bi karışık kızartmada yapabilirsin
Yaa kızlar ne misafiri bu arada Allah aşkına
Siz daha 1 aylık bebelerle misafir mi ağarlıyorsunuz
Valla hiç öyle şeylere kalkışmam
Şimdi o kadar telaşınızın yorgunluğunuz üstüne bir de yemekli misafir çekilir mi?
Beni davet etsinler canım lohusa kadın olarak bir de misfir mi ağarlayacaksınız.
Allah yardımcınız olsun,
Kıyamadım ben şimdi.
Servisi nasıl yapacaksınız hadi bebiş ağladı emmek istiyo.
Valla gel iptal et arkadaşım o misafirleri.
Gursoy cnm benımkı de oyle ama sonra farkettım bı sorunu oldugu zaman yapıyor ya kusacak ya kakası var yada gazı .. kucagımdayken yalnız olmadıgını bılıyor belkı de buyuzden senden güç alıyor yardım istiyor olabilir ..
ben tutmuyorum
doktorum günde enaz 3 litre su içeceksin dedi okadar suyu birkaç saatte içemem
suyu içmezsemde sütüm azalır bebeğim daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?