Ben de Vıaportu bılmıyorum yaa karsıdakı Alısverıs merkezlerı cok uzak bana ben burdakılere bakıyorum : ))
ALMINAA o kurabıyelerın tarıfını ıstıyoruuummm.. Cok lezzetlı gorunuyorlardı ..
eşime sorayım tarifini yapan o çünkü kaydirigubbakcemile3
bu arada mama veren arkadaşlar,çocuk doktorumuz eğer sıpanız mamayı almak istemezse mamaya çok az pekmez ilave edebileceğimizi söyledi..Ayrıca bebeklerin yattığı odanın 19-20 derece olması gerektiğini söyledi..Eğer sıcağa alışırlarsa daha çabuk hasta olurlar,soğuğa alışırlarsa daha az hasta olurlar,soğuktan zarar gelmez ama sıcaktan zarar gelir dedi...
biz g.o.paşadayızkarşının neresindesiniz siz.bende avrup yakasına taşınmayı düşünüyorum eşimin yılı dolsun.annemler bahçelievler tarafında orası güzel ama eşim bu tarafı seviyor
Benımkı bıberonu da emzıgı de emıyor şükür : ) )
benim kıza bişey oldu.12 de uyurdu.dün 3 de uyudu.bugün hala ayakta
benim annemlerde haznedar meydana yakınlar.Ben Bahcelıevlere yakınım Bahcelıevler sayılır oturdugum yer gelırsenız komsu oluruz : ))) Gercı Bahcelıevler bı uctan baslıyor Yenıbosnaya kadar devam edıyor ama Bakırkoy tarafına yakın olan tarafı baya guzel cnm sakın sessız ınsanlar ıyı
biz alıştırdık soğuğa şimdi üşüyenler petekleri açınca içerde duramıyoz
ilk defa bu akşam soba yaktık :))
biz g.o.paşadayız
eyüp tarafında
anasının kızısempatiksalakcinni
benim annemlerde haznedar meydana yakınlar.
ben oturdum.çok sevdim hatta orayı.eyüp sultana beş dakka sonra esenlee taşındık.
benim annem babam ayrı babamla kalıyordum.eyübün bir kaç yerinde oturduk.en son durak esenlerdi.esenleri sevmedim fazla.büyüdüğüm yer pendik .anadolu yakasını o yüzden farklı severim.
:))))) benden çok babası adam dün gece beşde yatmış.bide onla övünüyor.sabha kaldırıken ben beşde yattım diyo .deidm iyi halt yedin.kalk zamanında uysaydın dedim.bastım fırçayı:))
bende camiye yürüyerek 5-10 dakka mesafedeyim :))
en sevdiğim şeylerden biri pierlottide denizi seyretmektir :))
o napıyo peki
benimki uyurdu ama yarın çalışmayacağı için tv seyrediyo
gerçi %90 uyuyakalmıştırkaydirigubbakcemile3
evet ya süper yer.hatta eşimle hamileyken yine gittim .eskileri yad ettim.
şimdi değişmiştir oralar.zaman nasl hızlı geçiyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?