2010 Temmuz Anneleri : )

selamlar temmuz anneleri

baharcım hayırlı olsun inşallah ev krediside çıkar . gerçekten müstakil bir ev harika işleriniz iyi giderde oğluşun bahçeli evde büyür

deniz güneşçim sanada kolay gelsin tatilin dönüşü yorgunluk ama değer valla moral olarakta iyi gelmiştir benimde bir tatile ihtiyacım var

benim şuan 2 oğluşumda uyuyor bende buraya vınladımmm hemen çünkü ikisininde uyuduğu dakkalar çok önemli benim için pek denk gelmiyor aslında çok işim var ama haftasonun bitkinliği var üstümde sanki hafta sonu hafta içi fark edermiş gibi hergün aynı işler ama haftasonu yorgun oluyorum sanki

kızlar kanguru kullanan varmı kaçıncı aydan itibarenn kullanılıyor. kullanan varsa omiriliğe zarar vermiyor dimi bende kullanmk istiyorum ama korkuyorum zarar veriri diye ablam altıncı aydan itibaren kullan diyor.

günaydın kızlar
günaydın diyorum çünkü sabahlara kadar oğlumla oturup akşamlara kadar da uyuyoz
sabahları uyanık tutmaya çalışıyorum ama ne mümkün (
sizlerin uyku düzeniniz nasıl?

medaacım tek bir çözüm yolun var bir gecenizi feda edeceksiniz. bebekler dışarda veya otomobilde uyurlar. bir gece boyunca iyice uykuya dalana kadar otomobille dolaştırın. ya da en kötü ihtimal bebek arabasına koyup bütün gece dolaştırın iyice uyusun. uykusunu alınca gündüz uyumayacaktır. sonrasındada düzene girer umarım. yoksa böyle giderse senin işin çok zor olur. nasıl alışırsa öyle gidecek. dediğimi denemelisin.

selam güzel temmuz anneleri bişey sorucam dogum parasını alan varmı aranızda ben 5 temmuzda dogum yaptım ama hala yatırmadılar aranızda alan varmı acaba ne zaman yatırırlar acaba

selam güzel temmuz anneleri bişey sorucam dogum parasını alan varmı aranızda ben 5 temmuzda dogum yaptım ama hala yatırmadılar aranızda alan varmı acaba ne zaman yatırırlar acaba

bende 23 haziranda doğum yaptım ve bazı aksilikler yüzünden yeni alabildim
normalde evrakları ssk ya teslim ettikten sonra ki 20 gün içinde alıyorsun

bende 23 haziranda doğum yaptım ve bazı aksilikler yüzünden yeni alabildim
normalde evrakları ssk ya teslim ettikten sonra ki 20 gün içinde alıyorsun

iş yerine verilmek üzere,dr dan şu tarihte işe başlayabilir diye bir rapor almak gerekiyormu bende istedi işyereim ama ben zaten çalışamaz raporumu vermiştim ayrılrrken.,

birde kanguru kullanan varmı arkadaşlar sormuştum ama daha önce cevap alamadım ne zaman kullanmaya başlamak gerekir acaba.

tabii canım hastaneden çıkarken bana kendileri verdi hastane yetkilileri 2 eylül işe başlama tarihini gösteren bir rapor..bende iş yerine verdim doğumdan sonra onu..

kanguru olayına gelince ben de kullanmak istiyorum ama bu aylar uygun mu bilemiyorum..henüz oturtmuyorum çünkü..

tabii canım doğumdan sonra doktorun verdiği şu tarihte çalışabilir raporunu raporun bitiş tarihi gelmeden ssk ya vermen gerekiyordu onlarda sana yaklaşık 20 gün sonra git herhangi bi postaneden paranı al diyorlar
kanguruya gelince kimisi tavsiye temiyor omurilik eğriliği olur diye ama bizim doktorumuz eğer kanguru yanlardan destekliyse yani çocuk sağa sola yamulmuyorsa içinde dik duruyorsa 15 günlükken bile kullanabilirsiniz dedi

