canım bende deil ama .üst komşumda benle beraber doğum yaptı.onun yüzünde beyaz sivilcye benzer bezeler oldu gözünün altında.kızındada var az bişi.geçer heralde
benim kızımdada isilik vardı sivilce gibi.doktor geçer dedi geçti ama bu yaşda siyah nokta sahibi oldu.acaba onlar geçermi
bazan oluyor sonra geçiyor canım..yeni doğdukları zamanlarda da burunlarının üzeri beyaz noktacıklarla doluydu,geçti sonra..
kızlar ya kızımın alnında yağ bezesi, sivilce gibi şeyler çıktı. bendeki hormonlardan olabilirmiş?
sizdede oldu mu ya da var mı ? :uhm:
yarın kayınvalidemlere kahvaltıya gidicez. hiç istemiyorum :dilcikar:
Benımkınde oldu cnm hatta benım kolumda cıktı boyle ısılık gıbı kasınıyordum hatta sımdı cocugun yanagında sırtında fılan nokta nokta kırmızık var aynı sey mı bılmem ama benım yedıgım bısey dokundu gıbı geldı ama bılmıyorum valla Kasım ayında kontrol var ozaman sorucam
benimkide düşkün ama sadece yeme kısmından
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet var bizdede özellikle ilk doğduğunda bayağı vardı zamanla kayboldu ama arada gene bi tane çıkıp kayboluyo
bazen arkadaşlar dalga geçiyo erkenden ergen oldu diye
kayınvalidemlere gitmek ben hiç istemiyorum da ama bazen mecbur işte
benimkiler uyudu,anaları da uyusun...Öpüyorum herkesi..
iyi geceler....
benimkiler uyudu,anaları da uyusun...Öpüyorum herkesi..
iyi geceler....
Valla bu laf sokmalar anlamıyorum gercekten cocuktan once kacar gıderız dıye mı ne pek kıbardılar sımdı gercekten laf sokuyorlar anlamıyorum ben de . .
Valla bu laf sokmalar anlamıyorum gercekten cocuktan once kacar gıderız dıye mı ne pek kıbardılar sımdı gercekten laf sokuyorlar anlamıyorum ben de . .
AYy kızlar cok hosuma gıttı
Bir ailenin 19 yllk yolculuu - Hrriyet Dnya
resım cektırmek lazım .. her sene mesela bayramlarda
bi ben yapamıyorum şu işi. bi becerebilsem söylencek ne laflar var bende de bakma :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?