2010 Temmuz Anneleri : )

ben ilk 36 da doğurdum..ikinci 37, üçüncü olur mu Allah bilir..1 yıl içinde 4 çocuk..sempatiksalakcinni

sağolsunlar bakanım çok teyzemler falanda sırada bekliolarsempatiksalakcinni
yeterki toprakla akşama kada konuş karnı tok uykusu olmasın yeter:kedi:

bende bilmiyorum ama ben olmayınca binadaki komşuları toplıycak kadar ağlıyormuş :))

ben ilk 36 da doğurdum..ikinci 37, üçüncü olur mu Allah bilir..1 yıl içinde 4 çocuk..sempatiksalakcinni

maşallah
barışın bi ikizi olmasını çok isterdim ama bu saatten sonra ikiz mi ?
allah korusun

iyi geceler....
bugün arkadaşlarım kahveye geldi nete girmeye vaktim olmadı..
akşam da annemler vardı..
ancak şimdi vakit buldum..
oğlum ve eşim uyuyor, kız anakucağında saatin 1,30 olmasını bekliyor.gamyoncuiremsu.ben de onla bekliyorumkafamçokkarıştı

iyi gecelerrr
hoşgeldin :))

maşallah
bende sallamayı bıraktım uyanmazsa 10-15 dakka sonra yatarım
inşallah kalkmaz :))

bende hamileyken çok yerdim.zaten boşa almadık 23 kiloyu.

evham yapıyorum ben benimde başım falan dönüyordu midemde bulandı ama test negatif çıktı.gerçi hamilelikde hiç bir belirtisini yaşamadım

bende hamileyken çok yerdim.zaten boşa almadık 23 kiloyu.

evham yapıyorum ben benimde başım falan dönüyordu midemde bulandı ama test negatif çıktı.gerçi hamilelikde hiç bir belirtisini yaşamadım

bende yaşamadım
hatta ben doğum sancısı bile çekmedim
halen dalga konusuyum hissismişim bensempatiksalakcinni

canım aynı sorun bendede oldu o yüzden sezeryanla doğum yaptım.12 saat suni sancı verdiler sancım gelmedi

yok benim sancım varmış ama ben hissetmiyordum
makina deli gibi sancı çıkartırken ben hiçbişey hissetmiyordum
zaten o yüzden kontrole diye gittim doğum yaptım
sancı varmış açılma olmuş bi sürü benim haberim yok

bende hiç biri olmadı.hatta doğum yapan kadınlar sancıdan ağlıyordu.bende dedim heralde canları az.benimde var böle çok az bişi canımı bile acıtmıyordu.bende baktım benim sancım olmadı için kimse ilgilenmiyor.ah uh diyordum D ama bir halta yaramadı ah uhlarım açılamda olmadı.bebişim kalp ritimleri bozuldu.ben çok kortum.kimi görsem ağlamaya başladım eşim geldi sarıldım hüngür hüngür ağladım.sonra sezeryan zaten

benim hamileliğimde hiç öyle fazla iştahım açılmadı..aldığım kiloyu da hamileliğim boyunca yatmaktan almışımdır...17 kilo almıştım..Şimdi de iştahım fazla yok..Ama hala kilom var...71-72 gidip geliyor kilom...70 den aşağı inmem lazım,kendimi rahatsız hissediyorum böyle (

kızım daha şimdi uyudu.bugün yine deli gibiydi.her şekidle aglıyor bir film izledik burnumuzdan geldi ikincide sakindi oda kendi kendine takıldı.şimdide uyudu:))

yok normal yapmadım
sancılarım ve açılma olduğu için hastanede 3gün evde 5 gün tedavi gördüm
ilaçları kesilince 2gün sonra açılma tekrar başladığı için gene hastaneye yatmam gerekti
ama tedavi sayesinde bebek geliştiği için beklemek ,istemedik ve sezeryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…