:))))günaydın
yine uykusuz bir geceden zor bir güne uyanmak. pazar gelmiş neyime. üç aydır 7/24 mesai.ücret minik bir kızın gülücüğü. tabi şimdilik.ilerde zam isterim. anne desin filan::):)
canım bende hiç yamadım şapka ama bebek kazağı ve hırkası yaptım bende örgüde ama netten birde kitaplarda bakıyorumbi ara hangi ip hoşuma gitse alıyodum bir sürü ip var evde örülmeyi bekliyen
günaydın
yine uykusuz bir geceden zor bir güne uyanmak. pazar gelmiş neyime. üç aydır 7/24 mesai.ücret minik bir kızın gülücüğü. tabi şimdilik.ilerde zam isterim. anne desin filan::):)
Evden gitmeden hamilelik kitiyle ben bi bakayım demiştim,
O sırada hem olmasın istiyorum
hem de çift çizgiyi grmek istiyorum
bu annelik nasıl bişey,
Eşim de aynılarını hissetmiş ama,
Çocuk çok güzel bişey çünkü,
Ama yine de çok zor olurdu bizim için hayırlısı buymuş şükür ki.
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek::asigim:aynen :) tüm yorgunluğa karşılık o gülücükler ayakta tutan...:asigim:
ben şimdi bebek uyurken iş yapmaya girişcem cam silcem evi süpürüp silcem.bana kolay gele
kaydirigubbakcemile
aşkolsun((
slm kızlar.Joker mağazasında emzirme gününe özel indirimler var.medela süt pompası 100 lira,lansinoh ürünleri %50 indirimli.ben süt pompası sipariş ettim manuel var ama olmuyor onunla.benim gibi hala almayan varsa kaçırmayın stoklarla sınırlıymış hihoyyyt
haticeee.sen kimyager misin?nerden mezunsun?meslekdaşım benimm
teacherofelt merhaba
ben süt pompası almadım hiç.ama jokerdeki indirimi dün gördüm.mutlaka lazım oluyor mu?eninde sonunda alacaksam kaçırmayayım.o markayı çok metediyolar.
ay ben patik örmek istiyorum yaaaaaaaaaaa...
vakit bulursam tabii..hemen şiş tığ ip falan bulmam lazımmmmmm
..neyse azıcık evi toparlayım gezmeye gidicez..haftasonu evde durmak bana göre değil..hazır eşim d haftasonları işten hafiflemişken...
Allah acil şifa versin canım yaaa, içini ferah tut, inşallah geçer..
ay ben patik örmek istiyorum yaaaaaaaaaaa...
vakit bulursam tabii..hemen şiş tığ ip falan bulmam lazımmmmmm
..neyse azıcık evi toparlayım gezmeye gidicez..haftasonu evde durmak bana göre değil..hazır eşim d haftasonları işten hafiflemişken...
teacherofelt merhaba
ben süt pompası almadım hiç.ama jokerdeki indirimi dün gördüm.mutlaka lazım oluyor mu?eninde sonunda alacaksam kaçırmayayım.o markayı çok metediyolar.
süt pompası hiç lazım olmaz derdim almamıştım 40 ım çıkmadan bir süt sıtması oldum resmen göğüslerim çatlayacak gibiydi hemen eczaneden wee marka almıştık o gündür sağmaya başladım saklaması çok güzel oluyormuş bir yere giderken biberona koyup sokakta orda burda biberondan vermeside güzel oluyormuş,ayrıca 5-6 aydan sonra kalan fazla sütünüzle yoğurt yapmasıda güzel oluyor...sütünüzü sağınca göğüs boşalmıyor aksine daha çok süt üretiyor tavsiye ederim...
Huri anne sütüyle yoğurt mu yapıyorsun.
slm kızlar.. kızımı emzige alıstırmaya calışıyorum. bıraz zor olucak ama pes etmek ıstemıyorum. kızım sureeklı emmek ve mememde uyumak ıstıyor.. boyle oluncada benım ıcın zorlaşıyor tabı.. ben bu emzık işini başarırsam kızımda bende cook rahat edicem... sizlerde emzige alıstıran varmı_? varsa nasıl basardıdınız_?
şimdi değil canım nerdeee şimdi o kadar süt gelsin :) ipek 6 aylıkken falan sakladığım sütlerden yapmıştım çok sevmişti sütlerim tükenince normal pınarın sütüyle yapmaya balşladım...
sizlerde bence 5,5 aylıkken ufak ufak yoğurt verebilirsiniz..gerçi sende tecrübelisin 6. aydan sonra bebekler ek besinleri zor kabul ediyorlar ,önce anne sütü ile yapılan yoğurtla başladım ben sonra elma suyu havuç suyu derken ipek şu an herşeyi yiyiyor kabu letmediği hiç bir tat yokkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?