canim hicbirdey yapmiyorum ilk baslarda sut arttiran caylardan iciyordum ama artik icmiyorum
gunluk beslenmem cok dikkat ediyorum ama 2 bucuk litre falan su iciyorum yaklasik bir litre ayran iciyorum sut sevmedigim icin
buyuklerimiz sutu sut yapar der onun icin
peyniri abarti miktada yerim bir kalip peynir bana 3 gun ancak gider
birde ogun aralarinda ceviz yiyorum
aslinda ben bunlari sut olsun diye yapmiyorum sevdigimden yapiyorum hamilelikden onceki beslenme aliskanligimda buydu
azicik kendimi severimde
selamm kızlar
ya şey sorcam
bizim kız hep oyun istiyo buaralar
oyuncak olarak dönencemiz var,ayıcıklar var oyuncak almam lazım ama ne alsamm
bebişlerinzle oynadığnız oyunlar neler
motor gelişimi için,zeka gelişimi için
önemli
bazen konuşuyorum kızımla,şarkılar söylüyorum,sıkılınca şöyle odaları bi geziyoruz, yaratıcı fikirler lazım
sizler ne yapıyosnuz
İyi geceler arkadaşlar..
Dün yoğun bir kanama ve karın ağrısıyla hastaneye gittik ve bebeğimi kaybettim ..Geceyi hastanede geçirdik..Yani şuan yaşadıklarımı sizlere anlatmamın imkanı yok..
Sevinç,hüzün,tedirginlik ve üzüntüyü hepsini şu birkaç güne sığdırdım..Piskolojim çok ama çok bozuldu..
dün geceden beri sadece ağladım saatlerce ve hala şuan yattığım yerden sizlere yazdıkça ağlıyorum..yüce rabbim verdi ,verdiyse vardır bir bildiği dedim,alıştırmaya çalıştım kendimi..eşim istemedi çok korkttu bana bişi olur diye..Aldıralım diye tutturmuştu,Ama olan bebeğime oldu ,keşke bana olsaydı..çok fenayım kızlar çok fazla ...oğlumu dünden beri emziremiyorum bilee,alamıyorum kucağıma......
Siz yaşamayın benim yaşadıklarımı çok çok dikkat edin,çok zorrr....
günaydın....bugün kendimi yorgun hissediyorum..
kızım normal uyudu gece aslında ama sabah 8,30 da uyandı ..normalde 9,30-10 a kadar uyurdu..
sanırım 8,30 da uyanmak etkiledi beni..uykumu alamamış gibyim keyfim yok..
öğleden sonra gün var belki açılırım..
kız da yeni uyudu ben gidip saçıma fön alan çekeyim..
zaten akşam, bugün giyeceklerme karar verirken canım çıktı..uydurdum birşeyler..
aynı pantalonu giymiycem..
siyah tayt, üstüne uzun beyaz gömlek, siyah kumaş yelek ve altına da siyah ev botlarımı giyicem..
siyah yeleğimin üzerine tuhafiyeden aldığım işlemeleri taşlı parçaları diktim, biri omuzuna biride cep kısmına..biraz hareket geldi..
şu omuzlarda taşlı apoletler moda şimdi biliyorsunuz..dışarda satılıyor değişik modellerde.almıştım onlardan 2 tane..yelekte güzel durdu..
Benim böyle yaratıcılıklarım vardır.Kıyafetleri çok değiştiririm..
elifde kulağını falan çekiştiriyor ama uykusu geldiğinde yapıyor genelde dişten dolayı olabilirmi ki çünkü çok salya akıtıyor.
Merhaba,
Epeydir sessiz sedasız dolanıyorum buralarda.
Aslında ağustos annesi olacaktım ama canım oğlum 22 temmuzda geldi.
Bugün bir selam vereyim dedim.boshayallersmileyerimseniben
Merhaba,
Epeydir sessiz sedasız dolanıyorum buralarda.
Aslında ağustos annesi olacaktım ama canım oğlum 22 temmuzda geldi.
Bugün bir selam vereyim dedim.boshayallersmileyerimseniben
hayatım boyunca hep düzenli insanlara imrenirim.ben hiç düzenli değildim.mesela diyorsun ya şimdi iki katı temizlicem.ben o iki katı 1 haftada temizlerim.habire yorulurum zaten.yemem de öyle süt olsun diye incir dediler aldım zorla yiyorum ceviz yiyorum ayva muz ama hepside düzensiz hele kahvaltı.tam yiycem kız müsade etmiyor.bende biskuvi falan ne bulursam yiyorum kolay olan:))
sana kocaman bir maş çekiyorum caım.
Kızlar selam bugun sinirim cok bozuk sabahtan berı esım bana ters davranıyor gıbı gelıyor .. Logusalık sendromu ben de baya bı surecek gibi : ))
3. ayda sut azalır demıstınız azaldı ve sımdı bı anda doldu oyle bı dolu kı bebekte ememedı bı gogsum acımaya basladı bıle sanırım yarın hastanede sut pompasıyla bosaltıcam .. Bebek hepsını ememıyor . Bu goguslerdekı sıslık de psıkolojı bozarmıs sanırım oyle oldu .
Esım dagınıktır bılırsınız ; sonunda dayanamadım butun evı ona temızlettım yetmedı ortaya attıgı butun kıyafetlerı topladım attım bı koseye . Hıc bırısıne dokunmuycam cunku yaptıgım temızlıık hora gecmıyor 1 gunde halledıyor coraplar yıne yerlerde ayakkabılar kapının onunde okadar dıyorum bı cekmıyor .
O temızlık yapınca kıymetlı oluyor ama dagıtmıyor benım yaptıgıma saygısı yok . Yemek de yapmadım ohhhh gıttı dısardan alıcak bırazdan gelır .. Bende durumlar boyle kızlar ......
Gorusuruz yıne ..
ah bu esler
bende esimi parcalayacaktim az once
firinin icine sogan sarimsak atmis kozlensin diye ev oldu duman alti
bu sogukta heryeri actik cereyan yaptiriyoruz cocuk oradan oraya sefil oldu
o pis koku kaldi iceride cikmazda artik epeyce
toprak beyin huysuzluğu yüzünden bizde hep eşimle kavga edios
ben toprak a bağırıom eşim bana haydeee kavgaaa..
sonra geldi ne etti ettti yumuşattı beni sonra dışarıdan yemek söledi
yedik mis gibiiiisempatiksalakcinni
diğer yazını alıntı yapcaktım ama yanlış yapmışım.baharcım çamaşır yumuşatıcıları var ya ondan bir cezvenin içine koy biraz da su ekle kaynat 5-10dk koku çıkar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?