2010 Temmuz Anneleri : )

hayatım boyunca hep düzenli insanlara imrenirim.ben hiç düzenli değildim.mesela diyorsun ya şimdi iki katı temizlicem.ben o iki katı 1 haftada temizlerim.habire yorulurum zaten.yemem de öyle süt olsun diye incir dediler aldım zorla yiyorum ceviz yiyorum ayva muz ama hepside düzensiz hele kahvaltı.tam yiycem kız müsade etmiyor.bende biskuvi falan ne bulursam yiyorum kolay olan:))

sana kocaman bir maş çekiyorum caım.

elifde kulağını falan çekiştiriyor ama uykusu geldiğinde yapıyor genelde dişten dolayı olabilirmi ki çünkü çok salya akıtıyor.

üzme kendini daha fazla bak benimde ağlayasım geldi şimdi bebeğini düşün onun sana ihtiyacı var şimdi topla kendini. hayırlısı buymuş demek ki.

Fotonu çekip koysanda kendi tasarımını görmüş olurduk..Bizede fikir olurdu..Öyle süslü şeylere bayılırım da..bayanssulusmile

Merhaba,
Epeydir sessiz sedasız dolanıyorum buralarda.
Aslında ağustos annesi olacaktım ama canım oğlum 22 temmuzda geldi.
Bugün bir selam vereyim dedim.boshayallersmileyerimseniben

Son düzenleme:

mersi canim

benim de bu temizlik takintim var eger biryeri silmeye basladiysam heryeri muhakkak silerim

heryer silmemisse asla temizlenen yere kimseyi sokmam kendimde girmem tozlar tasinmasin diye

hic guzel bisey degil ama kendime vakit ayiramiyorum bu sebepten dolayi

Kızlar selam bugun sinirim cok bozuk sabahtan berı esım bana ters davranıyor gıbı gelıyor .. Logusalık sendromu ben de baya bı surecek gibi : ))
3. ayda sut azalır demıstınız azaldı ve sımdı bı anda doldu oyle bı dolu kı bebekte ememedı bı gogsum acımaya basladı bıle sanırım yarın hastanede sut pompasıyla bosaltıcam .. Bebek hepsını ememıyor . Bu goguslerdekı sıslık de psıkolojı bozarmıs sanırım oyle oldu .

Esım dagınıktır bılırsınız ; sonunda dayanamadım butun evı ona temızlettım yetmedı ortaya attıgı butun kıyafetlerı topladım attım bı koseye . Hıc bırısıne dokunmuycam cunku yaptıgım temızlıık hora gecmıyor 1 gunde halledıyor coraplar yıne yerlerde ayakkabılar kapının onunde okadar dıyorum bı cekmıyor .

O temızlık yapınca kıymetlı oluyor ama dagıtmıyor benım yaptıgıma saygısı yok . Yemek de yapmadım ohhhh gıttı dısardan alıcak bırazdan gelır .. Bende durumlar boyle kızlar ......

Gorusuruz yıne ..

ben dün hastaneden geldim o yorgunlukla birton bulaşık yıkadım .evi süpürdüm topladım.şimdi gel gör,aldı başını gidiyor.ya sürekli kavga etmekdende bıkıyor insan.ben şunu yap dedimde tamam yapcam otuz ker söylem diyo.söylemiyorum hiç yapmıyo busefer:))

ah bu esler

bende esimi parcalayacaktim az once

firinin icine sogan sarimsak atmis kozlensin diye ev oldu duman alti

bu sogukta heryeri actik cereyan yaptiriyoruz cocuk oradan oraya sefil oldu

o pis koku kaldi iceride cikmazda artik epeyce

toprak beyin huysuzluğu yüzünden bizde hep eşimle kavga edios
ben toprak a bağırıom eşim bana haydeee kavgaaa..
sonra geldi ne etti ettti yumuşattı beni sonra dışarıdan yemek söledi
yedik mis gibiiiisempatiksalakcinni

iyi akşamlar kızlar,
herkeste var bugün bişeyler...
ben çok üzgün ve kırgınım bugün...:sinifsinif:
kocam gündüz dişçiye gitti beşiktaşa.
sonra da beni aradı sen de gel diye annesi kızı özlemiş..
ben de peki madem dedim atladım taksiye gittim,telefonumu takside düşürmüşümohaoldumsmile
benden sonra taksiye binen kadın kocamı aramış, zaten ortaköyde bizim evin önündeki duraktan binmiştim taksiye de, duraktan alıyım demiş kapatmışlar...
kocam dişçiden geldi bi fasıl azarladı beni annesinin yanında aklın nerde bilmem ne diye.
tatsızlık çımasın dedim sustum...:sinifsinif:
giderken hurinin tavsiye ettiği bir kitap vardı beşiktaştan ona bakalım dedim kitapçıya.
sen git al öyle çıkalım kız üşümesin dedi beni gönderdi.
ben gidince de ilke ortalığı yıkmış ağlamış.
çıkarken iyiydi bi sıkıntısı yoktu oysa...
neyse ben geldim yarım saat sonra fazla oyalanmadım yani..
içeri girdim sanki ana oğul cenaze çıkarmışlar evden.
ilke kocamın kucağında sersefil uyumuş...
nerde kaldın diye bağırdı önce ben de geldim işte gecikmedim ki dedim.
annesi de buldun mu kitabı dedi.
ben de buldum bulamaz olaydım dedim.
kocam daha da kızdı tabi sen ne biçim konuşuyosun vs diye bas bas bağrındı.senağlama
ilke de onun bağırtısına korktu yavrum içlendi iyice...
toparlandık çıktık ama gözyaşlarımı tutamıyorum hala ağlıyorumsenağlama
demin ilkeyi öptü bana da uzandı anneye bağırdım onu da öpelim diye ben çekildim.
bir daha da konuşmadık...

baharcım çamaşır yumuşatıcıları var ya ondan bir cezvenin içine koy biraz da su ekle kaynat 5-10dk koku çıkar...

canım sen bebişemi bağrıyorsun.benmi yanlış anladım.kocanamı bağrıyon yoksa bebik yüzünden
baharcım çamaşır yumuşatıcıları var ya ondan bir cezvenin içine koy biraz da su ekle kaynat 5-10dk koku çıkar...
diğer yazını alıntı yapcaktım ama yanlış yapmışım.
canım ya kıyamam.kendini üzme.değmiyor üzüldüğünle kalıyorsun.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün baya gergin geçmiş çoğunuz için sakin olun kızlar kocalarımıza yazık bende akşam azarladım kocamı her akşam aynı şeyi yapıyorsun dedi içim acıdı söz verdim birdaha yapmıycam diye bakalım kaç gün dayanacağım 2 çocukta bana bakıyor 2 side birbirinden cadı bende sinirimi ondan çıkarıyorum (

Herkes bunalım takılıyor bugün...Sakin olun kızlar...Benim yumurtalıklar çalışmaya çalışmaya unuttu heralde çalışmayı. Adet olmadım hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…