2010 Temmuz Anneleri : )

iyi geceler kızlar...
zorlu bir gündü bizim için. kızımın huzursuzluğu çoktu. dün rotavirüs aşısı yapıldı ondan olabilir mi acaba??
bütün gün nerdeyse h,ç uyumadı. akşam yıkadım normalde banyodan sonra emer ve uyur. ço kdirendi emmicem diye. çok zorlandım kan ter içinde kaldım valla..
nihayet saat 23:00 gibi uyudu hala da uyuyor... aman uyusun kuzum ya kıyamam. içim parçalandı o ağladıkça :çok üzgünüm:

canı yaramazlık yapmak istemiş bence :))

benim kızımın göz yaşı kanalı masaja rağmen geçmiyor..moralim çok bozuk..( artık büyüdü de masaj yaptırmıyor kerata ((

öfff hüngür hüngür ağlayasım var mafoldumben taktım şu göz yaşı kanalına...

günaydın şeker anneler

öfff hüngür hüngür ağlayasım var mafoldumben taktım şu göz yaşı kanalına...

lmaz: lmaz: canımm beni çok üzdünn ..
çok yorulduğun için sanırım sinirlerin yavaş yavaş yıpranıorr
üzülme sakın ... rabbim dermansız dert vermesin gecer merak etme
topikin anası böyle ederse biz ne yapalımmm ... hadi kendıne gel ağlama sakın..
yeriz biz o minnoşları ona göreee :kedi:

Kızlarr şoklardayım,
Hamileyim.........................Adetim gecikmişti doğumdan sonra tam oturmadı düzen diye düşündüm ama 15 gün geçti bugün test aldımmm.yani aptal gibiyimm yaa eşime daha sölemedim,çalılşıyor şimdi sersemlesin stemiyorum.Napıcam bilmiyorum,garip bir duygu içindeyim...

ayyyy cnmmmm inanmıyorummm eyvahedigeldismile
şimdi ne denir blmm ki

Ayyy....anammmm... İnanmıyoruumm..Şok Şok Şok ....delikafadulden

Ne hızlı çıktınız siz ya.....Hadi hayırlısı olsun bakeemmm....

kızlar bende daha hasta olmadım bende mi test yapsam yakaydirigubbakcemile
ama öle bişi varsa kesin kalpten giderimakannehir

ayyyy cnmmmm inanmıyorummm eyvahedigeldismile
şimdi ne denir blmm ki

bende bilmiyorum,doktorumla konustum biraz önce ,ben ameliyatta çok büyük bir tehlike atlatmıştım rahimimle ilgili ve zaten o olmasa bile 2 sene bebek yok demişti bana ve doğum kontrol iğnesi vermişti ama ben hormonlu onlar emziriyoırum diye yaptırmadım . :sinifsinif:
şimdide telefonda iğneyi sordu yaptırmadım diyince kızdı laf olsun diye verdim o iğneyi dimi dedi emzirdiğini bilmiyormuyum vs.. çıkıştı bana..Gel bakalım dedi ama nasıl diyim şimdi tek başıma yarın eşim götürür artık...
Yaa çok fenayım,şoktayım inanamıyorum..,halbuki çokda dikkat ettik ..
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ayyy canım hayırlı olsunnda bende korktum şimdi acaba bizdede bişiler olmasınn napsak acaba ((

ben çıkıyorum kızlar,çok kötüyüm yani,biyandan bebek gelcek olsun falan diyorum,daha iyi diyorum,biyandan hem bebek hem hamilelik,hem sağlığım nasıl olcak..yanii çok fena karışığım biraz bişilerle meşgul olmalıyım.sonra görüşürtüz

cnm peki bebeğin olma olasılığı yokmu ki ama allah ne derse o olur ya sanki isteyerek mi oldu ya bak şimdi çok üzüldüm ya bence en iyisi eşinle boylu boyunca konuş ve sadece tek doktora bağımlı kalma derim ben

cnmüzme kendini lütfen ya:teselli:

yaaa kızlar korktum haaa ...
hamileee haberi aldık ....
şoklardayımmm
hayat 77 cnm rabbim hayırlı karar vermeni nasip etsinn..
yanlız sutunun azlığından bahsetmiştiii... hamileymiş
benmde sütüm bu ararlar az gibi çoook korktummm
rabbim hakkımızda hayırlısını versin

benimde azalmaya başladı yaeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…