kızlar benim eşim bebeğin altına takmış durumdan ağlayınca altımı kirli diyo
günde 20 kez değiştiriyorumdur kirli değil diyorum içine sinmiyo adamın fındıktan küçük kirletmiş altını değiştir hemen diyo sizinkide ölemi
günde 20 kez değiştiriyorumdur kirli değil diyorum içine sinmiyo adamın fındıktan küçük kirletmiş altını değiştir hemen diyo sizinkide ölemi
kızlar lütfen yazarmısınız bebekleriniz gazdan dolayı sızlanıyorumu
bizimki eve yığdığı kıtlık varmış gibi depoladığı bezler elinde patlamasın diye altını değiştirelim der durur. neyse ki bebekte fazla kilo almıyor oda babasını seviyor herhalde
benim ki ilk günler gece yarısı çocuğu uyandırıyordu..
ben uyuyorum aaa bakıyorum almış çcuğu altını değiştiriyor neymiş kaka yaptıysa pişik olurmuş..
uyandırıyor uyuyan çocuğu altını değiştirip ondan sonra bana verip gidip yatıyordu.
kızdım birkaç kere ben emzirirken altına bakıyorum karışma diye..bıraktı..
ama şimdi de arada gece kalkıp kızın altını kokluyor koku varsa beni uyandırıyor
benim eşim bebeğin bezini değiştirme ve biberonla mama verme konusunda benden iyi diyebilirim..
eli de yatkın ayrıca çok da hevesli..
ilk çocukta da aynıydı..
bazen kızıyorum sen karışma diye..
doktora gittiğimizde eşim soyup giydiriyor bebeği,kan alırken tutuyor sen git diyor zaten bakamam ben öyle oturuyorum...ben yaparım diye atlıyor..
doktor da diyor ki sen bir tane daha doğur böyle baba bulmuşsun diyor.
hele ilk doğduğu günlerde kızıyordum..
annem ve ben varım..eşim atlıyor hemen alt değiştirmeye giydirmeye..
hele bir gün bir baktım annem ben ve eşim 3 kişi altını alıyoruz.6 tane el var çocuğun poposunda eller karışıyor.
biraz müsade edersen biz yaparız dedim eşime bozulmuştu
gökçe zeynebin kabızlığı geçtimi? nasıl oldu?
ah sorma canım ya, dün 4.gündü yine fitil yaptım mecburen. o kadar çok miktarda yaptı ki ,yazık içinde birikti resmenama fitil kronikleşmeye yol açıyor alışsın istemiyorum. şuruba devam anca etkisini gösterirmiş. bugün yarın yine yapmazsa c.tesi dr.a götürüyoruz randevu aldım. neymiş sebebi bulsunlar üzülüyorum böyle ya.resmen günlerce yapmıyor dokunmazsak
bize doktor biogaia diye bir damla verdi ve şuan düzenli tuvalat yapması işe yaradı damla
benim eşimin eli pek yatkın değil,hatta eli yavaş azcık..ama yapıcak öyle ya da böyle...yapıyor da mecburen..çünkü cadı bir karısı var :)))
yapamıyormuydu seninkide, sorayım bir bakayım onuda. iyi gelsinde ne olursa olsun sağol cnm
yapamıyormuydu seninkide, sorayım bir bakayım onuda. iyi gelsinde ne olursa olsun sağol cnm
eskiden anneler ne yapıyordu acaba dahamı katıydılar çocuk yetiştirme konusunda 2 -3 çocuğu olanlar ozaman internet televizyon yaygın değilmiş ya
eskiden anneler ne yapıyordu acaba dahamı katıydılar çocuk yetiştirme konusunda 2 -3 çocuğu olanlar ozaman internet televizyon yaygın değilmiş ya
anneme sordum geçen siz bizim gazımızı çıkarıyor muydunuz diye?
ne gazı ya , eskiden bebeklerde gaz falan yoktu, yeni çıktı gaz modası dedi kadın:icecream:
vardır da onlar bilmiyordu belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?