2010 Temmuz Anneleri : )

ben pompa almadım ve hiç sağmadım..

çalışmayan arkadaşlar da sütünü sağıyor mu? neden?

bende gerek görmemiştim ama 40 çıkmadan süt sıtması denilen olaya takıldım bi koşu süt pompası aldı eşim sağdım inanılmaz bişey 250cc lik süt çıkmıştı sonra baktım sütüm coştu ..sağarak dışarıya çıktığımda biberonla kendi sütümü içiriyordum hastanelerin emzirme odalarını hiç kullanmadım ,parka çıktığımda yada dışarı gezmeye giderken hep sağıp yanıma almıştım bu yönden hem sütü arttırmak hemde emziremeyeceğimiz ortamlarda biberonla vermek için ideal bir yöntem...

kesinlikle katılıyorum bende dışarda emzirmeyi hiç sevmiyorum sokaktada hiç emzirmedim zaten emzirme odası olan yerlere gidiyorum hep kış bebeğinde kolayda yaz bebeğinde hep dışarlarda dolaşıyorsun ve emzirme odası falan zor sütü artırdığıda bir gerçek hele ilk günlerde sarılık olmasın die 2 saatte bir sağıp vermiştim sadece 1 gün sarardı ve ertesi gün hiç bişi yoktu ardanın

ılık suya koydum zaten ama bileğime döküyorum hep sğouk gibi geliyor öyle oyalana oyalana 1-2 saat geçmiştir. baktım tuhaf kokuyor döktüm bende..

en dinlenik olduğum zamanlarda 2 göğsümden sağdığımda toplam sadece 120 cc gelmişti...:çok üzgünüm:

selam kızlar..
ben bugün okula başladım..kızıma annem baktı ,çok durmadım ama burnumda tüttü..
çalışan anne olmak ne zormuş..
seminerlerden sonra ücretsiz izin alırım belki((

mantıklı.....ben de alsam olur aslında..merak da ediyorum ne kadar çıkar diyeCADIARZU

selam arkadaşlar;
ben de yazdıklarınızı okudum ve herkes aynı şeyleri yaşıyo demek ki insan rahatlıyo valla.
acaba sezeryan olan arkadaşlardan denize yada havuza giren var mı eşim tatile çıkalım diyo ama ben karar veremedim. bi de 2 aylık bebekle rahat eder miyiz diye. havuza, denize girsek dikişlerimize bişey olur mu acaba?? :sm_confused:

sonbahar kusura bakma ben kk den çıkış demeden çıkmışım kkde degildim yani kek tarifini istemişsin hemen veriyim
3 yumurta
1 su bardagı şeker (iyice çırp yumurtayla şekeri köpürene kadar)
yarım su bardagı süt
yarım su bardagı sıvı yag
2 su bardagı un
1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu
1 tutam karbonat (yoksa koymayada bilirsin)
1 tatlı kaşıgı tarçın hepsini çırp içine cevizleri iri iri kırıp at yine karıstır kek kalıbını iyice yagla 170 derece fırına at afiyet olsun

biz 13 eylülde kısmet olursa tatile çıkıcaz canım..netleşmedi ama büyük ihtimal gidicez.
dikişlerine birşey olmaz meraklanma çünkü ben doğumdan sonra kontrole gittiğimde sormuştum 2 ay sonra tatil düşünüyoruz bir sakıncası var mı diye..

istediğin gibi yüz havuz deniz 2 ay sonra birşey olmaz dedi..

bebişle tatil olayına gelince...bugüne kadar gittiğim tatillerde hep bebekli çiftlere denk geldim..
bebek arabası vs..bir şekilde tatillerini yapıyorlar..özellikle yabancı turistler bu konuda çok cesaretli...bu yüzden bebeiğin çok sorunlu değilse bence eşinin bu teklifini kabul et.

ucuz ve kaliteli pompa ismi alayım o halde sizlerden:)alırım belki

ben medela elektrikli kullanıyorum memnunum benim sağmaya vaktim ıolmuyor genelde hep memedezaten sürekli emziriyorum ama hastaeye yatmadan önce ikisi toplam120cc gelmişti zorla hastanede kesildi nerdeyse şimdi yine geliyor ama sanmam ki 120yi geçsin gece çok güzel süt oluyor sabah ta öğlene kadar idare ediyor ama öğleden sonra geceye kadar azar zar oluyor taşmıyor hiçbi zaman ve yetmiyor bir de bazı gün bol oluyor bazı gün az o yüzden düzen tutturamıyoırum bitürlü bugün 3 kere mama verdim dün 1 kere sizin düzen durumu nasıl ben uyku ve yemnek düzeni tutturamadım hergün farklı

canım uyku düzeni bizim de değişik..ama gece uykusuna geçmesi gece saat 1-1,30 u buluyor..o saatten önce gece uykusuna geçemiyor.
emme konusuna gelince dediğim gibi mızmızlandıkça emziriyorum ama uyuyorsa sa emsin diye kaldırmıyorum asla..ne zaman uyanırsa o zaman emiyor
mamayı da bazı geceler çok huysuz oluyor..
gece uykusuna bir türlü dalamıyor.acaba sütüm mü azaldı da doymadı mı ondan mı uyuyamıyor diye bazı geceler mama veriyorum..bizim böylebilmiyorumkismile

hihoyyyt:2:bilmiyorumkismile
teşekkürler deniz-güneş
eşim de kısmetse 20 eylülde -gidelim diyo. inşallah hava bozmaz. gideyim o zaman stres atalım biraz kaydirigubbakcemile2
kızım da üzmez bizi umarım. şimdilik sorunsuz bi bebek ama gün geçtikçe huy değiştiriyolar.

tabii bebeğe de bağlı...çok sorunluysa bilemem..bizim ki idare eder..
biz bir yerde mecbur gibiyiz çünkü oğlumuza söz vermiştik kardeşin olsun tatile gidicez diye..
çocuk okullar kapandığından beri gün sayıyor..gidemezsek yıkılır resmen..
20 eylülde okulu açılıyor..bayram ertesi gittik gittiksempatiksalakcinni

benim de ekimin sonunda doğum iznim bitiyo :sinifsinif:
o yüzden bu son şansımız seneye gidemeyiz büyük ihtimal.
gidellim bütün stresi derdi atalım.
tabii ufaklıkların izin verdiği kadar :ecrin_bebek:

Bende kızıma dogdugu gunden itibaren mama takvıyesi yapıyorum.. gunde 2 kere 60 cc..
sizler ne kadar veriyorsunuz yani kaç cc :uhm:

Selam primera

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…