2010 Temmuz Anneleri : )

selam buradayım canım
bebiş uslu dururken biraz ütü yaptım birikince zor oluyo şimdi pc başına oturdum
yaa kendi başıma iş aştım onla ugraşıyorum lisans tamamlama için okuyodum dogum sonrası finaller oldu 1 dersten kaldım sözde ona calışıyorum pazar günü imtehan var .cok zor bioistatistik hiç bişi anlamıyorum öyle bakışıyoruz pc ile
yani anlıcan vicdanımı rahatlatıyorum
ban dua edin geceyim 4 sınıfa yaa.

kızlarrr bahar1, gulll, melahatk burdasınız amaaa :) geçmişi okumaktan yada bebişlerle uğraşmaktan burda yoksunuz

ben gelip gidiyorum canım tam oturuyorum pc başına sıpa hop gözlerini açıyor. beş dakka uyuyup uyanıyor.

deli etti beni bugün deli...

benim hayalim de şöyle büyük ekran bir led tv ambilight özellikli markası farketmez :))
ahh ahh almak biraz zorr

Ben geldim....
Herkese merhaba..
Akşam üzeri döndük tatilden..

Çok güzel geçti..Çok şükür kızım beni yanıltmadı..

Bebek arabasında havuz kenarında uyudu durdu..

Ben de bol bol havuza girdim dinlendim..

şimdilik bu kadar ayrıntıları yazarım..

Umarım herkes iyidir........

esmacım saol tavsiyen için 52 inç diyosun ya salonunuz büyük sanırım biz 82 cm olandan alıcaz

altınolukta sadece lg var tv de o iyimi sence

offf alt kattaki komşumuz evi talidat yaptırıyor. fena bir gürültü var. oğluşumu uyutmuştum ama sıçrayarak uyandı yavrum.

bir ay eziyet çekeceğiz galiba...(((

offf alt kattaki komşumuz evi talidat yaptırıyor. fena bir gürültü var. oğluşumu uyutmuştum ama sıçrayarak uyandı yavrum.

bir ay eziyet çekeceğiz galiba...(((

ayy korkucak yavrucakkk....
llah yardımcın olsun.. çok zor yaa

ayy korkucak yavrucakkk....
llah yardımcın olsun.. çok zor yaa

bu yüzden istanbula annemlere kaçacaktım ama bizde ev alma niyetine girdik. onunla uğraşıyoruz. onun için biryere kıpırdayamıyorum.
bundan sonra üst katta takılacağız galiba tadilat bitene kadar...

bu yüzden istanbula annemlere kaçacaktım ama bizde ev alma niyetine girdik. onunla uğraşıyoruz. onun için biryere kıpırdayamıyorum.
bundan sonra üst katta takılacağız galiba tadilat bitene kadar...

çok sevındım canımmm...
inşallah kafana göre bir yer bulursunn ...

çok sevındım canımmm...
inşallah kafana göre bir yer bulursunn ...

canım evimizi bulduk bahçe içinde mustakil bir ev.

tam oğlumu büyütmek istediğim gibi bir yer ama kredi ile alacağız oradan sıkıntı çıkmaz inşallah. onun haberini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…