2010 Temmuz Anneleri : )

kızımında çenesinde 1 tane siyah noktası var komik yani. peeling yapçam sempatiksalakcinni

bazan oluyor sonra geçiyor canım..yeni doğdukları zamanlarda da burunlarının üzeri beyaz noktacıklarla doluydu,geçti sonra..

inşallah geçer canım dediğin gibi. gözünün içine bakıyoruz kuşlarımızın bişey olmasın diye valla :Saruboceq:

kızlar ya kızımın alnında yağ bezesi, sivilce gibi şeyler çıktı. bendeki hormonlardan olabilirmiş?
sizdede oldu mu ya da var mı ? :uhm:

Benımkınde oldu cnm hatta benım kolumda cıktı boyle ısılık gıbı kasınıyordum hatta sımdı cocugun yanagında sırtında fılan nokta nokta kırmızık var aynı sey mı bılmem ama benım yedıgım bısey dokundu gıbı geldı ama bılmıyorum valla Kasım ayında kontrol var ozaman sorucam

sor canım mutlaka. bizim kontrolümüzde daha geçen haftaydı. ondan sonra çıktı bunlar..

ya ben su çiçeği vs gibi hastalıklardan çok korkuyorum aslında. ama onların belirtileri çok başka oluyor tabiii

benimki hem yapacak hem yiyecek hem yedirecek .bundan zevk alıyor...İyi ki de mutfakla arası iyi değilse aç kalırdık..çünkü şu sıralar çok zor her gün yemek yapmaya zaman ve fırsat bulmam..her zaman dışardan söylenmiyor...Aşırı futbol fanatiği olacağına yemek yapmayı sevmesi daha işime geliyor..babam hem tv de izler öte yandan kulaklıkla da radyo yayınından maç takip ederdi..Eşim ona benzemediği için çok memnunum..:Saruboceq:

benimkiler uyudu,anaları da uyusun...Öpüyorum herkesi..
iyi geceler....

Son düzenleme:
ya geçen benimkilerde bana soktu laf hala pişmanım cvp vermedim için.eşimin kafasını yedim sonra.daha çoçuk görmeye gelmediler habşre oğluan gelin özledim dyo.arabamz bile yok,özleyen adam gelir.

of zaten bu konuda acaip hassasım durup durup kocama sarıyom

eşim uyuma konusunda oldukça ısrarlı. surat asıyor uyumuyomuşum diye -tatlicadiarzu-
bende her an kaçabilirim canlarım.
sonra vay efendim bak iyi geceler bile demeden gitti demeyin -tatlicadiarzu-

Valla bu laf sokmalar anlamıyorum gercekten cocuktan once kacar gıderız dıye mı ne pek kıbardılar sımdı gercekten laf sokuyorlar anlamıyorum ben de . .

Valla bu laf sokmalar anlamıyorum gercekten cocuktan once kacar gıderız dıye mı ne pek kıbardılar sımdı gercekten laf sokuyorlar anlamıyorum ben de . .

bi ben yapamıyorum şu işi. bi becerebilsem söylencek ne laflar var bende de bakma :1closedeyes:

en güzeli takmıcaksın ama ben işde acaip sinir oluyorum.

canım sıkılıyor ya .belki yarın annemler gelir kızım hasta ya merakdan öldü.bende gel dedim hasta falan iyce abarttım.oh yemekleri falan annem yapar süper oluyor

evet ya çok güzelmiş.ama birbirlerine ne kadar uzak durmuşlar büyüdükçe.aralarında birer karış.ben hep sarılarak pozlar vermek isterim.sıcacık pozlar olsun

bi ben yapamıyorum şu işi. bi becerebilsem söylencek ne laflar var bende de bakma :1closedeyes:

bende laf çok.zaten söyleyemedigim için patlıyorum.ben söylerimde işde eşim kırılmasın diye.diyorum arım söylim içim rahatlasın izin vermşiyorsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…