2010 Temmuz Anneleri : )

yemegimizi yedik mutfagi toparladim camasirlari astim bir posta daha makineye attim

baba ogulu uyuttum erkenden geldim keyif catmaya

ooo çok hamaratsın maşallah sana :))
bizim babamız daha işten gelmedi gelsinde yemek yiyelim cokacimcoook

bi ara barışta öyleydi
gezmeye gittiğimizde arabası bi dakka dursun istemezdi
ama yavaş yavaş o huyları bırakıyo
bugün nerdeyse yarım saat bi mağazanın rafında oyalanmama rağmen sesini çıkarmadı bakında :))
yani biraz daha sabır

benim esimde dun ve bugun ise gitmedi

beraber oturduk film izledik ozlemisim valla beraber biseyler yapmayi

bizde geçen film izledik.bir yandna bebegi salladık bir yandna izledik.bir halt anlamdık:)) filmde güzeldi.bugün bebişi uyutursak yine izlicez bakalım

benim esimde dun ve bugun ise gitmedi

beraber oturduk film izledik ozlemisim valla beraber biseyler yapmayi

kıskandım bak şimdi alsanaalsanasmile
bizim babamız 2-3 aydır haftanın 7 günü çalışıyoalsanaalsanasmile ve hep mesaide geç geliyo
adamın yüzünü 2 saat ya görüyom ya görmüyommafoldumben

valla benim kocam genelde evde.bi yönden iyi oluyor bir yönden kötü devaamlı kavga ediyoruzsempatiksalakcinni

ben evde olmasını isterdim
o olunca her işi yapıyo :))
şimdi bütün işler bana kalıyo

ben evde olmasını isterdim
o olunca her işi yapıyo :))
şimdi bütün işler bana kalıyo

canım bizimki tembel anca dağıtıyor şimdi bulaşık yıkatıyorum zorla:)) geçen hafta analştık şu gün evi sen süpürceksin falan.hepsini yine ben yapıyorum.işde tek avantajım bebeşi bakıyor.ben dinleniyorum

canım sen test yapacaktın geçen günlerde okumuştum ama haberini görmedim yaptın mı hamile misin yoksa:))

yaptım canım yapmam mı. hamile deilmişim.eşime diyorum ki test alalım diyoki sen anlamıyormusun hamile olup olmadıgını saf benim kocam:))

yaptım canım yapmam mı. hamile deilmişim.eşime diyorum ki test alalım diyoki sen anlamıyormusun hamile olup olmadıgını saf benim kocam:))

dün akşam aynı konu bizde de vardı
hamileysem aldırırız dimi dedim
ilk çocukta acaba erken mi diyen adam şimdi yok neden aldıralım keşke hamile olsan diyo sempatiksalakcinni

kızlar bende eşime diyorum hamile olsam ne olur doğurursun dioakannehir
ayy ne kadar kolay gelio bu adamlara yaaaaaakannehir

bende kendimi bugün iyi his etmiyorumeyvahedigeldismile

başım dönüo midem bulanıoeyvahedigeldismile

bende bu aralar aşırı yiyorum
enson böyle aşırı yemeğe başladığımda hamile olduğumu öğrenmiştim
bizdeki konuda öylelikle çıktı bilmiyorumkismile
bi yandan bende olsun diyorum sonra nasıl baş ederim onlarla diyom tam rahata ermişken
tekrar uykusuz kalmak hiçbişey yapamamak kafamçokkarıştı

bizimkide olsun ne güzel olur diyo. o yüzden hiç güvenmiyorum onun korunmasına her an bi hinlik yapabilirklava:

abowwwakannehirbende çok yiyorum aynen bende öle hamile olduğumu anladımsempatiksalakcinni

kıskandım bak şimdi alsanaalsanasmile
bizim babamız 2-3 aydır haftanın 7 günü çalışıyoalsanaalsanasmile ve hep mesaide geç geliyo
adamın yüzünü 2 saat ya görüyom ya görmüyommafoldumben

valla benim esimde saat besde evde oluyor aksamalari

ben daha yemek yapmadan kapiya dayanmis oluyor adam hatta bazen ustumu degistirmeden

birde o deli sac modelimle karsiliyorum kocami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…