2010 Temmuz Anneleri : )

5 gün bitti, dün fitil verdim yine. ne zaman geçecek bu acaba yaa..

bu arada kızım mama içmiyor diye dr.u aradım, similac 1 alın bir de onu deneyin dedi.. kullanan var mı
ilk kez duydum canım.ben daha hiç mama kullanmadım.mamalarla ilgili bilgim sıfır.kullanmaya başlarsam sorcam szilere
kızlar toprak ın kulağındanmı yoksa kulak kepçesinden mi akıntı geliyor anlamadım sarımsı renkte kokuda oluyo yawrumun kulağında kalıntıda yapıyor ne yapıcam ben ya:çok üzgünüm:

canım bence dktora götür.bizim daha bir buçuk aylık bile deildi.ağlıyır diye götürdüm doktora kulanda intihap varmış antibiyotik verdi

kızlar selam.
dün kontrolümüz vardı. kızım 5800gr olmuş. boyu da 60cm.
doktorumuz gayet iyi dedi. :dance:

bugün banyo yaptırdım kulağınının dış kısmını temizledim eğer ki akıntı olursa hemen götürcem doktora şimdi takibe aldım :gitme:

selam kızlar:)
burda hava yağmurlu,soğuk
evim de dandini durumda hiç birşey yapasım yok...
hediye topiğine de uğrayın kızlar yaa..
hediyeleşmek güzel olur bence...

2 dk. uğrayayım dedim yemek yaptıktan sonra
Rüzgar uyandı şimdi(
Bye bye kızlar(

daha yeni uyudu kızım. sabahtan beri 10dk uyuyor uyanıyor. dolayısıyla ben hiçbişi yapamadım bugün yine. ev dandini, yarın akşam misafir gelecek bugünden bişeyler yapmam lazım. tavsiyeniz var mı?
mesela bana süper bi kek tarifi verin bakalım :asigim:

toprak bebeğe geçmiş olsun umarım hemen iyileşir
,bu aralar çevremizdeki bütün çocuklar gripli eve kapandık bulaşmasın diye (

dün benim kızımda öyleydi kakasını yaptı uyudu .
bugün maşallah
her zaman yaptığım kekin tarifini yazıyorum beğenırsen dene,
tuzlu kurabiye tarifide verebılırım

limonlu kek
1,5 bardak şeker
2 yumurta
1 lımonun suyu ve kabuğunun rendesi
bir bardaktan 1 parmak az sıvıyağ
1,5 çaybardağı süt
3 bardak un
1 kabartma tozu ve vanilya

önce yumurta ve şekeri iyice çırpın diğer malzemeleri yavaş yavaş ekleyip önceden ısıtılmış 170 derecede pişirin

Son düzenleme:

saolasın canım deneyeyim hemen... :lepi: opuyorumnanaktan
tuzlu kurabiye tarifim var. yıllardır onu yapıyorum çok başarılı oluyor.

toprak bebeğe geçmiş olsun umarım hemen iyileşir
,bu aralar çevremizdeki bütün çocuklar gripli eve kapandık bulaşmasın diye (
bende dışarı çıkıyorum alışsın die ama sanırım böyle olmayacak çok sağol cnmŞeniz

bende hep bu tarifi deniyorum çok güzel oluyor birde içine ceviz parçacıkları çok yakışıyorcokacimcoookcnm çektişakkıdı

iyi akşamlarr
dr kontrolünden başarıyla geçince gene attık kendimizi sokaklara
ancak eve gelebildik :))
oğluşum 4 aylık olmasına rağmen yaklaşık 900 gram alınca ek gıdaya başlamada dedi dr.umuz

eve kapanmak mı ?
allah yazdıysa bozsun hiç bize göre değil :))

yemegimizi yedik mutfagi toparladim camasirlari astim bir posta daha makineye attim

baba ogulu uyuttum erkenden geldim keyif catmaya

benim kızım bugün delirdi yine.şimdi sakin sallıyorum.hanfendi evi gezmek istiyor artık belim falan ağrıyor devamlı.yoruyor beni.fena bu kız.bugün onla konuşuyorum o elektirik sobasıyla konuşmak istiyor sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…