2010 Temmuz Anneleri : )

haklısın walla ertsi gün haplaıla olmaz bu işler eşm korundu zaten ama ben ynede tedirgn kaldım
o muhabbetlerde faso fiso zaten bende doktora gdip korunma yöntemlerindnen uygun olanını yaptırıcam zaten b kaç güne kadar gdicem eşm izn alınca
hamile kalmamak lazım hem benm hemde k bebeğm içn yazık olur gerçektende :bbo:

ben liyadorayı çok merak edyorum doğum yaptı değilmi b haber alıyormusunuz????

canım normalde iyi ama iki gündür aşırı huysuz bugün hep ağladı dünde öyle idi.uykuda ağlıyor düşün.kucak falan hiç biri fayda etmedi gözünden yaşlar gelerek ağladı.büyüyolarmış o yüzden heralde dedim.şimdi uyudu daha.çok korkuyorum öyle olunca resmen rengim gidiyor benim

atkı örmeyi bilen varmı aranızda.birşapka var onun nasıl örülceni sorcam.ip aldım kızıma şapka atkı örcem becerebilirsem:))

bir sıkıntısı vardır belki..benim ki öyle değil..

tam olarak oturtma skıncalı..hafif yatar pozisyonda olsun ..
[/QUOTE]
tam oturtmuyorum cnm
hafıf yatar gıbı koyuyorum
zaten benım bebek kolık denılen sınfa gırıyor
oyuzden normal bebek nası bıse merak edıyorum akannehir

benımkı hep huysuz kolık agrıları ve gaz agrıları var
bazı bebekler varmıs sesız sedasız memeden memeye uyanan cınsten o bebeklerı merak edıyorum nası bı duygu acaba
pıspıs yapmaktan bebegımı sevemıyorum yaa:1no2:

atkı örmeyi bilen varmı aranızda.birşapka var onun nasıl örülceni sorcam.ip aldım kızıma şapka atkı örcem becerebilirsem:))

ben tugla yapabılıyorum cnm
hanı 3lu trabzan dıyorlarya oyle ama oyle sert oluyor sapka olurda atkı guzel olmaz
degısık ornekler var bı orgu dergısı al bak bence semalı anlatıyor falan yada netten arastır cok guzel orneklerı var
sana cok ozendım ben buraya haftada 1 defa 5 dk bakabılıyorum nerdeee örgu yapmak vs
oglum cok asabı ve aglıyor hep
ne kadar zormus ben boyle dusunmemeıstım
kolık ve gaz sancısı nedır bılmıyordum
altını degsıtırcem doyurucam uyuyacak sanıyordum
oysakı her gun bebegım aglıyor ben aglıyorum cok zormus

canım benim keşke şu anadizi dedimi alsaydın.benim kızımda hep kucak istiyordu.devamlı kucakda gezdiriyorduk.şükürler olsun bunda sürekli uyuyor.uymadıpı zamanlarda agulaşıyoruz.55 tl aslında bişey deil he yere veriyoruz.sallanınca gazıda çıkıyor.bende kızımın gazını çıkaramıyordum.şimdi kendilinden atıyor.doktor bana demişti senin kızın gaza çok meyiilli.şunu yeme bunu yeme saydı ama yinede gaz oluyordu.şükür geçti:lepi:

cnm bende onun cok benzserı var ama tek farkı one sallanıyor yana sallanmıyor
bunda bıle durmuyır ancak uyuduktan sora koyuyorum salonda yanımda dursun dıye
onuda alırım durmaz dıye korkuyorum
burda kızlar yazmıs ben ıs yaparken bebek uyyakalmıs dıye nekadar ozendım anlatamam
benım bebek uyanacakta 1-2 dk ıcınde aglamayacak
nerdeee

canım uyanınca benim ki de ağlıyor ama kendi kendine anakucağında uyuya kaldığı da oluyor zaman zaman..tabii uykusu varsa....sempatiksalakcinni

uykusu yoksa illa uyusun diye hiç uyutmaya çalışmadım bugüne kadar.

bu arada ben de kış için patik örmek istiyorum..KK da çok güzel topicler var örgü için..
sağolsun arkadaşlar resimle de anlatmışlar..tığ alıp patik örmek istiyorum..kışın çok kullanılıyor evde falan patikler.

