2010 Temmuz Anneleri : )

bizimki eve yığdığı kıtlık varmış gibi depoladığı bezler elinde patlamasın diye altını değiştirelim der durur. neyse ki bebekte fazla kilo almıyor oda babasını seviyor herhalde

benim ki ilk günler gece yarısı çocuğu uyandırıyordu..
ben uyuyorum aaa bakıyorum almış çcuğu altını değiştiriyor neymiş kaka yaptıysa pişik olurmuş..

uyandırıyor uyuyan çocuğu altını değiştirip ondan sonra bana verip gidip yatıyordu.

kızdım birkaç kere ben emzirirken altına bakıyorum karışma diye..bıraktı..

ama şimdi de arada gece kalkıp kızın altını kokluyor koku varsa beni uyandırıyor

kızlar lütfen yazarmısınız bebekleriniz gazdan dolayı sızlanıyorumu

benimki gazdan ve kakasını yapamadığından ayaklarını çok çekerdi yukarı. babuline adlı bir şurup kullanıyorum, bitkisel yağlardan oluşuyor. kimyon yağı, anason yağı falan içeriyor. hem sakinleştiriyor hem gazı gidiyor. kullanan var mı aranızda? sanki iyi geldi artık çok az ağlama krizi. ya da bana öyle geliyor psikolojik :)

bizimki eve yığdığı kıtlık varmış gibi depoladığı bezler elinde patlamasın diye altını değiştirelim der durur. neyse ki bebekte fazla kilo almıyor oda babasını seviyor herhalde

ay çok hoşsunuz eşinle allha esirgesin ayırmasın sizi
bizmkide hagis ıslak mendil 13 den 8 edüşmüş tansaşta bir koli almış

denizcim senin eşinde titiz galiba eşim oğlak burcu inanılmaz titizdir bir kadını geçebilir yani miss kapris gece almıyormuş altını yanmasın diye bende yapayım dedim ama mümkünmü eşimden

denizcim mama yedirmek 15 dakika sürdüğü için eşim yalnız gazını alıym diyor daha kolay tabi

gökçe zeynebin kabızlığı geçtimi? nasıl oldu?

ah sorma canım ya, dün 4.gündü yine fitil yaptım mecburen. o kadar çok miktarda yaptı ki ,yazık içinde birikti resmen ama fitil kronikleşmeye yol açıyor alışsın istemiyorum. şuruba devam anca etkisini gösterirmiş. bugün yarın yine yapmazsa c.tesi dr.a götürüyoruz randevu aldım. neymiş sebebi bulsunlar üzülüyorum böyle ya.resmen günlerce yapmıyor dokunmazsak

ay ne güzell bizimki sevmeyyi seviorrr bende çalıştığım için geceleri ben kalkıoyrum bizim oğlan sabh 5 te uynaıor oyun istior alıorumm kucağımaa babasının yanına ben uyucam artık sen bak diorummm bende saat 7 ye kadar yatıorummm sonra emzirip işe geliorum.. tabi rezenesini yanıan veriorum emziğini falan oda bakıor işteee... el mecburr

bize doktor biogaia diye bir damla verdi ve şuan düzenli tuvalat yapması işe yaradı damla

benim eşimin eli pek yatkın değil,hatta eli yavaş azcık..ama yapıcak öyle ya da böyle...yapıyor da mecburen..çünkü cadı bir karısı var :)))

eskiden anneler ne yapıyordu acaba dahamı katıydılar çocuk yetiştirme konusunda 2 -3 çocuğu olanlar ozaman internet televizyon yaygın değilmiş ya

eskiden anneler ne yapıyordu acaba dahamı katıydılar çocuk yetiştirme konusunda 2 -3 çocuğu olanlar ozaman internet televizyon yaygın değilmiş ya

ay aklıma ne geldi..

KK da eski senelerde arkadaşımızın birisi yazmıştı, kayınvalidem kaka yapamıyor diye bebeğimin kıçına sabun tıkıyor beni dinlemiyor ne yapayım ?? diye..

eskiler deyince eskilerde de neler var neler?:)

anneme sordum geçen siz bizim gazımızı çıkarıyor muydunuz diye?

ne gazı ya , eskiden bebeklerde gaz falan yoktu, yeni çıktı gaz modası dedi kadın:icecream:

vardır da onlar bilmiyordu belkide

anneme sordum geçen siz bizim gazımızı çıkarıyor muydunuz diye?

ne gazı ya , eskiden bebeklerde gaz falan yoktu, yeni çıktı gaz modası dedi kadın:icecream:

vardır da onlar bilmiyordu belkide

bende aynı onu düşünmüştüm denizci gaz alma varmıydı acaba diye bencede yoktu gaz almak falan

En azından geceleri değiştirme bari uykusundan uyanmasın cocuk ben gece 1 de emzirip gece uykusuna gectikten sonra sabaha kadar ıkı kere kalkıyor onda da degıstırmıyorum altını cunku uykusu acılıyor . Cin gibi oluyor gulmeye fılan baslıyor uyutmak en azından ıkı saatımı alıyor oylece yatırıverıyorum . Sen de deki kocana yeni deşistirdim okadar dan bisey olmaz yada sen degistirsene cnm de bak bi daha soruyor mu sempatiksalakcinni
Kızlar bu arada ben 3 numara bebek bezine gectim 6 kılodan baslayan .. Bebek bezini aldıgım da 5.200 nasıl olsa 6 kıloya yakın dedim . 2 numara elımde kalmasın dıye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…