2010 Temmuz Anneleri : )

oy canım benmmm...
ne yapalım bizimkilerde oduuunnn... hatta kalasss :)
bebekle çok tatlısın bu arada maşallah sizeeee

Ayşeçınarlı biz aynı odada yatıyoruz beşiğinde..gece emzirip koyması kolay oluyor..henüz ayırmadık..
3-4 aylık gibi ayırmayı düşünüyorum.

bugün 43 günlüğüz ve bizdaha ayıramadık hepimiz yani 3 ümüzde salonda yatıyoruz biz koltukta kızım hamakta uyuyor. yatak odamla kızımın odası yanyana bebek telsizimizde var ama henüz cesaret edemedim duyamayabilirz diye. biran önce ayırmak lazım yoksa bu böyle sürüp gidecek...

esmacım sağlıklı mutlu ömürler dilerim canım
benden tam 10 yaş küçüksün

doğum günün kutlu olsun canım
bebişinle ve eşinle sağlıklı mutlu yıllar size

bizde ayırmadık ama sizde telsizmi var

maşallah kızına laylaylom,demek baba kız aşkı başlamış :))

sağol ya sorma.zaten babası utanmasa benle kızımın fotosunu çektirmicek.kendisien gelince şöyle çek böyle köle gibi hissediyorum kendimi.kızı babasını çok seviyor , anneyi sevmiyor adlı besteler yapıyor benim kocam.

laylaylom sana ve bebişine maşallahhhhhhhh çok tatlı görünüyorsunuz..

oy canım benmmm...
ne yapalım bizimkilerde oduuunnn... hatta kalasss :)
bebekle çok tatlısın bu arada maşallah sizeeee

laylaylom ikinizde birbirinizden şekersiniz ikinizede kocaman maşallah

hepinize çok tşk ederim.benim kızımın bir aylıktan sonra huyu değişti sizlerede oldumu.gündüz uyuyan kız gitti habire aglayan bir kız geldi.bir sıkıntısımı var diyorum ama olsa anlardım kucakda gezdirin beni diyo.böyle devam edermi düzelirmi acaba

benim kızım sanırım 40 ından sonra biraz uslandı ya da ben artık alıştım ağlamalarına ikiside olabilir

bizim genelde 2 saatte bir yiyo canım uyku düzenine alıştırmak zormu olucak acaba şimdi genelde gece uyanık

canım maaşallah bebeğile sana sende göbek kalmadı sanırım benimki ne zaman düzelir acaba

kızlar lütfen yazarmısınız bebekleriniz gazdan dolayı sızlanıyorumu

bende şimdi kayınvalidemiii araadımm oğluşuumuuu yıkamış kuvetinde suyun içinde oynatmış bugun

bizde ayırmadık ama sizde telsizmi var

hayır canım telsiz yok,telsize gerek duymadık..onların da bizim de yatak odası kapılarımız açık uyuyoruz..zaten çok yakın odalar..sıpaların sesleri de maşallah,tüm evi inletiyorlar :))
beslemek ve altlarını almak için odalarına gidiyoruz eşimle..

benim eşim bebeğin ağlamasını duymuyor gerçi kendisi hiçbirşeyi duymaz alarmlar, telefonlar nafile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…