2010 Temmuz Anneleri : )

çalışan arkadaslar dogum izniniz ne zaman bitiyo?benimki ekim sonu bitiyo şimdiden stresi sardı eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ha buarada kızlar, bebişleri uyumayanlar için kundağı tavsiye ediyorum. burada okudum denedim. Allah önerenlerden razı olsun. hayatta yapmam dediğim şeydi.yaptım valla. işte allah gösteriyo insana :))

canım benim oğlum hiç uyumuyordu devamlı sallanmak istiyordu sallamaya bıraktığımız gibi uyanıyordu bende 2 gün emzirdikten altını değiştirdikten sonra hiç almadan beşiğinde bıraktım ağladı ağladı kendi kendine uyumayı başardı bugünde aynı taktiği uyguluyoruz hala uyuyor :) neyseki ben sallamaktan oda uykusuzluktan kurtuldu:)

Allegra calışmıyorum ben cnm 5 sene çalıstım sımdı cocuk bakıyorum 1 sene calısmıycam

oh supermiş büyütüp öyle dönüceksin demek işe... öğretmen misin cnm eğitimci yazıyor ama? ben de biraz ücretsiz izinle uzatmayı düşünüyorum izni nasıl bırakayım yaaa miniminnacık daha kızım (

ha buarada kızlar, bebişleri uyumayanlar için kundağı tavsiye ediyorum. burada okudum denedim. Allah önerenlerden razı olsun. hayatta yapmam dediğim şeydi.yaptım valla. işte allah gösteriyo insana :))

kesinlikle işe yarıyor.
bende yapmamak için direndim sonunda yarım kundak şeklinde yaptım ve bebeğimin uykuları daha uzun olmaya başladı,
havalar sıcak olduğu için ince bir tülbent ile yapıyorum hem terletmiyor.tavsiye ederim

ben kendi kendine uyumasını sağlamaya çalışıyorum gerekirse elini tutuyorum sakin sakin konuşuyorum uykuya dalıyor daha hiç sallamadım. tek problem yavaş yavaş kucağa alışması. reflüsü olduğu için kusmaması için emzirdikten sonra 20 dk kadar dik tutuyorum omzumda, hal böyleyken yakında kucakçı olur bizimki kesin...

Evet öğretmenim cnm ama ataması az olan bi bolumdu buyuzden ozel sektorde çalıştım . evet yaaa minnacık bebek en az 6 ay bakmak lazım inşallah verirler ucretsiz izin rahat rahat bakarsın

Evet öğretmenim cnm ama ataması az olan bi bolumdu buyuzden ozel sektorde çalıştım . evet yaaa minnacık bebek en az 6 ay bakmak lazım inşallah verirler ucretsiz izin rahat rahat bakarsın

evet inşallah bakalım... şöyle bi katı gıdalara geçseler daha rahat olacak...

Istanbulda hava kapalı ve yağışlı bebek nasıl uyuyor bı gorseniz :)))
Fırsattan istifade temizlik yapsammm off mutfak dolapları bile karmakarışık ruyamda ıclerıne ortu koymusum pırıl pırıldı valla benım mutfagı toplamam lazım .. salon yatak odası bebek odası neyse kolay da off hıc sevmıyorum kap kacak yerlestırmeyii ...

benim kızın da eli kolu durmuyodu. ondan uyumuyomuş meğer. şimdi sarıp sarmalıyorum valla. cinnet geçircektim yoksa artık. sabah 6 gece 2 mesai feciydi yani.

ben bugüne kadar 2-3 kez sağdım sütümü. biberonda kaymak gibi olmuştu, yağlı diyeymiş yani. oda sıcaklığına gelsin diye dışarı çıkarmıştım bir tuhaf geldi kokusu, ekşi süt gibi. vermedim bende. kokuyor mu sizinkiler buzdolabından çıkarınca.. :)

akşama bide yayla çorbası yaptım. hehe atom karınca gibi hissediyorum bugün kaydirigubbakcemile3

ben pompa almadım ve hiç sağmadım..

çalışmayan arkadaşlar da sütünü sağıyor mu? neden?

bende evdeyim ve hiç sağmıyorum. 2 kere sağmışımdır. o da beze gibi sertlik oldu göğsüm tıkandı, sağayım artık bir zahmet dedim :) yumuşaktı göğsüm zaten yokki diyordum ama kanallarda varmış demekki baya çıkmıştı. bende sağıp buzdolabına koymuyorum ama acil dışarı çıkmak gerekrise buzlukta olsun diyor kimisi. herkes farklı bir yorum yapıyor kafam karışıyor :)

Bazen işe yarıyor cnm insan cok seviniyor cıyak cıyak aglarken bı cozum yoluyla susunca ben de herseyi denıyorum bıde agırlastıkca kucakta pıspıslamak daha zor kundagı tasımakta kolay oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…