Kızlarr şoklardayım,
Hamileyim.........................Adetim gecikmişti doğumdan sonra tam oturmadı düzen diye düşündüm ama 15 gün geçti bugün test aldımmm.yani aptal gibiyimm yaa eşime daha sölemedim,çalılşıyor şimdi sersemlesin stemiyorum.Napıcam bilmiyorum,garip bir duygu içindeyim...
yaa ben de tırstım şimdi bakeyvahedigeldismile
hangi yöntemle korunuyorlardı ki acaba
ben de hemen bi test yapayım
ben daha hiç adet olmadım doğumdan sonra
Kızlarr şoklardayım,
Hamileyim.........................Adetim gecikmişti doğumdan sonra tam oturmadı düzen diye düşündüm ama 15 gün geçti bugün test aldımmm.yani aptal gibiyimm yaa eşime daha sölemedim,çalılşıyor şimdi sersemlesin stemiyorum.Napıcam bilmiyorum,garip bir duygu içindeyim...
kızlar yine temmuz annesi olucakk
kısmete bak ya herşey nasip
bana doktorum doğumdan önce , ..doğum esnasında tüplerini bağlayalım nasıl olsa 3.düşünmüyorsun .....demişti...ben pek sıcak bakmamıştım ama yine de ..düşünürüm.... demiştim..
eşim bağlat falan demişti ama ben apar topar doğuma gittiğim için öyle kaldı..
doğum esnasında doktorum ...tüplerini bağlamıyorum ayrıntılı konuşmadık..... dedi..
öyle kaldı...
2.çocuktan sonra bağlatan arkadaşlarım var.
ben yine de sıcak bakmıyorum ama korunmak da çok önemli.
Canım insanoğlunun 1 sene düşündüğü öteki sene tutmuyor,
Sakın öyle birşey yaptırma ne olur ne olmaz,
Belki şimdi asla desende düşünebilirsin,
Hayat bu,
Belli olmaz,
Sen güvenli korun ama o tüp bağlatma meselesine ben de hiç sıcak bakmıyorum.
süt korur muhabbetine ben de inanmıyorum.eşim korunuyo ama hep bi şüphe var bende..
Rabbim hayırlısını versin.olursa eğer yapcak bişey yok.ama kabullenmek zor olur diye düşünüyorum.
bakması zaten çok zor olurr.ne diyelim...hayırlısı..
Kızlarr şoklardayım,
yaa ben de tırstım şimdi bakeyvahedigeldismile
hangi yöntemle korunuyorlardı ki acaba
ben de hemen bi test yapayım
ben daha hiç adet olmadım doğumdan sonra
Kızlarr şoklardayım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?