2010 Temmuz Anneleri : )

ben bol bol şarkı uyduruyorum
kollarını oynatıyorum şarkıya ritim tutuyoruz kaydirigubbakcemile3

o ne ki?CADIARZU

naber şekerimm??opuyorumnanaktan

herkese slm kızlar uzun zamandır giremiyordum.bizde kolik denilen illetle uğraşıyoruz.gündüz 2-3 arası ağlama nöbetlerimiz var.ne yapacağımızı şaşırıyoruz.allah kimseye bu illeti vermesin.geceleri uyku düzenimiz oluştu.fakat gündüzleri hep uyanığız.ne yapacağımı şaşırdım.
bir arkadaşımız kanguruyu sormuş.ben 2 aylıkken doktora sormuştum.koyabilirsin demişti.koyduk fakat bizim kız koyunca ağlamaya başlıyor.biraz nazlı sanırım.off off bu gaz olayı 3 aylıkken biticek demişlerdi ama nerdeeee...

ya bişi sorucam kızlar. 3lü aşımız var haftaya. çok korkuyorum ben bebeğimin çok canım yanacak.
yaptıranlar, çok sıkıntı yaşadınız mı? ateş, huysuzluk vs...

iyiyim canım
oğlum uyuyamadı bu akşam onunla uğraşıyoruz ailecek
sen nasılsın
defnen nasıl opuyorumnanaktan

Ay canım gazı falan mı var acaba?bilmiyorumkismile
------------
Biz iyiyiz çok şükür..aynı devammm..defne de iyi..bebek işte :ecrin_bebek: bizimki de zaman zaman uslu zaman zaman mız mız olyor..:ecrin_bebek:
inş düzene girecekler..

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?

iyiyz canım sen?

iyiyiöm denizcim ya, giremiyorum pek artık.
günüm komple kızıma ait malum. boş zamanlarda da ev işleri vsss...
özlüyorum buraları çok

Canım göğsündeki ve burnundaki hırıltıdan ve tabiki öksürükkk ((((((( üff çoık zor iyi bakın bebelerinizeee

geçmiş olsun benim kızımda da vardı aynı sorunlar malesef bana da olur normal dediler götürmedim ve çok halsizdi allaha şükür geçti şimdi bende nasıl anlarım hastalanırsa diyordum ama anlaşılıyor mutlaka anneyiz artık anlarız. şimi burnu akıyor biraz onun dışıda sorunu yok birde başka şehirdyiz çok zor valla.
herkese tavsiyem kendi eviizde bakmanız çocuğa düzen falan kalmadı bizde.

iyiyiöm denizcim ya, giremiyorum pek artık.
günüm komple kızıma ait malum. boş zamanlarda da ev işleri vsss...
özlüyorum buraları çok

canım ben de eskisi gibi değil:sinifsinif: ama fırsat buldukça 2 dk da olsa bakıyorum kim ne yapıyor diye..:lepi:

şimdi de kızım uyudu, eşim maç seyrediyor ben de çayımı aldım 2 dk bakayım dedim..opuyorumnanaktan

:hulya:
hehe aynı ben.
kızım uyudu, eşim maç seyrediyor .. tek fark ben kahve içiyorum :)))))

ya bişi sorucam kızlar. 3lü aşımız var haftaya. çok korkuyorum ben bebeğimin çok canım yanacak.

aşılardan sonra yaklaşık yarım saat bir saat kadar ağladıktan sonra tüm gün uyudu desem yalan olmaz :))
aşılardan sonra ateşi olmasın diye yarım fitil verd,k ve gece yatarken de bi yarım fitil verdik
ateşlenme falan olmadı

canım bende dün bi kanguru aldım aslında daha önceden chicco nun soft dream modelini aldık ama kullanamadık kumaşı çok sert bide yandaki kayışları bana dönük olduğunda yüzüne çarptı kızımın hiç rahat edemedi bizde değiştirdik kraft ın milan modelini aldık bu sefer dükkanda denedik kızım çok rahat etti mızmızlanıyodu o anda içine koyunca sustu cadı kızım şuan memnunuz ben doktoruma sormuştum aslında iki doktora gidiyoruz biz bi devlet hastanesine bide özel hastanede bi doktora ikiside onayladı sorduğumda 2 buçuk aylıktık şimdi üç olduk ama,zaten çok uzun süre kullanmayız yakın mesafelerde kullanayım istedim ben yada evde bazen,bizimki gaz sancısından kucağa çok alıştı gazını çıkarsın diye hep kucağımızda hoplatıp geziyoruz

tam aksine maşallah çok sakinleşti, uyudu hep. halsizlik yaptı gibi geldi bana.
ateş vs. olmadı.. arada bir huysuzluk olmuştu. aynı gün yaptıran arkadaşlarda burda yazmıştı hep uyuyor sizinkilerde öyle mi diye..

arkadalar ben yeniyim.kızımın haftaya üçlü aşıları var.sahi çok mu ağlıyorlar.ben de kendimi teselli etmeye çalışıyordum.

içimi rahatlattınız canlarım saolun varolun valla :)
dediğiniz gibi inşallah bizde de çok sorun olmaz.
2 bacaktan bir koldan değil mi?
aynı bacaktan mı yapıyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…