selam kızlar ya benım sorunum su bebeğim sürekli uyusun istıyorum uyumuyor odasına göturup beşiğine koyunca HEMEN UYANIYOr yatak odasına koyarsam baya uyuyor ve gunduzleri onu nasıl oyalıyacagımı bılmıyorum uyanık oldugunda siz neer yapıyorsunuz
bizim bebekde senin ki gibiydi.arkadaşıam gittik 2 gün önce.orda kaldık.onda çift yönlü ana dizi vardı kızının.biz kullandık ordayken kızı 2 yaşında hala onunla uyuyormuş.süper bişey kızım hiç uyanmadı ne gündüz ne gece emdi emdi uyudu.sallıyoruz hemen uyuyor.gaz sorunuda yaşamadık.bende alcam netten bakıyorum.
ben sordum doktoruna hemde bir aylıkken sırtını destekleyip elinizle kullanaiblirsiniz dedi.hatta kullandımda arkadaşıma giderken.ama biraz büyük geliyor bebege eşim iyi becerdi ben becerip kullanamam.
selammm
o ne ki?CADIARZU
naber şekerimm??opuyorumnanaktan
iyiyim canım
oğlum uyuyamadı bu akşam onunla uğraşıyoruz ailecek
sen nasılsın
defnen nasıl opuyorumnanaktan
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Canım göğsündeki ve burnundaki hırıltıdan ve tabiki öksürükkk((((((( üff çoık zor iyi bakın bebelerinizeee
iyiyiöm denizcim ya, giremiyorum pek artık.
günüm komple kızıma ait malum. boş zamanlarda da ev işleri vsss...
özlüyorum buraları çok
canım ben de eskisi gibi değil:sinifsinif: ama fırsat buldukça 2 dk da olsa bakıyorum kim ne yapıyor diye..:lepi:
şimdi de kızım uyudu, eşim maç seyrediyor ben de çayımı aldım 2 dk bakayım dedim..opuyorumnanaktan
ya bişi sorucam kızlar. 3lü aşımız var haftaya. çok korkuyorum ben bebeğimin çok canım yanacak.
yaptıranlar, çok sıkıntı yaşadınız mı? ateş, huysuzluk vs...
ya bişi sorucam kızlar. 3lü aşımız var haftaya. çok korkuyorum ben bebeğimin çok canım yanacak.
yok canım ya korkma fitil vermişti doktor biz ateş vs yaşamadık
günaydın...
Misscapris Allah kabul etsin cemiyetinizi..
Ya ben de kanguru kullanmak istiyorum şu sıralar ihtiyacım da var.
yakın mesafelere gitmem gerekiyor ama bebek arabasıyla uğraşmak istemiyorum..
fakat nette kanguruyu 3 aydan sonra öneriyorlar..
doktoruna mı sorsam acaba?
tam aksine maşallah çok sakinleşti, uyudu hep. halsizlik yaptı gibi geldi bana.
ateş vs. olmadı.. arada bir huysuzluk olmuştu. aynı gün yaptıran arkadaşlarda burda yazmıştı hep uyuyor sizinkilerde öyle mi diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?