Biz bugun çok gezdik teyzeleri en son Alısverıs merkezıne gıttık kendime rimel ve fondoten aldım :)))) Ee artıkım kendıme bakmam lazım bırde haftasonu pazar gunu mevlutumuz var bıraz susleneyim . Foto studyosunda aile resmi cektırıcez . Sıze de tavsıye ederım hatıra olur . Bebis kucukken cektırın . Tanesin 10 / 20 ytl arası degısıyor studyo resımlerının ..
aynı aletler belediyenin yerlerinde var tatlım bulunduğun belediyeyi bir araçtır derim bazı yüzme yerleride uygun belediyeye bağlı olanlar ..ah kızımı bırakacak yerim olsa gidecektim ama....canı saolsun
Arkadaşlar ,sanırım doyumu sağlayan sütün az ya da çok olması değil,sütün yağlı olması...süt eğer yağlıysa miktarı az da olsa bebek daha çabuk doyuyor..
:roflol: ne güzel.bende geçen tartıldım işde 56 gelince bozuk bu tartı diye tutturdum.kızda diyo neden normal işde diyo yok diyorum ben daha kiloluyum.kız da demiştir salakmı neprimera gözün aydın cnm insan mutlu oluyor di mi banada geçen gün hamilleik ncesi giydiğim bir buluzum oldu ama o zaman bol geliyordu şimdi tam oturdu. çok mutlu olmuştum. birde o gün bankaya gitmiştim ordaki bayanla sohbet ederken laf lafı açtı evdede kızım var 2 aylık acelem var gibisinden konuşuyordum aaa dedi hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun. ben öle mutlu oldumki anlatamam. ama görseniz eve bir gelişim vardıki kendimi manken zannediyorum. aklinialirimsmile
oh iyi yapmışsın.Allah kabul etsin mevlüdünü şimdiden.ben mevlüt yapamadım.evim herkeze çok uzak kimse gelmez isterdim yapmak.komşum da iki tane.
:roflol: ne güzel.bende geçen tartıldım işde 56 gelince bozuk bu tartı diye tutturdum.kızda diyo neden normal işde diyo yok diyorum ben daha kiloluyum.kız da demiştir salakmı ne
primera gözün aydın cnm insan mutlu oluyor di mi banada geçen gün hamilleik ncesi giydiğim bir buluzum oldu ama o zaman bol geliyordu şimdi tam oturdu. çok mutlu olmuştum. birde o gün bankaya gitmiştim ordaki bayanla sohbet ederken laf lafı açtı evdede kızım var 2 aylık acelem var gibisinden konuşuyordum aaa dedi hiç yeni doğum yapmışa benzemiyorsun. ben öle mutlu oldumki anlatamam. ama görseniz eve bir gelişim vardıki kendimi manken zannediyorum. aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende birşey anlatıyım evde günde 15 kere tartıya çıktığım yetmiyormuş gibi geçenlerde eczaneye gittim tartı bana bakıyo ben tartıya bakıyorum. dayanamadım çıktım tartının başı dönmüş olacakki bür sürü sıfır çıkıyo kayboluyo çıkıyo kayboluyo hemen indim hiçbirşey olmamış gibi yerime oturdum beklemeye devam ettim bir yandanda kendi kendime gülüyordum zavallı tartı beni taşıyamadı diye.
Cnm ben de evımde hiç kurann okutmamıstım hani bi okutayım dedim . Benim de tanıdık yok bi yengem gelıcek bı de amcamın oglunun karısı ve ablam gerısı kayınvalıdemın akrabaları olucak zaten cok kalabalık ta olsun ıstemem .. Komsu desen ıkı tane onlar da iş guc gelırler mı bılmem .. Aman az ve öz olsun yeter..
