canım nice mutlu yıllara eşin ve oğlunla.sağlıklı huzurlu yıllar olsun.aman odun çok etrafda benim kocam ne evlilik yıldönümü ne doğum günü.doğum yaptım yine tık yok :))) bide otuz kere hatırlatırım.. sağlık olsun ne diyem
bugün 43 günlüğüz ve bizdaha ayıramadık hepimiz yani 3 ümüzde salonda yatıyoruz biz koltukta kızım hamakta uyuyor. yatak odamla kızımın odası yanyana bebek telsizimizde var ama henüz cesaret edemedim duyamayabilirz diye. biran önce ayırmak lazım yoksa bu böyle sürüp gidecek...arkadaşlar yavruşlarla aynı odadamısınız ? Ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz ? izmir de annemdeyken yer yokluğundan dolayı mecburen aynı odada kalıyorduk..şimdi kendi evimize döndüğümüz günden beri kendi odalarında yatırıyoruz..ilerde daha rahat ederiz diye düşünüyoruz..
hehehe evet genç anne :)
halimi görsen çöktümm..
allah buna uzun ömür versinnn şimdilik uzunca bir süre düşünmüyorummmmmmmmmmm...
hem çalışıp hem evhanımı olmak hemde anne olmak çoook zorr...
anne olucaksan ev hanımı olucaksın yada 1 sene izinli olucaksın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrr günaydınnn..........
bugun benimmm doğum günümmmm................
hayatımdaki en anlamlı doğum günümmm.. oğlumla uyandımmm...
yarabbimmm sana çok şükürrr.................................:lepi:
not: odun kocamdan hala ses yok sanırım unuttu delikafadulden delikafadulden
arkadaşlar yavruşlarla aynı odadamısınız ? Ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz ? izmir de annemdeyken yer yokluğundan dolayı mecburen aynı odada kalıyorduk..şimdi kendi evimize döndüğümüz günden beri kendi odalarında yatırıyoruz..ilerde daha rahat ederiz diye düşünüyoruz..
günaydın kızlar.
maaşallah bu sabah oğlumun keyfi yerinde. altını alıyordum saçlarım dağılmış önlerden sallanıyordu bakıp bakıp ona sesli gülüyor.
o bile halime gülüyo düşünün gerisini.
maşallah kızına laylaylom,demek baba kız aşkı başlamış :))
tşk ederimmm cnmm ...doğum günün kutlu olsun esmacım a.s. Şeniz
:))) ruh olarak küçük değilim canımmmesmacım sağlıklı mutlu ömürler dilerim canım
benden tam 10 yaş küçüksün
doğum günün kutlu olsun canım
bebişinle ve eşinle sağlıklı mutlu yıllar size
laylaylom sana ve bebişine maşallahhhhhhhh çok tatlı görünüyorsunuz..
oy canım benmmm...
ne yapalım bizimkilerde oduuunnn... hatta kalasss :)
bebekle çok tatlısın bu arada maşallah sizeeee
laylaylom ikinizde birbirinizden şekersiniz ikinizede kocaman maşallah
ben medela elektrikli kullanıyorum memnunum benim sağmaya vaktim ıolmuyor genelde hep memedezaten sürekli emziriyorum ama hastaeye yatmadan önce ikisi toplam120cc gelmişti zorla hastanede kesildi nerdeyse şimdi yine geliyor ama sanmam ki 120yi geçsin gece çok güzel süt oluyor sabah ta öğlene kadar idare ediyor ama öğleden sonra geceye kadar azar zar oluyor taşmıyor hiçbi zaman ve yetmiyor bir de bazı gün bol oluyor bazı gün az o yüzden düzen tutturamıyoırum bitürlü bugün 3 kere mama verdim dün 1 kere sizin düzen durumu nasıl ben uyku ve yemnek düzeni tutturamadım hergün farklı
sağol ya sorma.zaten babası utanmasa benle kızımın fotosunu çektirmicek.kendisien gelince şöyle çek böyle köle gibi hissediyorum kendimi.kızı babasını çok seviyor , anneyi sevmiyor adlı besteler yapıyor benim kocam.
bizde ayırmadık ama sizde telsizmi var
ya benimki? umutsuz vaka...canım maaşallah bebeğile sana sende göbek kalmadı sanırım benimki ne zaman düzelir acaba
kızlar lütfen yazarmısınız bebekleriniz gazdan dolayı sızlanıyorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?