Aaaa bizim de kangurumuz var
ama ben olduğunu unutmuşum bile
siz burda bahsedince hatırladım:))
yarın bi deneyeceğim kullanmasam bile bi kerecik denemek istedim şimdi bak,
hadi öğrenin de ne zaman kullanılıyo sa kullanalım,
hoş benim paşacan 6 kiloyu geçti ama
nasıl taşırsam onu sırtım kopar herhalde:)))

arabasıyla dolaşmak daha kolay geliyo banada
bizimkide 7 kiloya yaklaşıyo
merdivenler dar olmadığı sürece arabaıyla kaldırıp indirip çıkartıyom merdivenleri biraz zor oluyo ama alıştım artık :))

Bu arada kızlar mevlütümüzü yaptık,
Allah kabul etsin inşallah,
Çok güzel geçti,
Oğluşum çok usluydu o gün,
Mevlüt okunurken mışıl mışıl uyudu ben de hep misafirlerimle oturabildim,
Yemek ler de yendi sonra uyandı yavrum arkadaşlar programladın mı sen bunu ne akıllı yaa diyolar,
Maşallah diyin dedim hep,
Sonra da konuşan herkese gülücükler dağatmaya başladı sıpacan anlıyo artık,
hep muhabbet istiyo çok konuşanları çok seviyo,

Herşeyi dışardan getirttik bulaşık bile yıkamadım,servsite de eşimin akrabaları yardımcı oldular çok,
ama ben yine de çok yoruldum o gün,
Hoşgeldin beşgittin demek bile yetti,
30 kişi falandık,
Bide 4 arkadaş çocuklarını getirmişler sağolsunlar,
O dört çocuk nasıl dağatmış evi anlamadım,
Anneleri de hiç bakmamışlar sanki yaa
Oğlum bi büyüsün hepsinden öcümü alıcam:))))
Şaka bi yana eşim ben bakarım oğluma sen gezersin annesi öyle her yere çocuk gider mi falan dedi çok sevindim,
Ara sıra biz annelerin de yalnız takılması lazım bence,
İşte benim arkadaşlar kocaları terbiye edememişler:)))
Hepsinin eşi öğretmen ve öğleden sonra evdeler ama getirmişler işte.

Oğluşum mevlüt kıyafetlerinin içinde damat gibi oldu,çok seviorum keretayı çooook:)))

arabasıyla dolaşmak daha kolay geliyo banada
bizimkide 7 kiloya yaklaşıyo
merdivenler dar olmadığı sürece arabaıyla kaldırıp indirip çıkartıyom merdivenleri biraz zor oluyo ama alıştım artık :))

Evet arabada gezmek bence de daha rahat,
Ama ben kanguruyla gezen anne-çocuklara bayılırdım bir gün olsun gezmezsem içimde kalır:)))

teşekkür ederim kızlar cevap için,
ya bana öyle bir kağıt verilmedi sadece 3nüsha rapor verildi onları eşim sskya götürmüştü ama 3 ay sonra geleceksin demişler raporda ne yazıyor hatırlamıyorum valla omu eminde değilim şehir dışındayım o rapor haricinde bi belge sanırım bahsedilen iş yerine orjinalimi yoksa fotokopisimi veriliyor. çok soru sordum ama?

Evet arabada gezmek bence de daha rahat,
Ama ben kanguruyla gezen anne-çocuklara bayılırdım bir gün olsun gezmezsem içimde kalır:)))

evet arabayla gezmek rahat ama kanguruyla otobüse falan binmek daha rahat olur sanki işlerimi daha hızlı halledebilirim gibi geliyor :) arabayla gezerken bazen kaldırım bulmak bile zor olabiliyor bazı yerlerde.

Öff bu gece bursada memleketimde teyzemin oğlunun sünnet düğünü vardı,
Bütün sülale orda,
Sadece biz gidemedik,
Çok üzüldüm,
Keşke daha yakın olabilseydik((
Eksikliğimiz çok hissediliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…