benim oğlumda aynı cnm inan yemek yapmaya bile wakt bulamıyorum bazen lavaboya gdemiyorumm uyutmak bır mesele ana kucağına yatırıyorum mutfağa yanıma götürüyorum yemek yaparken sürekli konuşuyorumm yoksa ağlıyo yalnız kalnca üstelık bide taşınacağız eşya topluyorum we de yalnızımm bende hep okuyorum burda beşiiğinde kendiliğinden uyudu ana kucağında falan çok ımreniyorum bende ama naapcaksın bizim bebeklerimz böylee alışmadan mı dicem ben hiç beşğinden falan almadım çocuğu ama ynede huysuz düzenimi oturtsam bi ağlasada yalwarsa da bişilere alıştırayım diorum
geçenlerde beşiğine bıraktım tam yarım saaat hiç durmadan ağladı sonuç 0 yani alışmasıda baya bi zor olacak
:bbo: :bbo::bbo:

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm ya niye uyumuyo acaba bizimki öyle problem yaşamadı gaz sorunumuz 2 ay oldu 10 gündür yok allaha şükür seninkide geçer belki ben yüz üstü yatırıp sırtına hafif masaj yapıyorum kucağa alışmışta olabilir alışı yo kim nederse desin

benimkide çok güzel uyuyodu ama 2 gündür bana kök söktürdü napcamı şaşırdım yaa hiç durmuyo uyumuyo

ya ben baktım oraya deniz ama hiç anlatımlı bulamadım.hep yaptıklarnı koymuşlar.dışarıya yaparım yazıyordu biri.bende kazak tarzında bir tane örgü gördüm kaça yaparsınız dedim 30 dedi.el emeği ama çok geldi bana.

canım bendede var senin dediğinden öne arkaya sallanıyor.aldığıma çok pişman oldum fazla işime yaramadı ilerde diyorum artık 4 aylıkken falan mutfakda falan kullanırım belki

kızlar ben bir şal yaptım herkez çok beğendi yapımıda çok kolay fotosunu koyarım isteyene özelden tarif ederim yaparsınız süper duruyor.gerçi takcamdan yapmadım can sıkıntıdan ben pek takmam şal tarzı şeylerde

ben yaparım walla canım bana tarfni ve resmn yollarsan çok sewnrmm gerçekten..opuyorumnanaktan

bu arada 30 tlye falan yaptırma ben sana yaparım resmni de gönderrim beğenirsen adresine postalarım canım ne renk istersennn 2 günlük iş..

Son düzenleme:
Slm kızlar,
yine çok möhabbet edilmiş bugün,
oku oku gözüme kan oturdu yafff,

Bakıyorum Yasmin var şu an sadece,
Taşındın mı sen canım ya da hazırlıklar nasıl gidiyo mu demeliyim?

Kızlar bugün çok sevinçliyim yaa,

Biliyosunuz ben lohusalık kanamalarından sonra normal edet görmemiştim henüz,
Ve süt korur muhabbetine korunmasız ilişki gerçekleştiği için
Gebelikten korkuyordum,
Bugün tahlil verdik Allahtan bişey yokmuş,
Rabbime şükürler olsun,

Evden gitmeden hamilelik kitiyle ben bi bakayım demiştim,
O sırada hem olmasın istiyorum
hem de çift çizgiyi grmek istiyorum
bu annelik nasıl bişey,
Eşim de aynılarını hissetmiş ama,
Çocuk çok güzel bişey çünkü,
Ama yine de çok zor olurdu bizim için hayırlısı buymuş şükür ki.

Öfff kızlar Rüzgar dün gece ilk defa çok zorladı bizi,
Uykusunda ağladı hep,
Sanki bi rahatsızlığı varmış gibi
Bütün sebepleri düşünüp çözümler ürettik ama yok gece boyu her saat başı uyandık,

Bir de ben vajinal mantar olmuşum,
Ahh evde bunla ilgili ilaç da yok,
bir de emzitiyosun her ilacı da alamazsın,
eşim acile gidip sordu onlar da bilememişler emzikliye ne verilir,
aman ne geceydi yaaa,

Bugün doktora gittik,
Fitil verdi,
Hep bebeler mi yiyecek fitili sıra ben de:)))
Gece kullanıcam bakalım umarım iyi gelir ne büyük dert.

Umarım bu gece uyur oğluşum da,
Yavrum umarım huzurlu mışıl mışıl bi uyku çeker,
O öyle olunca çok üzülüyorum,
Dili de yok ki anne şuram acıyo ağrıyo desin,
kıyamam ben bu meleklere ne zor işleri.

Anam herkesler
Cumartesi sefasında sanırsam,
İyi o zaman ben de bi duş alıyım yatıyım,
Bebişimin gece ne yapacağı belli olmaz,
Onun emir eri olarak azıcık uyku toplayayım ki,
Bebeme daha iyi bakayım değil mi,
Yarın görüşürük,
Hepinizi ve meleklerinizi öperim,
Tatlı rüyalarınız güzel uykularınız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…