2010 Temmuz Anneleri : )

:1shok:mesajını okuyunca sanki kendim yazmışım gibi hissettim..Aynı muhabbeti nerdeyse kelimesi kelimesine hemen her gün yaşarız eşimle.."Hayatım,bana bir şey mi söyleyeceksin?" derim.."Seni çok seviyorum" der,"başka ?" derim.."sana aşığım.." der.."başka,başka ..." diye sorar dururum..bi türlü tatmin olmam verdiği cevaplardan...:kedi:Ne fenayım ,napayım ben sormadan söylesin,daha çok söylesin istiyorum sanırım...boshayallersmile

gerçekten öyle
bende çok sinirli bi insanımdır
çok korkardım huysuz bi bebeğimin olmasından
allah a şükür ki genel olarakta sakin bi çocuk

aynen bende hamilelik planlarken en çok bu düşündürdü beni.çok gerilimliyimdir,herşeye hemen tepem atar.benim çocuğum sinir küpü olur diyordum.ama hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce içime doğdu yıllardır içtiğim sigarayı bile sebepsiz yere bıraktım.meğer hamileymişim.insanın içine mi doğuyor ne?sonra da bi sakinlik bi sakinlik sorma gitsin.başka bir karakter oldum resmen.

oooooo 3 saat gündüz uykusu mükemmelmiş,her işini yaparsın rahat rahat
ben ancak barış uyuduğunda lavaboya gidiyomsempatiksalakcinni
ama benim kide gece hiç kalkmıyokaydirigubbakcemile2

Ara sıra yapıyorum da cogu zamanda ıcımden gelmıyor : )) Yemek yapıyorum ortalıgı topluyorum o kadar : ))

bende 11 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım sebepsiz
ve yaklaşık 2 ay sonra korunmayı bıraksak mı bunca yıldır korunuyoz bi seneyi bulur çocuk olması derken ilacı kestiğim an hamile kalmışım

Ben de sıgara ıcıyordum ogrendıgım andan ıtıbaren agzıma surmedım hala daha ıcmıyorum ve ıcmeyı de dusunmuyorum ama sorun su ki eşim ıcıyor . Cok fazla degıl ama bazen yatak odası onun verdıgı nefesten sankı sıgara kokuyormus gıbı gelıyor bazen de bogazım kuruyor sabahları bebegı de rahatsız eder mı bu durum sız ne gıbı tedbırler alıyorsunuz kızlar kocaları sıgara ıcenler ? ?

Acaba buhar makınası mı almalı ?

Ben de azaltmıstım bıde rejım yapmıstım : )))

Ara sıra yapıyorum da cogu zamanda ıcımden gelmıyor : )) Yemek yapıyorum ortalıgı topluyorum o kadar : ))

daha ne yapacaksın ki zaten
ben sabahtan yemeği yaparsam ne ala
yapamazsam akşam eşim gelip makarna suyunu koyar

arkadaşlar hoşgeldinizzz.iyi geceler,fark etmemişim geldiğinizi

size iyi muhabbetler
bende yatayım artık
sabaha kahvaltıya misafirim

ay bu kadar olur.biz 5 yıllık evlilik hayatımızdan sonra eh artık zamanıdır dedik ama rahatsızdım,ilaç kullanıyordum.doktorlar bebek olması zor dediler.biz aheste aheste denemelere başlayalım derken (bu arada ben kendi kendimi yedim durdum ya olmazsa diye) bide baktık hamileyim.doktorlar çok korkuttu bizi risk var aman dikkat diye.eşim 5 aylık hamileyken işi gücü bıraktırdı bana.oysa çok çok rahat geçirdim hamileliğimi çok şükür

bizde eşim de içiyor,ben de tek tük.buhar makinası almıştık ,ev kaloriferli olduğu için.doktornla bi konuş olmazsa

