2010 Temmuz Anneleri : )

slm kızlar,
2 gündür uğrayamadım,
bu aralar gün bana yetmiyor da....

kızlar bebeleriniz günde kaç kere kaa yapıorrr?
Rüzgar en az günde 3 kere yapıor
doktorumuz 4ten fazla olursa haber ver mutlaka dedi,
bazen 4ten fazlada oluor ama bi problem görmüorum ki ben,
yani doğduğundan beri böle benim oğlum,
sizinkiler nasıl yaaa?
anormal mi durumumuz sizce?

Kızlarrr siz yılbaşı hediyeleşme yapacakmısınız ...çok keyifli bir şey oluyor hatırlatayım dedim bir arkadaşımız 2010 anneleri hediyeleşelim diye bir topik açmış 2 ay var ama siz bebekli hatunlarsınız anca yoparlanırsınız hehehehe arkadaşınızın açtığı topik burda kuzular bir bakın isterseniz de yeni bir yılbaşı hediyeleşmesi yapın bacılar...

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/394241-2010-anneleri-hediyeleselim.html

bizim de aynı senin gibi.bence 3 fazla değil.ama tabi dr daha ii bilir de.çok yapardı daha önce benm kızım.ama geçen hafta günde bir kez yaptı hatta cancağızım çok zorlanarak yaptı yazık ağlaya ağlaya. son iki gündür de 2 yada 3 yapıyo meleğimm....

Son düzenleme:

benim ogluşum dogdugundan beri hiç 3 kere yapmadı kaka. en az 4 kere yapıyo. ben normal oldugunu düşünüyorum. emen bebek çok yaparmış çünkü. önceden geceleri de yapıyodu hatta her emzirmemde alttan patır patır götüryodu. emerken bagırsaklar çalışıyomuş. artık geceleri yapmıyo. ama sabah şov yapıyo resmen. daha şimdiden 3 kere yaptı benim oğlan.

Evet doğru diyosun sanırım canım,
benimki de emiyor ya ondan böle çok kakalı herhalde,
Bizimki de artık geceleri yapmıyor,
Aynen bugün 3 kere oldu bizimkinin de şimdiye kadar:))

Ayy bir de iki gecedir Rüzgarı 11:30 da emziriyorum uyutuyorum
sabah 5e kadar deliksi< uyuyor,
Hatta şaşırdım o ağlıyor da ben mi duymuyorum yoksa d,ye,
Eşim deyok canım ben de uyanmadığıma göre böyle bişe olamaz merak etme diyor,
Zaten bizim oğlan emmek için uyanırsa yıkar ortalığı,
SÜpermiş yaa gece böyle uyumak:)))

slm herkese. cumartesi doktora gittik oğluşum 6300 kilo 64 cm olmuş. 1200 gr almış bu ay. doktor çok ii gidiyo maşallah dedi. başlarda sütüm olmıcak die çok korkuyodum ama ısrarla emzirdim çok şükür yetiyo oğluşuma. 3 gün önce 3. ay sendromunu konuşmuşsunuz. bende de oldu kızlar o sendromdan::))) resmen göğüslerimde süt bitti gibi oldu. o kadar yumuşadı ki göğüslerim. aksine ömer de durmadan emmek istiyodu doymuyodu tabi. ama ben okumuştum 3. ayda olurmuş die. ısrarla emzirdim ve bianda tekrardan çoğaldı sütüm. şimdide boşaltamıyo göğüslerimi. PES ETMEYİN KIZLAR İNANIN EMDİKÇE ÇOĞALIYO

Bu arada kızlar benim iznim bitti,
Ama dün gittim dr.dan rapor aldım bu haftalık,
2 hafta daha alacağım,
kurban bayramı tatilini de ekleyince paşamın 4.ayı bitip 5.ye başlarken işe başlayacağım,
Haftaya bakıcımız başlıyor ben evde olucam ama yine de başlasın ki alışalım diimi birbirimize...

Kesinlikle katılıorum,
senin yaşadılarının aynılarını bizde yaşadık oğlumla,
Ama ben de yılmadım,
herşey eskisi gibi oldu bizde de...

benimde bi ara 5-6 saat uyuyodu geceleri. bu ara yine ikibuçuk üç saatte bi uyanmaya başladı

2 temmuz doğumlu arda biz her ayın 2 sinde gidiyoruz mertide her ayın 23ünde götürürdük aylık ne kadar aldığını daha rahat kafamda tutuyorum öyle biz düzen kurdum kendimce ama çok merak etim siz yazınca boyunu kilosunu ek gıdaya geçicez bu ay bakalım sevcekmi benim tosuncuk tospam meyveleri yoksa abisi gibi benim canımamı okucak

mama verdigin için mi 4 ayda ek gıdaya geçiyosun. biz 6. ayda geçicez heralde

kızlar benım ipek doğduğu zaman 1 aylık olana kadar her bezini değiştirdiğimde kakasını yapardı ,
2 aydır 2-3 günde bir yapıyor bazen ben fitille yaptırıyorum bende kabızım ondan oluyor böyle şurup falan içtim bağırsaklarım düzene girsin diye bitince yine aynı ne olacak böyle (

beş güne kadar normal diye okumuştum.düzelir bir süre sonra heralde

2 gün yapmayınca 3.gün fitille yaptırıyorum kendi yapıyor bazen ama sırtına kadar yapıyor o zamanda:))

kızlar toprak ın kulağındanmı yoksa kulak kepçesinden mi akıntı geliyor anlamadım sarımsı renkte kokuda oluyo yawrumun kulağında kalıntıda yapıyor ne yapıcam ben ya:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…