- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
aynen..
geçen gün çay yaptım içti..
teşerkkürler dedi..
bu kadarcık mı ? dedim..lmaz:
napayım teşekkür ettim ya ..dedi.bilmiyorumkismile
ben yine bu kadarcık mı ?dedim..:umursamaz:
alt tarafı çay ne yapmamı istiyorsun? dedi..benneyaptımki
ben sustum..bilmiyorumkismile
sonra..
---aa tabii ayaklarına kapanmayı unuuttum ohaoldumsmile.dedi ve eğildi yere ayaklarıma...
--sağol hayatım bana çay yapmışsınŞeniz bu iyiliğini ömrüm boyunca unutmuycam sana minnettarıımmmm...:1rolleyes::1rolleyes:dedi..
koptum o an...delikafaduldendelikafadulden ama neşem de yerine geldi..
kafayı yedirticez adamlara da..kafamçokkarıştı
gerçekten öyle
bende çok sinirli bi insanımdır
çok korkardım huysuz bi bebeğimin olmasından
allah a şükür ki genel olarakta sakin bi çocuk
oooooo 3 saat gündüz uykusu mükemmelmiş,her işini yaparsın rahat rahat
ben ancak barış uyuduğunda lavaboya gidiyomsempatiksalakcinni
ama benim kide gece hiç kalkmıyokaydirigubbakcemile2
aynen bende hamilelik planlarken en çok bu düşündürdü beni.çok gerilimliyimdir,herşeye hemen tepem atar.benim çocuğum sinir küpü olur diyordum.ama hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce içime doğdu yıllardır içtiğim sigarayı bile sebepsiz yere bıraktım.meğer hamileymişim.insanın içine mi doğuyor ne?sonra da bi sakinlik bi sakinlik sorma gitsin.başka bir karakter oldum resmen.
aynen bende hamilelik planlarken en çok bu düşündürdü beni.çok gerilimliyimdir,herşeye hemen tepem atar.benim çocuğum sinir küpü olur diyordum.ama hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta önce içime doğdu yıllardır içtiğim sigarayı bile sebepsiz yere bıraktım.meğer hamileymişim.insanın içine mi doğuyor ne?sonra da bi sakinlik bi sakinlik sorma gitsin.başka bir karakter oldum resmen.
bende 11 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım sebepsiz
ve yaklaşık 2 ay sonra korunmayı bıraksak mı bunca yıldır korunuyoz bi seneyi bulur çocuk olması derken ilacı kestiğim an hamile kalmışım
Ara sıra yapıyorum da cogu zamanda ıcımden gelmıyor : )) Yemek yapıyorum ortalıgı topluyorum o kadar : ))
arkadaşlar hoşgeldinizzz.iyi geceler,fark etmemişim geldiğinizi
bende 11 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım sebepsiz
ve yaklaşık 2 ay sonra korunmayı bıraksak mı bunca yıldır korunuyoz bi seneyi bulur çocuk olması derken ilacı kestiğim an hamile kalmışım
Ben de sıgara ıcıyordum ogrendıgım andan ıtıbaren agzıma surmedım hala daha ıcmıyorum ve ıcmeyı de dusunmuyorum ama sorun su ki eşim ıcıyor . Cok fazla degıl ama bazen yatak odası onun verdıgı nefesten sankı sıgara kokuyormus gıbı gelıyor bazen de bogazım kuruyor sabahları bebegı de rahatsız eder mı bu durum sız ne gıbı tedbırler alıyorsunuz kızlar kocaları sıgara ıcenler ? ?
Acaba buhar makınası mı almalı ?
daha ne yapacaksın ki zaten
ben sabahtan yemeği yaparsam ne ala
yapamazsam akşam eşim gelip makarna suyunu koyar
size iyi muhabbetler
bende yatayım artık
sabaha kahvaltıya misafirim
Kızlar bugun basıma ne geldi .
Ikea ya gıttık esımle yemek yedık bıraz dolaşalım dedik .
Bebek arabasına koyduk oglusu zaten uykusuzdu girdigimiz andan ıtıbaren mışım mışıl uyudu . Tulbentını de orttum oyle guzel uyuyordu ki ..
Hani su ortadan acılır kapanır kapıları varya ben tam cıceklere bakarken gumburtuyle acıldı .
Bi aile yanında buyuk kızları ve ufak ogulları var kız sanırım oglanı kıskanıyor .
Babası da kızmıs kıza ; kız bagıra cagıra gelıyor .
Tam bızımkının yanından gecıcek sus dıycektım once kacayım ordan dedım kacamadım .
sus dıycektım dıyemedım dondum kaldım ..
Derken bu geldi bızım bebek arabasının yanında aaaaaaaaaaagghhh dıye bı cıglık attı gerı : ))) ..
Ben olsam oyle derın uykuda bırı bagırsa ben bıle cok korkarım bızım bebek cıglıkla bı uyandı aldım kucagıma herkes toplandı basımıza ne oldu bısey mı oldu dıye .. Duydular tabı kızın bagırtısına da.. Nasıl garip bı duygu ama hanı neden cekemedım bebek arabasını ya da kıza sus bebek uyuyor sakın bagırma dıyemedım anlamadım sn de gelısen bı olaydı tabii ..
Ben de sıgara ıcıyordum ogrendıgım andan ıtıbaren agzıma surmedım hala daha ıcmıyorum ve ıcmeyı de dusunmuyorum ama sorun su ki eşim ıcıyor . Cok fazla degıl ama bazen yatak odası onun verdıgı nefesten sankı sıgara kokuyormus gıbı gelıyor bazen de bogazım kuruyor sabahları bebegı de rahatsız eder mı bu durum sız ne gıbı tedbırler alıyorsunuz kızlar kocaları sıgara ıcenler ? ?
Acaba buhar makınası mı almalı ?
kızlar kafayı yiyeceğim ya kızım 2 gündür gece hiç uyumuyor aslında uyuyor ama uykusunda cok aglıyor sankı yattıgı yerı begenmıyor gıbı sureklı kafasını ceviriyor az once mamanın ıcıne agrı kesıcı koydum mısıl mısıl uyuyor sımdı neyı var acaba dişleri olusmaya baslamıs damaktan gelıyor ondan mı kı doktora gotursem anlamaz salak adam
selam kızlar,
buhar makinası bakteri üretiyomuş. onun yerine kalorifer peteğinin üstüne bi kapta su konulabilir bence.
gürsoycum ufak yerde yaşamanın zorlukları geçicimi yoksa hep oradamı yaşıyosunuz
geçici burdayız canım 2 sene kadar sonra tayin artık nereye çıkarsa hakkari şırnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?