2010 Temmuz Anneleri : )

primera gözün aydın cnm insan mutlu oluyor di mi banada geçen gün hamilleik ncesi giydiğim bir buluzum oldu ama o zaman bol geliyordu şimdi tam oturdu. çok mutlu olmuştum. birde o gün bankaya gitmiştim ordaki bayanla sohbet ederken laf lafı açtı evdede kızım var 2 aylık acelem var gibisinden konuşuyordum aaa dedi hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun. ben öle mutlu oldumki anlatamam. ama görseniz eve bir gelişim vardıki kendimi manken zannediyorum. aklinialirimsmile

oh iyi yapmışsın.Allah kabul etsin mevlüdünü şimdiden.ben mevlüt yapamadım.evim herkeze çok uzak kimse gelmez isterdim yapmak.komşum da iki tane.

aynı aletler belediyenin yerlerinde var tatlım bulunduğun belediyeyi bir araçtır derim bazı yüzme yerleride uygun belediyeye bağlı olanlar ..ah kızımı bırakacak yerim olsa gidecektim ama....canı saolsun

Ayy yyok yok cnm ben beledıyenın spor salonuna gidemem . Yani yanlıs anlama kucumesemek amaclı degil de ben huzur ve dınlenmek ıcın gıtmek ıstıyorum ama emınım orada kalabalıktan fılan dınlenemem iyisi mi seneyeyı beklemek hem masraflar azalır rahat olur seneye...

Arkadaşlar ,sanırım doyumu sağlayan sütün az ya da çok olması değil,sütün yağlı olması...süt eğer yağlıysa miktarı az da olsa bebek daha çabuk doyuyor..

Benımkı kıvamlı herhalde hemen doyuyor kılo alımı da ıyı

:roflol: ne güzel.bende geçen tartıldım işde 56 gelince bozuk bu tartı diye tutturdum.kızda diyo neden normal işde diyo yok diyorum ben daha kiloluyum.kız da demiştir salakmı ne

oh iyi yapmışsın.Allah kabul etsin mevlüdünü şimdiden.ben mevlüt yapamadım.evim herkeze çok uzak kimse gelmez isterdim yapmak.komşum da iki tane.

Cnm ben de evımde hiç kurann okutmamıstım hani bi okutayım dedim . Benim de tanıdık yok bi yengem gelıcek bı de amcamın oglunun karısı ve ablam gerısı kayınvalıdemın akrabaları olucak zaten cok kalabalık ta olsun ıstemem .. Komsu desen ıkı tane onlar da iş guc gelırler mı bılmem .. Aman az ve öz olsun yeter..

:roflol: ne güzel.bende geçen tartıldım işde 56 gelince bozuk bu tartı diye tutturdum.kızda diyo neden normal işde diyo yok diyorum ben daha kiloluyum.kız da demiştir salakmı ne

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende birşey anlatıyım evde günde 15 kere tartıya çıktığım yetmiyormuş gibi geçenlerde eczaneye gittim tartı bana bakıyo ben tartıya bakıyorum. dayanamadım çıktım tartının başı dönmüş olacakki bür sürü sıfır çıkıyo kayboluyo çıkıyo kayboluyo hemen indim hiçbirşey olmamış gibi yerime oturdum beklemeye devam ettim bir yandanda kendi kendime gülüyordum zavallı tartı beni taşıyamadı diye.

Cnm sen kesinlikle demek kı onlar yag degil incelme var ama kılo aynı sempatiksalakcinni

Sonbahar yeme durumu nasıl peki istahın nasıl ? benım bazen azalıyor bazen cogalıyor . Mesela suanda cıkolata olsa anında hoop mıdeye ..

ay çok güldüm ya.canım bende bir ara 62 kiloydum ya neyime güveniyordum bilmiyorum 38 beden eteklerimi denemeye çalışıyordum.geçmiyordu bile ertesi gün yine başka birini deniyordum.iki gün aralıklarla bu işlemleri yapıyordum.sanki iki gün içinde 2 beden incelcekmiş gibi kafayı yemiştim :))

