- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
Kızlar ben spor salonuna kaydolmak ıstıyorum cocuk 1 yasına gelınce gerci istanbuldaki fiyatlar cok uçuk ama bakalım ..
canım çok üzüldüm ya niye uyumuyo acaba bizimki öyle problem yaşamadı gaz sorunumuz 2 ay oldu 10 gündür yok allaha şükür seninkide geçer belki ben yüz üstü yatırıp sırtına hafif masaj yapıyorum kucağa alışmışta olabilir alışı yo kim nederse desin
benim oğlumda aynı cnm inan yemek yapmaya bile wakt bulamıyorum bazen lavaboya gdemiyorumm uyutmak bır mesele ana kucağına yatırıyorum mutfağa yanıma götürüyorum yemek yaparken sürekli konuşuyorumm yoksa ağlıyo yalnız kalnca üstelık bide taşınacağız eşya topluyorum we de yalnızımm bende hep okuyorum burda beşiiğinde kendiliğinden uyudu ana kucağında falan çok ımreniyorum bende ama naapcaksın bizim bebeklerimz böylee alışmadan mı dicem ben hiç beşğinden falan almadım çocuğu ama ynede huysuz düzenimi oturtsam bi ağlasada yalwarsa da bişilere alıştırayım diorum
geçenlerde beşiğine bıraktım tam yarım saaat hiç durmadan ağladı sonuç 0 yani alışmasıda baya bi zor olacak :bbo: :bbo::bbo:
canım uyanınca benim ki de ağlıyor ama kendi kendine anakucağında uyuya kaldığı da oluyor zaman zaman..tabii uykusu varsa....sempatiksalakcinni
uykusu yoksa illa uyusun diye hiç uyutmaya çalışmadım bugüne kadar.
tesekurler kızlar
ama ben bukadar zor oldugunu gercekten bılmıyordum yada bana denkmı geldı dıyorum
belkıde yaslandım ama gercekten zor gelıyor
boylede dusunmek ıstemıyorum cunku oglum saglıklı ve tosun gıbı cok sukur cokta memnunum ve oglumu cok sevıyorum ama beceremıyorum bakmayı
bıraz kılolu 6 kılo bıde huysuz kucak ıstede ıyı kucaktada durmuyor bazen ne yapacagımı sasırıyorum
yarım gun bakıcı tutayım dıyorum
acıl ne olursa ıs bulup bebegı anneme bırakıcam ınsallah
sutumu sagıp bolapta bırıktırıcem
evet ya huri yüzüne falan vurmuyormuHuri oyuncakları sallarken yüzüne vurmuyormuydu..
denizcim patikler kullanışlı değilki yada bence kullanışlı bulmuyorum tahaya giydirmedim hiç kendimde giymem kalın çorapta sevmem hafif olsun isterim ayağım
ay ben patik örmek istiyorum yaaaaaaaaaaa...
vakit bulursam tabii..hemen şiş tığ ip falan bulmam lazımmmmmm
..neyse azıcık evi toparlayım gezmeye gidicez..haftasonu evde durmak bana göre değil..hazır eşim d haftasonları işten hafiflemişken...
2. çocuğum olduğundan tecrübeliyim ama aradan 9 yıl geçince insan bir çok şeyi unutuyor sanki ilk defa çocuk sahibi olmuş gibi oluyor.
İlk defa senden duydum anne sütüyle yoğurt yapıldığını verdiğin bilgi için sağol şekerim..
mrb kızalr.canım çok sıkkın oğluşum hasta olsu dünden beri öksürüyor ve hırıltısı var.ama allahdan ateşi yok.burda havalar birden soğudu çocuk hemen etkilendi.aman size tavsiye bu haca değişiminde dikkatli olun.ben çok dikkat etmedim şimdi bebeğim zor nefes alıyor..((
geçmiş olsun cnm.dünden beri hava gerçekten çok değişti.gündüzleri elektrik sobası yakıyorum,akşamları da kaloriferler deneme amaçlı yanıyor çok şükür
mrb kızalr.canım çok sıkkın oğluşum hasta olsu dünden beri öksürüyor ve hırıltısı var.ama allahdan ateşi yok.burda havalar birden soğudu çocuk hemen etkilendi.aman size tavsiye bu haca değişiminde dikkatli olun.ben çok dikkat etmedim şimdi bebeğim zor nefes alıyor..((
denizcim patikler kullanışlı değilki yada bence kullanışlı bulmuyorum tahaya giydirmedim hiç kendimde giymem kalın çorapta sevmem hafif olsun isterim ayağım
demekki psikolojiler aynı şekilde yürüyor yanhu şu hale bak geçen sene bu zamanlar patik örücem diye kendimi paralıyordum ,internetten videwolar,resimlere bakmaktan şeşi beş olmuştum :))) becerebildim mi ? hayırrr ipek uyur uyumaz evin işi,pc başı derken patiğe vakit kalmamıştı....
pakit sendromu çabuk geçiyor neyse ki ,daha sonra deli gibi ev yoğurdu yapma çalışmaları başlıyor,hemen akabinde bebeğine güzel yemekler yapma hevesi başlıyor.....
ben yeni yeni kendime geliyorum kızlar bu hafta sonu tırnaklarım ojelendi saçlara hergün fön çekilmeye başlandı ....toparlanmaya başladım ama sizi sıkıntıya sokmıyım ben sonbaharla aynı kaderi paylaşıyordum hala kilolarımın 15 kilosu duruyor inşallah onu vericem kızı memeden kesebilirsem ....umarım sonbahar benim gibi olmaz ...
öptüm sizi geçmişten alıntı yapmıştım ama çok hızlı ilerliyorsunzu yetişemiyorum okumaya kaydirigubbakcemile3
canım ben fön vs olaylarına çoktan başladım..güne bile girdim..dün günümüz vardı süslendim püslendim giyindim gittim....
hayatımın ilk gün denemeleri..acemyim yeni başladıksempatiksalakcinni
valla vuruyormuydu hatırlamıyorum demekki öyle çok canı acıyacak kadar vurmuyordu,yeni doğan bebekler yüzünü çizip anlamazlar ya demekki öyle çok vurmuyormuş sempatiksalakcinniHuri oyuncakları sallarken yüzüne vurmuyormuydu..
oy ne güzel sevindim adına bizimki fazla cadı ben pek takmadan geziyorum sürekli ama bakma zor oluyor....kaydirigubbakcemile2:hulya:canım ben fön vs olaylarına çoktan başladım..güne bile girdim..dün günümüz vardı süslendim püslendim giyindim gittim....
hayatımın ilk gün denemeleri..acemyim yeni başladıksempatiksalakcinni
yok cnm o kadarçabuk etki etmezki varsada bence evham yapma yoktur yokturya zaten bende yapmak istemiyorum ama bir korkudur sardı umarım yoktur öyle bişi.eşim bide ağustosta asker gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?