meraba kızlar siz gece çayı rezene filan veriyo musunuz dün doktora gittik bana gece çayı al dedi
günaydın kızlar
günaydın diyorum çünkü sabahlara kadar oğlumla oturup akşamlara kadar da uyuyoz
sabahları uyanık tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün(
sizlerin uyku düzeniniz nasıl?
selam güzel temmuz anneleri bişey sorucam dogum parasını alan varmı aranızda ben 5 temmuzda dogum yaptım ama hala yatırmadılar aranızda alan varmı acaba ne zaman yatırırlar acaba
bende 23 haziranda doğum yaptım ve bazı aksilikler yüzünden yeni alabildim
normalde evrakları ssk ya teslim ettikten sonra ki 20 gün içinde alıyorsun
iş yerine verilmek üzere,dr dan şu tarihte işe başlayabilir diye bir rapor almak gerekiyormu bende istedi işyereim ama ben zaten çalışamaz raporumu vermiştim ayrılrrken.,
birde kanguru kullanan varmı arkadaşlar sormuştum ama daha önce cevap alamadım ne zaman kullanmaya başlamak gerekir acaba.
iş yerine verilmek üzere,dr dan şu tarihte işe başlayabilir diye bir rapor almak gerekiyormu bende istedi işyereim ama ben zaten çalışamaz raporumu vermiştim ayrılrrken.,
birde kanguru kullanan varmı arkadaşlar sormuştum ama daha önce cevap alamadım ne zaman kullanmaya başlamak gerekir acaba.
arabasıyla dolaşmak daha kolay geliyo banada
bizimkide 7 kiloya yaklaşıyo
merdivenler dar olmadığı sürece arabaıyla kaldırıp indirip çıkartıyom merdivenleri biraz zor oluyo ama alıştım artık :))
tabii canım hastaneden çıkarken bana kendileri verdi hastane yetkilileri 2 eylül işe başlama tarihini gösteren bir rapor..bende iş yerine verdim doğumdan sonra onu..
kanguru olayına gelince ben de kullanmak istiyorum ama bu aylar uygun mu bilemiyorum..henüz oturtmuyorum çünkü..
tabii canım doğumdan sonra doktorun verdiği şu tarihte çalışabilir raporunu raporun bitiş tarihi gelmeden ssk ya vermen gerekiyordu onlarda sana yaklaşık 20 gün sonra git herhangi bi postaneden paranı al diyorlar
kanguruya gelince kimisi tavsiye temiyor omurilik eğriliği olur diye ama bizim doktorumuz eğer kanguru yanlardan destekliyse yani çocuk sağa sola yamulmuyorsa içinde dik duruyorsa 15 günlükken bile kullanabilirsiniz dedi
Evet arabada gezmek bence de daha rahat,
Ama ben kanguruyla gezen anne-çocuklara bayılırdım bir gün olsun gezmezsem içimde kalır:)))
Öff bu gece bursada memleketimde teyzemin oğlunun sünnet düğünü vardı,
Bütün sülale orda,
Sadece biz gidemedik,
Çok üzüldüm,
Keşke daha yakın olabilseydik((
Eksikliğimiz çok hissediliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?