2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar benim eşim çok anlamıyor bebek bakımından hani yapıyor ama benim gibi değil ama kızkardeşimin kocası süper bakıyodu yeğenime kadıngibi kızkardeşim biraz sinirli öle uykusundan feregat etmeyi falan sevmez sıkıntıya gelemez pek eşiyle tartışa tartışa adama öğretti çocuk bakmayı ben öle tartışamam hiç ne biliym oda işe gidiyo diye kardeşim akıllılık mı yapıyo acaba

Ben ayırmadım boylesi daha kolay gelıyor ve uzmanlardan ilk 3 ay birlikte kalıcaz aslında odalar yan yada kapılar acık ama ben geceleri yatagımdan kalkmadan emzırıp yatırıyorum zaten geceleri gaz sancısı da olmuyor gözü kapalı emip hemen uykuya dalıyor :))) Bide ip var mıkırdanırsa sallıyorum uyuyor .. Ama senin ikiz biri uyanında dıgerını uyandırmasın dıye belkı baska odaya alıyorsundur ..

benim kızım sanırım 40 ından sonra biraz uslandı ya da ben artık alıştım ağlamalarına ikiside olabilir

Aynen cnm benimkide uslandı gülücükleri uzadı bakısları değişti kendine geldi sanki ondan once daha uzun uyuyordu sımdı uyanık oldugu zamanlar fazlalastı
kızlar lütfen yazarmısınız bebekleriniz gazdan dolayı sızlanıyorumu

Eveeettt
bende şimdi kayınvalidemiii araadımm oğluşuumuuu yıkamış kuvetinde suyun içinde oynatmış bugun

Mutlu yıllar cnm unutursa da ustune gıtme bız bu sene evlılık yıldonumumuzu bıle unuttuk bebek dogunca 10 temmuz da dogdu 2 agustos yıldonumuydu gectı gıttı unutmusuz :)))

babalar da sorumluluk almalı bence...eşime alt almayı vs öğrettim..iyi yapmış kardeşin bence...anneler baksın,babalar da sadece oynasın olmamalı...

ya benimki? umutsuz vaka...

şuan yattığı yerde kıvrım kıvrım sürekli hareket ediyor. çıkaramadı gitti canım kızım

canım tahada aynı sızlanıyo çoğu zaman doktor gazdan yapıyo dedi şimdi karın üstü yatırdım sustu
sonbaharcım yaşın çok küçük gayrat ve çabayla kısa sürede eski fit haline dönersin
ama çaba gerekiyo ben hamilelikten önce kiloluydum bir ara spora gidiyordum dpor hocamıza ağlamıştım niye kilo veremiyorum diye
oda makarna ve pilavı sadece iki yemek kaşığı yiyceksin ekmekte bir dilim demişti
sonra 10 kilo vermiştim

Mutlu yıllar cnm unutursa da ustune gıtme bız bu sene evlılık yıldonumumuzu bıle unuttuk bebek dogunca 10 temmuz da dogdu 2 agustos yıldonumuydu gectı gıttı unutmusuz :)))

yok canım kesinlikle giderimmmm ...
özel günlerin unutulmasından nefret ederimmm :)

babalar da sorumluluk almalı bence...eşime alt almayı vs öğrettim..iyi yapmış kardeşin bence...anneler baksın,babalar da sadece oynasın olmamalı...

ayşecim dün gece 1 buçukta uyandı taha eşim sen uyu ben bakarım dedi 4 e kadar uyutamadı bende yatakta uyuyamıyorum bebk mız mız
sonra sen bırak ban uyuturum dedim yine ben kalktım hep böyle olucak galiba

iki kardeş aynı odada yatıyorlar canım..birbirlerini uyandırdıkları oluyor bazan ama ayrı yataktalar.hiç ayırmadık odalarını henüz..

yok canım kesinlikle giderimmmm ...
özel günlerin unutulmasından nefret ederimmm :)

esmacım ben 3 -4 gün ence sölerim zaten doğum günüm şunu istiyorum diye mesela bir pantolon mavi jeans falan yada bir ayakkabı yada terlik oda tamam der ona kalsa hatırlamaz
bence üstüne gitme eşinin mutlu olmak inan çok zor birbirinizin kıymetini bilin

Benim eşim de herseyi yapıyor alt değiştiriyor ; banyosunu yaptırıyor , kan alınırken bile o oturmak istiyor bebegi o tutuyor : )) sadece hemen meme mi istiyor acaba diye bana vermesine gıcık oluyorum oda napsın susturamyınca careyi ben de arıyor ..

benim eşim bebeğin ağlamasını duymuyor gerçi kendisi hiçbirşeyi duymaz alarmlar, telefonlar nafile...

bende eşime dedim davulcu geçerken çağrıcam eve getiricem başına ama bence uyanmazsın dedim ciddi uyanmayabilirbilmiyorumkismile

zatennn evli gibi değilizkiii..
bebeğe kayınvalidem baktığı için 2 aydır ordayız eve gidemiorumm rahat edemiorummm ..........
birde özel günleri unutması tamamen kopmuş olmamız demek bence

benim eşim bebeğin bezini değiştirme ve biberonla mama verme konusunda benden iyi diyebilirim..
eli de yatkın ayrıca çok da hevesli..
ilk çocukta da aynıydı..
bazen kızıyorum sen karışma diye..

doktora gittiğimizde eşim soyup giydiriyor bebeği,kan alırken tutuyor sen git diyor zaten bakamam ben öyle oturuyorum...ben yaparım diye atlıyor..
doktor da diyor ki sen bir tane daha doğur böyle baba bulmuşsun diyor.

hele ilk doğduğu günlerde kızıyordum..
annem ve ben varım..eşim atlıyor hemen alt değiştirmeye giydirmeye..
hele bir gün bir baktım annem ben ve eşim 3 kişi altını alıyoruz.6 tane el var çocuğun poposunda eller karışıyor.

biraz müsade edersen biz yaparız dedim eşime bozulmuştu

Son düzenleme:
benim eşimde bebeğin üstünü değiştirmeye pek meraklı. tabi zamanında yığdı herşeyi,şimdi bebek büyüypte giysiler olmayacak diye korkuyo :)) ne zaman başbaşa bıraksam birde bakıyorum bebeğin üstü değişmiş oyuncak gibi oynuyor işte

kızlar benim eşim bebeğin altına takmış durumdan ağlayınca altımı kirli diyo
günde 20 kez değiştiriyorumdur kirli değil diyorum içine sinmiyo adamın fındıktan küçük kirletmiş altını değiştir hemen diyo sizinkide ölemi

ağustosun 18 ide bizim evlilik değil nikah yıldönümümüzdü. nikahımız bayram dolayısıyla 2 ay evvel yapılmıştı. ikimizde hatırlamadık ve pazar günü 40 uçurmaya giderken aklımıza geldi ne kadar romantik bir çiftmişiz diyerek tokalaştık şakalaştık işte böyle geldi geçti :)

tabii orası ayrı..

biraz pış pışla da ben oturayım... desem o zaman dibimde biter hemen

acıktı galiba al emzir.. diye..sempatiksalakcinni

bende merak ediyordum bu konuyu. şu an yanımda sepetinde yatıyor. koca odası bomboş 2 aydır. ben ayıracağım ama ne zaman ayırsam bilmiyorum. böyle iyice kokuma alıştı, yalnız kalmak istemeyecek gibi geliyor sonra. iyice gecikmesem mi ne yapsam..

denizcim maaşallh de dilini ısır allah bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…