az ve öz olması inan çok çok daha iyi niyet önemli zaten istersen 2 kişiyle okuyun. benim mevlüdüm aşırı kalabalık oldu evde koltuklar sandalyeler doldu komşudan saldalye takviyesi yaptım. yerlere oturdular adım atmaya yer yok derler ya işte öyle oldu. ben ayakta kaldım. ama arka odalara gittim bi baktım sanki oturmaya gelmişler sohbet ediyorlar bozduldum doğrusu ben mevlüde çağırdım sohbete değil. biriside kızına sahip çıkmıyo ikide bir kızımın odasına giriyor kızımın başında dikiliyor bağırıyor en son bir gördümki kızımın başın avurarak uyandırmaya çalışıyor kolundan tuttuğum gibi sert bir şekilde annesine verdim lütfen kızını alırmısın dedim ayy dah ayeni gitmişti içeri demezmi iyice tepem attı. üstelik kadını tanımıyorum bile. kimileri girmiş kızımın dolabını karıştırıyor. zaten banyoya abdest almak için girenlerin, 1 saat dayanamayıp wc ye dk başı gidenlerin haddi hesabı yoktu. büyük salonda klimayı açmamı istediler açmadım çıkıp bir kadın kendi açmış. biri diyo kapatınn biri diyo açık kalsın. biri diyo bana tabak hazırlamısın kızıma götürcem vs... nerde çokluk orda b... az öz en iyisi.

slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
gğüs ucu çatlakları için öneriniz varmı
ağlayarak emziriyorum bebeğimi
çok kötü çatladı ucu göğsümün

Sonbahar yeme durumu nasıl peki istahın nasıl ? benım bazen azalıyor bazen cogalıyor . Mesela suanda cıkolata olsa anında hoop mıdeye ..

benim hiç iştahım yok. yani günde 1 öğün yesem yetecek sanki. ama elimden geldiğince bişiler yemeye çalışıyorum. benimde gece uykudan kalkınca nasıl tatlı çekiyor böyle deli gibi tatlı birşeyler arıyorum. geçen gece mevlütten kalma lokumlardan yedim. dün gecede badem şekeri buldum. ama bu böyle olmaz gece yemek tehlikeli.

çok geçmiş olsun ateşi yokmuş ama burnunu deniz suyuyla açık tutmaya çalış doktor bize öyle demişti

valla beni mevlüt gözümün öünündenfilm şerdi gibi geçtiii
mevlüt şekerleri resmen yağmalandı görmemişler gibi bir kişi3-5 tane aldıı diğerlerine kalmadı hani kına gecelerinde kuruyemişi yağmalarlarya aynen öyle oldukafamçokkarıştı

slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim

hadi gözün aydın bebişini almışsın yanına. inan neler denedim neler sadece bepanten fayda etti. lansinoh bende işe yaramadı. ama sakın acıyor diye emzirmeyi bırakma olurmu ben emzirmek istemezdim çok ağlardım. bepanten iyileştirdi şuan pompayı son ayarda kullanıyorum göğüs uçlarım acıya duyarsızlaştı sanırım.

slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim

bende olmadı göğüs ucumda bişey ama valla burda okumuştum bepanten iyi geliyormuş.emzirmeden ama yıka her seferinde göğüs ucunu

slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
canım krem mrem yalan en az 4 tane denedim.(işe yaramadı)
her emzirmeden önce meme ucunu ıslat emdikten sonra da kendi sütünle sil
çünkü gögüs çatlaklar meme ucu kuru olduğu için bebekte kuru alırsa ağzına çekince çatlıo o yüzden nemlendir

sonbaharcım allah herkezin ailesine gecinden versin bubunlar neki rahmetli annemin mevlerinde 7 gün günde en az 50 60 kişi geliyordu sohbet ne oluyo ne bitiyo diye gözlemlemeler biride rahmetlinin gözlüklerini almış gitmiş çok tuaf
bir defasındada hoca çağırmıştım mevlit okutmak için iki küçük çocuğuyla gelmiş doğru düzgün okuyamadı bile bende kaendimi paralamıştım pilav yap et haşla tatlı yapayım diye

Inanmıyorum yaa valla gözümün onunde canlandı yani tahmin edebılıyorum mıllet sankı muhabbete gelmiş gibi ... Aslında kalabalık olması ıyıde sessiz sakın otursalar keşke ..
Bebegi buyuk cocuklarla yanlız bırakmayın sakın cok cok cok onemli . Bır cok yerde okudum ve duydum . Mesela oyuncagı alıyor buyuk bebekler ne yaptıklarını bılmedıklerı ıcın kafasına vurabılır .. Yada bır baskası sacını cekebılır tasımak ısteyebılır .. Ben gecenler de markette alısverıs yapıyordum bebek aradası arkamızda kalmıs bı kız cocugu 7- 8 yaslarında elını uzatmıs bebek arabasının ıcıne ben bakınca cekıverdı ne yapıyordu bılmıyorum ama ben gulumsedım tabı sonucta sevmısde olabılır diye ama bıda gozumun onunden ayırmıycam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…