2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın
yine uykusuz bir geceden zor bir güne uyanmak. pazar gelmiş neyime. üç aydır 7/24 mesai.ücret minik bir kızın gülücüğü. tabi şimdilik.ilerde zam isterim. anne desin filan::):)
:))))
canım bende hiç yamadım şapka ama bebek kazağı ve hırkası yaptım bende örgüde ama netten birde kitaplarda bakıyorumbi ara hangi ip hoşuma gitse alıyodum bir sürü ip var evde örülmeyi bekliyen

canım valla bende öyle alıyorm ip şiş beceremiyorum anneme yolluyorum al bişi yap diye.bu aldığın iple hiç bişi olmaz diyo onu bile beceremiyorum anlıycan.ama başladım bişiler tekrar döndüm örgü olayına.bakalım nasıl süper örgüler örcem

ben şimdi bebek uyurken iş yapmaya girişcem cam silcem evi süpürüp silcem.bana kolay gele

günaydın
yine uykusuz bir geceden zor bir güne uyanmak. pazar gelmiş neyime. üç aydır 7/24 mesai.ücret minik bir kızın gülücüğü. tabi şimdilik.ilerde zam isterim. anne desin filan::):)

aynen :) tüm yorgunluğa karşılık o gülücükler ayakta tutan...:asigim:

neee çift çizgi mi görmek istedinnn?sempatiksalakcinniakannehir
kız deli misin aynı anda 2 bebek....ikiz anneleri gibi ne zorrrrrrrrrrrrlaelaelaelaelae

Anlaşıldı sen 2.çocuk için fazla beklemicen..kaydirigubbakcemile3

aynen :) tüm yorgunluğa karşılık o gülücükler ayakta tutan...:asigim:
aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:ecrin_bebek::asigim:

ay ben patik örmek istiyorum yaaaaaaaaaaa...
vakit bulursam tabii..hemen şiş tığ ip falan bulmam lazımmmmmm
..neyse azıcık evi toparlayım gezmeye gidicez..haftasonu evde durmak bana göre değil..hazır eşim d haftasonları işten hafiflemişken...

slm kızlar.Joker mağazasında emzirme gününe özel indirimler var.medela süt pompası 100 lira,lansinoh ürünleri %50 indirimli.ben süt pompası sipariş ettim manuel var ama olmuyor onunla.benim gibi hala almayan varsa kaçırmayın stoklarla sınırlıymış hihoyyyt

teacherofelt merhaba

ben süt pompası almadım hiç.ama jokerdeki indirimi dün gördüm.mutlaka lazım oluyor mu?eninde sonunda alacaksam kaçırmayayım.o markayı çok metediyolar.

teacherofelt merhaba

ben süt pompası almadım hiç.ama jokerdeki indirimi dün gördüm.mutlaka lazım oluyor mu?eninde sonunda alacaksam kaçırmayayım.o markayı çok metediyolar.

çalışan biriysen mutlaka lazım.iş yerinde sağmak için veya evde sağıp biriktirmek için

denizcim patikler kullanışlı değilki yada bence kullanışlı bulmuyorum tahaya giydirmedim hiç kendimde giymem kalın çorapta sevmem hafif olsun isterim ayağım

Slm..Burda yağmur yağıyor kış geliyor diye üzülüyorum keşke hep havalar ilkbahar gibi olsa..Bu yaz sıcak çok olduğu için artık yazı çok seviyorum diyemiyorum ilkbahar en ideal mevsim benim için..

demekki psikolojiler aynı şekilde yürüyor yanhu şu hale bak geçen sene bu zamanlar patik örücem diye kendimi paralıyordum ,internetten videwolar,resimlere bakmaktan şeşi beş olmuştum :))) becerebildim mi ? hayırrr ipek uyur uyumaz evin işi,pc başı derken patiğe vakit kalmamıştı....
pakit sendromu çabuk geçiyor neyse ki ,daha sonra deli gibi ev yoğurdu yapma çalışmaları başlıyor,hemen akabinde bebeğine güzel yemekler yapma hevesi başlıyor.....
ben yeni yeni kendime geliyorum kızlar bu hafta sonu tırnaklarım ojelendi saçlara hergün fön çekilmeye başlandı ....toparlanmaya başladım ama sizi sıkıntıya sokmıyım ben sonbaharla aynı kaderi paylaşıyordum hala kilolarımın 15 kilosu duruyor inşallah onu vericem kızı memeden kesebilirsem ....umarım sonbahar benim gibi olmaz ...
öptüm sizi geçmişten alıntı yapmıştım ama çok hızlı ilerliyorsunzu yetişemiyorum okumaya kaydirigubbakcemile3

teacherofelt merhaba

süt pompası hiç lazım olmaz derdim almamıştım 40 ım çıkmadan bir süt sıtması oldum resmen göğüslerim çatlayacak gibiydi hemen eczaneden wee marka almıştık o gündür sağmaya başladım saklaması çok güzel oluyormuş bir yere giderken biberona koyup sokakta orda burda biberondan vermeside güzel oluyormuş,ayrıca 5-6 aydan sonra kalan fazla sütünüzle yoğurt yapmasıda güzel oluyor...sütünüzü sağınca göğüs boşalmıyor aksine daha çok süt üretiyor tavsiye ederim...

Huri anne sütüyle yoğurt mu yapıyorsun.

Huri anne sütüyle yoğurt mu yapıyorsun.

şimdi değil canım nerdeee şimdi o kadar süt gelsin :) ipek 6 aylıkken falan sakladığım sütlerden yapmıştım çok sevmişti sütlerim tükenince normal pınarın sütüyle yapmaya balşladım...

sizlerde bence 5,5 aylıkken ufak ufak yoğurt verebilirsiniz..gerçi sende tecrübelisin 6. aydan sonra bebekler ek besinleri zor kabul ediyorlar ,önce anne sütü ile yapılan yoğurtla başladım ben sonra elma suyu havuç suyu derken ipek şu an herşeyi yiyiyor kabu letmediği hiç bir tat yokkk..

Son düzenleme:

genelde bebekler nuk markayı çabuk alıyorlar ben salak gibi her markadan aldım en son nuk aldım hiç birini almadı ağızına en son nuk aldı,2 dakka tutuyorsa bir emziği onu sevecek demektir sürekli tık ağızına her dakka elin emzik ve bebeğin ağızında olsun pes etme 10 güne kadar emziğe alışır..
kaynanam zorla tuturdu ipeğe birde verirken " buna alış yoksa sana bakmam " diyordu hahahaha alıştı şimdi çok bakıyorrrrr...demin aradım ipeği sana bırakıp biraz karı koca cadeye turlayacağız diyecektim nerde kadın gezmelere gitmiş bile sempatiksalakcinni

2. çocuğum olduğundan tecrübeliyim ama aradan 9 yıl geçince insan bir çok şeyi unutuyor sanki ilk defa çocuk sahibi olmuş gibi oluyor.

İlk defa senden duydum anne sütüyle yoğurt yapıldığını verdiğin bilgi için sağol şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…