bence annenle barıs cnm cunku daha tecrubelı oluyorlar40 yıllık tecrubeli anneymişim gibi herşeyi bana yükledi..yardım etmedi yeterince...annemdir yardımcı olur diye düşündüm ,yapmadı...yorgunluktan,uykusuzluktan psikolojim mahfoldu...2 haftadır görüşmüyoruz..aramıyor,aramıyorum...birikimler ve kırgınlıklarım çok malesef işte.......şimdi eşim hem annem hem babam hem kardeşim....
mamalar zaten kabız yaparlarmama hazırlamayı bile beceremedim demekki çok koyu yaptımki çocuk 2 gün kabızlık çekti onun ağlamaları mahvetti beni hem çok üzüldüm hemde çıldırcaktım artık
bence annenle barıs cnm cunku daha tecrubelı oluyorlar
evlatların ıcın yap bence ama sen bılırsın
bende dogum sonrası eve geldıgımde streslıydım
depresyon sınır falanda oluyor ınsanda bıde annem sureklı emzır emzır sutun gelsın deyıp duruyordu benımde memelerım cok acıyordu buyuzden cok tartıstık
anneme sen gıt ben bakarım bebege dedım allahtan gıtmemıs kadın ben bakamıyorum hıcbıseyden anlamyorum
keske sızın annelerınızde nalarınızı cekıp bebeklerınıze baksaymıs ben sanslıymısım demekkı
ınsallah sızınde annelerınız yanlarınıza gelır sıze yardımcı olur
mamalar zaten kabız yaparlar
ben suyu 1.5 kat fazla koyuyorumkı bebek kabız olmasın dıye zaten emzırıyorum ama arada ıse gıttıgımde annem mecburen mama verıyor ama oda zaten benden daha sulu hazırlıyor sanırım 2 katı su koyuyor ıcıne
bence annenle barıs cnm cunku daha tecrubelı oluyorlar
depresyon sınır falanda oluyor ınsanda bıde annem sureklı emzır emzır sutun gelsın deyıp duruyordu benımde memelerım cok acıyordu buyuzden cok tartıstık
anneme sen gıt ben bakarım bebege dedım allahtan gıtmemıs kadın ben bakamıyorum hıcbıseyden anlamyorum
keske sızın annelerınızde nalarınızı cekıp bebeklerınıze baksaymıs ben sanslıymısım demekkı
ben suyu 1.5 kat fazla koyuyorumkı bebek kabız olmasın dıye zaten emzırıyorum ama arada ıse gıttıgımde annem mecburen mama verıyor ama oda zaten benden daha sulu hazırlıyor sanırım 2 katı su koyuyor ıcıne
sonbaharın annesi gelmemişki nazını çeksin senin sandığın gibi değil lohusalık depresyonundan kaynaklı değil yani bazı anneler bencil ve duyarsız olabiliyor
artık belli bir yaşa geldik bebeklerimizede kendimiz gayet iyi bakabiliizbence annenle barıs cnm cunku daha tecrubelı oluyorlar
canım nasılsınn..
yazılarınıı dikkatle takip ediorumm...
sanki ilk çocuğun değil gibi serin kanlı ve çok güzel bakıorsun bebeğe maşallahın varrr..
kendimi çook amatör hissetim senin yanında :)
Kızlar akşama misafirim var ev savaş alanı gibi ustelik sabah 5 te yattım 8 de hastaneye gitmek icin uyandım . 3 saatlik uykuyla duruyorum . Iftar yemegi hazırlamam ve evi temizlemem ve uyumam lazım sımdıye kadar ise sadece kahvaltı yaptım : ((( Iftar yemegi icin ne yapsam acaba fikri olan varsa yazsın lutfen ama tavuk olmasın : )) onu cok yaptım son zamanlar da ..
valla dun bizim menudee ciğer kavurmaa yayla çorba patetes köftesi vardı :)
Kızlar akşama misafirim var ev savaş alanı gibi ustelik sabah 5 te yattım 8 de hastaneye gitmek icin uyandım . 3 saatlik uykuyla duruyorum . Iftar yemegi hazırlamam ve evi temizlemem ve uyumam lazım sımdıye kadar ise sadece kahvaltı yaptım : ((( Iftar yemegi icin ne yapsam acaba fikri olan varsa yazsın lutfen ama tavuk olmasın : )) onu cok yaptım son zamanlar da ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?