- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
ben pompa almadım ve hiç sağmadım..
çalışmayan arkadaşlar da sütünü sağıyor mu? neden?
bende gerek görmemiştim ama 40 çıkmadan süt sıtması denilen olaya takıldım bi koşu süt pompası aldı eşim sağdım inanılmaz bişey 250cc lik süt çıkmıştı sonra baktım sütüm coştu ..sağarak dışarıya çıktığımda biberonla kendi sütümü içiriyordum hastanelerin emzirme odalarını hiç kullanmadım ,parka çıktığımda yada dışarı gezmeye giderken hep sağıp yanıma almıştım bu yönden hem sütü arttırmak hemde emziremeyeceğimiz ortamlarda biberonla vermek için ideal bir yöntem...
canım anne sütünü dışarda bırakma ısıtılmış suya oturtarak ısıtıyorsun kendi kendine ılınmaya bırakınca çabuk bozuluyor aptamiller bile yarım saat kalmalı dışarda yazık olmuş sütlerine buzdolbında 24 saat buzlukta 3 ay saklanabiliyor anne sütü
en dinlenik olduğum zamanlarda 2 göğsümden sağdığımda toplam sadece 120 cc gelmişti...:çok üzgünüm:
bende gerek görmemiştim ama 40 çıkmadan süt sıtması denilen olaya takıldım bi koşu süt pompası aldı eşim sağdım inanılmaz bişey 250cc lik süt çıkmıştı sonra baktım sütüm coştu ..sağarak dışarıya çıktığımda biberonla kendi sütümü içiriyordum hastanelerin emzirme odalarını hiç kullanmadım ,parka çıktığımda yada dışarı gezmeye giderken hep sağıp yanıma almıştım bu yönden hem sütü arttırmak hemde emziremeyeceğimiz ortamlarda biberonla vermek için ideal bir yöntem...
selam arkadaşlar;
ben de yazdıklarınızı okudum ve herkes aynı şeyleri yaşıyo demek ki insan rahatlıyo valla.
acaba sezeryan olan arkadaşlardan denize yada havuza giren var mı eşim tatile çıkalım diyo ama ben karar veremedim. bi de 2 aylık bebekle rahat eder miyiz diye. havuza, denize girsek dikişlerimize bişey olur mu acaba?? :sm_confused:
ucuz ve kaliteli pompa ismi alayım o halde sizlerden:)alırım belki
ben medela elektrikli kullanıyorum memnunum benim sağmaya vaktim ıolmuyor genelde hep memedezaten sürekli emziriyorum ama hastaeye yatmadan önce ikisi toplam120cc gelmişti zorla hastanede kesildi nerdeyse şimdi yine geliyor ama sanmam ki 120yi geçsin gece çok güzel süt oluyor sabah ta öğlene kadar idare ediyor ama öğleden sonra geceye kadar azar zar oluyor taşmıyor hiçbi zaman ve yetmiyor bir de bazı gün bol oluyor bazı gün az o yüzden düzen tutturamıyoırum bitürlü bugün 3 kere mama verdim dün 1 kere sizin düzen durumu nasıl ben uyku ve yemnek düzeni tutturamadım hergün farklı
biz 13 eylülde kısmet olursa tatile çıkıcaz canım..netleşmedi ama büyük ihtimal gidicez.
dikişlerine birşey olmaz meraklanma çünkü ben doğumdan sonra kontrole gittiğimde sormuştum 2 ay sonra tatil düşünüyoruz bir sakıncası var mı diye..
istediğin gibi yüz havuz deniz 2 ay sonra birşey olmaz dedi..
bebişle tatil olayına gelince...bugüne kadar gittiğim tatillerde hep bebekli çiftlere denk geldim..
bebek arabası vs..bir şekilde tatillerini yapıyorlar..özellikle yabancı turistler bu konuda çok cesaretli...bu yüzden bebeiğin çok sorunlu değilse bence eşinin bu teklifini kabul et.
hihoyyyt:2:bilmiyorumkismile
teşekkürler deniz-güneş
eşim de kısmetse 20 eylülde -gidelim diyo. inşallah hava bozmaz. gideyim o zaman stres atalım biraz kaydirigubbakcemile2
kızım da üzmez bizi umarım. şimdilik sorunsuz bi bebek ama gün geçtikçe huy değiştiriyolar.
tabii bebeğe de bağlı...çok sorunluysa bilemem..bizim ki idare eder..
biz bir yerde mecbur gibiyiz çünkü oğlumuza söz vermiştik kardeşin olsun tatile gidicez diye..
çocuk okullar kapandığından beri gün sayıyor..gidemezsek yıkılır resmen..
20 eylülde okulu açılıyor..bayram ertesi gittik gittiksempatiksalakcinni
ben medela elektrikli kullanıyorum memnunum benim sağmaya vaktim ıolmuyor genelde hep memedezaten sürekli emziriyorum ama hastaeye yatmadan önce ikisi toplam120cc gelmişti zorla hastanede kesildi nerdeyse şimdi yine geliyor ama sanmam ki 120yi geçsin gece çok güzel süt oluyor sabah ta öğlene kadar idare ediyor ama öğleden sonra geceye kadar azar zar oluyor taşmıyor hiçbi zaman ve yetmiyor bir de bazı gün bol oluyor bazı gün az o yüzden düzen tutturamıyoırum bitürlü bugün 3 kere mama verdim dün 1 kere sizin düzen durumu nasıl ben uyku ve yemnek düzeni tutturamadım hergün farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?