Sonbahar yeme durumu nasıl peki istahın nasıl ? benım bazen azalıyor bazen cogalıyor . Mesela suanda cıkolata olsa anında hoop mıdeye ..
mrb kızalr.canım çok sıkkın oğluşum hasta olsu dünden beri öksürüyor ve hırıltısı var.ama allahdan ateşi yok.burda havalar birden soğudu çocuk hemen etkilendi.aman size tavsiye bu haca değişiminde dikkatli olun.ben çok dikkat etmedim şimdi bebeğim zor nefes alıyor..((
valla beni mevlüt gözümün öünündenfilm şerdi gibi geçtiii
az ve öz olması inan çok çok daha iyi niyet önemli zaten istersen 2 kişiyle okuyun. benim mevlüdüm aşırı kalabalık oldu evde koltuklar sandalyeler doldu komşudan saldalye takviyesi yaptım. yerlere oturdular adım atmaya yer yok derler ya işte öyle oldu. ben ayakta kaldım. ama arka odalara gittim bi baktım sanki oturmaya gelmişler sohbet ediyorlar bozduldum doğrusu ben mevlüde çağırdım sohbete değil. biriside kızına sahip çıkmıyo ikide bir kızımın odasına giriyor kızımın başında dikiliyor bağırıyor en son bir gördümki kızımın başın avurarak uyandırmaya çalışıyor kolundan tuttuğum gibi sert bir şekilde annesine verdim lütfen kızını alırmısın dedim ayy dah ayeni gitmişti içeri demezmi iyice tepem attı. üstelik kadını tanımıyorum bile. kimileri girmiş kızımın dolabını karıştırıyor. zaten banyoya abdest almak için girenlerin, 1 saat dayanamayıp wc ye dk başı gidenlerin haddi hesabı yoktu. büyük salonda klimayı açmamı istediler açmadım çıkıp bir kadın kendi açmış. biri diyo kapatınn biri diyo açık kalsın. biri diyo bana tabak hazırlamısın kızıma götürcem vs... nerde çokluk orda b... az öz en iyisi.
slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
gğüs ucu çatlakları için öneriniz varmı
ağlayarak emziriyorum bebeğimi
çok kötü çatladı ucu göğsümün
slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
canım krem mrem yalan en az 4 tane denedim.(işe yaramadı)slm kızlar iyi geceler
ben ekim ayı annesiyim
sonbaharcım allah herkezin ailesine gecinden versin bubunlar neki rahmetli annemin mevlerinde 7 gün günde en az 50 60 kişi geliyordu sohbet ne oluyo ne bitiyo diye gözlemlemeler biride rahmetlinin gözlüklerini almış gitmiş çok tuaf
az ve öz olması inan çok çok daha iyi niyet önemli zaten istersen 2 kişiyle okuyun. benim mevlüdüm aşırı kalabalık oldu evde koltuklar sandalyeler doldu komşudan saldalye takviyesi yaptım. yerlere oturdular adım atmaya yer yok derler ya işte öyle oldu. ben ayakta kaldım. ama arka odalara gittim bi baktım sanki oturmaya gelmişler sohbet ediyorlar bozduldum doğrusu ben mevlüde çağırdım sohbete değil. biriside kızına sahip çıkmıyo ikide bir kızımın odasına giriyor kızımın başında dikiliyor bağırıyor en son bir gördümki kızımın başın avurarak uyandırmaya çalışıyor kolundan tuttuğum gibi sert bir şekilde annesine verdim lütfen kızını alırmısın dedim ayy dah ayeni gitmişti içeri demezmi iyice tepem attı. üstelik kadını tanımıyorum bile. kimileri girmiş kızımın dolabını karıştırıyor. zaten banyoya abdest almak için girenlerin, 1 saat dayanamayıp wc ye dk başı gidenlerin haddi hesabı yoktu. büyük salonda klimayı açmamı istediler açmadım çıkıp bir kadın kendi açmış. biri diyo kapatınn biri diyo açık kalsın. biri diyo bana tabak hazırlamısın kızıma götürcem vs... nerde çokluk orda b... az öz en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?