2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar ben spor salonuna kaydolmak ıstıyorum cocuk 1 yasına gelınce gerci istanbuldaki fiyatlar cok uçuk ama bakalım ..

aynı aletler belediyenin yerlerinde var tatlım bulunduğun belediyeyi bir araçtır derim bazı yüzme yerleride uygun belediyeye bağlı olanlar ..ah kızımı bırakacak yerim olsa gidecektim ama....canı saolsun

laylaylom aldığın oyuncak çok güzel bebekleri daha ufak diye şartlanmayın 2 aylıktan başlayın bence oyuncaklara ..
ben ipeğe 2-3 aylıkken kolarına oyuncak takardın kollarını salladıkça sesler çıkarıyordu hoşuna gidiyordu sürekli oyuncakla oynatmaya çalıştım teyzem çok sinir olurdu (ipekten 2 ay büyük oğlu var) daha ne anlar oyuncaktan sendee derdi bana ...
şimdi ise durum şöyle ipek oturunca oyuncaklarıyla 1 saatten fazla oynuyor teyzemin oğlu ise oyuncakların yüzüne bakmıyor...

Huri oyuncakları sallarken yüzüne vurmuyormuydu..
evet ya huri yüzüne falan vurmuyormu
denizcim patikler kullanışlı değilki yada bence kullanışlı bulmuyorum tahaya giydirmedim hiç kendimde giymem kalın çorapta sevmem hafif olsun isterim ayağım

aa patik kadar sıcak tutan ne var ben çok severim patigi.hatta iki haftadır giyiyorum canım

ben başladım cnaım şapka kendi çapımda modeli kendim atacam bakalım ne çıkcak ortaya

önemli değil canım zamanı geldiğinde tarifinide veririm tutturmak zor oluyor

mrb kızalr.canım çok sıkkın oğluşum hasta olsu dünden beri öksürüyor ve hırıltısı var.ama allahdan ateşi yok.burda havalar birden soğudu çocuk hemen etkilendi.aman size tavsiye bu haca değişiminde dikkatli olun.ben çok dikkat etmedim şimdi bebeğim zor nefes alıyor..((

geçmiş olsun cnm.dünden beri hava gerçekten çok değişti.gündüzleri elektrik sobası yakıyorum,akşamları da kaloriferler deneme amaçlı yanıyor çok şükür

grçmiş olsun canım.inş tez zamanda iyileşir oğluşun.

denizcim patikler kullanışlı değilki yada bence kullanışlı bulmuyorum tahaya giydirmedim hiç kendimde giymem kalın çorapta sevmem hafif olsun isterim ayağım

ee orasına bakarsan ben de karda bile botun içine ince çorap giyen birisiyim, çeyizimde bile patik çetik 1 tane bile yoktu ama bebeklere kara kışta tek çorap az gelebilir evde çorabın üstüne girilebilir bence..
benim bebeğim örme patiği hiç yok..o yüzden 1-2 tane istiyorum ama bugün annemdeydik annem ben örerim dedi

canım ben fön vs olaylarına çoktan başladım..güne bile girdim..dün günümüz vardı süslendim püslendim giyindim gittim....

hayatımın ilk gün denemeleri..acemyim yeni başladıksempatiksalakcinni

canım ben fön vs olaylarına çoktan başladım..güne bile girdim..dün günümüz vardı süslendim püslendim giyindim gittim....

ayy ben de hayatımın ilk gününe girdim bakalım bebekle nasıl olacak delikafadulden

Son düzenleme:
Huri oyuncakları sallarken yüzüne vurmuyormuydu..
valla vuruyormuydu hatırlamıyorum demekki öyle çok canı acıyacak kadar vurmuyordu,yeni doğan bebekler yüzünü çizip anlamazlar ya demekki öyle çok vurmuyormuş sempatiksalakcinni

oy ne güzel sevindim adına bizimki fazla cadı ben pek takmadan geziyorum sürekli ama bakma zor oluyor....kaydirigubbakcemile2:hulya:

kızlar ben doğum yapalı 2 ay oldu.hamile kalma riskim varmı ya.ilk hamileliğimde mide bulantısı baş dönmesi vs ye yaşamadım.ama iki gündür midem bulanıyor başım dönüyor karnıma agrı giriyor.olabilirmi öyle bişey yoksa üşüttümde ben mi evham yapıyorum ya

ya zaten bende yapmak istemiyorum ama bir korkudur sardı umarım yoktur öyle bişi.eşim bide ağustosta asker gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…