Kızlar bugun basıma ne geldi .
Ikea ya gıttık esımle yemek yedık bıraz dolaşalım dedik .
Bebek arabasına koyduk oglusu zaten uykusuzdu girdigimiz andan ıtıbaren mışım mışıl uyudu . Tulbentını de orttum oyle guzel uyuyordu ki ..
Hani su ortadan acılır kapanır kapıları varya ben tam cıceklere bakarken gumburtuyle acıldı .
Bi aile yanında buyuk kızları ve ufak ogulları var kız sanırım oglanı kıskanıyor .
Babası da kızmıs kıza ; kız bagıra cagıra gelıyor .
Tam bızımkının yanından gecıcek sus dıycektım once kacayım ordan dedım kacamadım .
sus dıycektım dıyemedım dondum kaldım ..
Derken bu geldi bızım bebek arabasının yanında aaaaaaaaaaagghhh dıye bı cıglık attı gerı : ))) ..

Ben olsam oyle derın uykuda bırı bagırsa ben bıle cok korkarım bızım bebek cıglıkla bı uyandı aldım kucagıma herkes toplandı basımıza ne oldu bısey mı oldu dıye .. Duydular tabı kızın bagırtısına da.. Nasıl garip bı duygu ama hanı neden cekemedım bebek arabasını ya da kıza sus bebek uyuyor sakın bagırma dıyemedım anlamadım sn de gelısen bı olaydı tabii ..

Iyıgeceler Medaa kızlar ben de yatayım bari yarın evı temızlemem lazım bu hafta bısey yapamadım :..

insanın basireti bağlanıyor derler ya öyle olmuş seninki.geçmiş olsun.ben o şokla kızı bi güzel yolardım heralde

günaydın....bugün kendimi yorgun hissediyorum..
kızım normal uyudu gece aslında ama sabah 8,30 da uyandı ..normalde 9,30-10 a kadar uyurdu..
sanırım 8,30 da uyanmak etkiledi beni..uykumu alamamış gibyim keyfim yok..

öğleden sonra gün var belki açılırım..
kız da yeni uyudu ben gidip saçıma fön alan çekeyim..
zaten akşam, bugün giyeceklerme karar verirken canım çıktı..uydurdum birşeyler..
aynı pantalonu giymiycem..
siyah tayt, üstüne uzun beyaz gömlek, siyah kumaş yelek ve altına da siyah ev botlarımı giyicem..

siyah yeleğimin üzerine tuhafiyeden aldığım işlemeleri taşlı parçaları diktim, biri omuzuna biride cep kısmına..biraz hareket geldi..

şu omuzlarda taşlı apoletler moda şimdi biliyorsunuz..dışarda satılıyor değişik modellerde.almıştım onlardan 2 tane..yelekte güzel durdu..
Benim böyle yaratıcılıklarım vardır.Kıyafetleri çok değiştiririm..

selam kızlar,
buhar makinası bakteri üretiyomuş. onun yerine kalorifer peteğinin üstüne bi kapta su konulabilir bence.

kızlar kafayı yiyeceğim ya kızım 2 gündür gece hiç uyumuyor aslında uyuyor ama uykusunda cok aglıyor sankı yattıgı yerı begenmıyor gıbı sureklı kafasını ceviriyor az once mamanın ıcıne agrı kesıcı koydum mısıl mısıl uyuyor sımdı neyı var acaba dişleri olusmaya baslamıs damaktan gelıyor ondan mı kı doktora gotursem anlamaz salak adam

dişleri mi çıkıyor canım? o zaman diştendir..
diş çıkarma zamanı çok mızmız olur bebekler.
benim oğlum 8 aylık diş çıkartırken hem memeyi hem emziği bıraktı kendi kendine...

Bence doktora götür eğer diş varsa, doktor iyi değil diyorsun bilemem..
Bu arada nasıl 1 tane doktor olur ya..?

Son düzenleme:
selam kızlar,
buhar makinası bakteri üretiyomuş. onun yerine kalorifer peteğinin üstüne bi kapta su konulabilir bence.

bakteri üretir mi bilemem ama sabah kalktığınde yerler su oluyor o makinede..kafamçokkarıştısinir birşey..
geceden makinenin her tarafna bezler sererdim ben oğlumda..

kalorifere su koymak en pratiği aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…