2010 Temmuz Anneleri : )

akşam 5 te mi?
normalde de böylemi
işe nasıl gidiyo?

evet akşam beşde.canım aşırı tembel.eğer sabah dersi varsa 4 saatlik uykuyla bile gidiyor.ama dersleri öğlen olmuş şimdi.12 ye kadar uyuyor bir haftadır.erken olsa mecbur erken yatcak ama şimdi dahada geç yatmaya başladı.bide az uyursa hasta oluyor ateşleniyor :))) adam çürük mü ne

Çavdar unuyla yapmış kurabiyeleri..Evlendiğimden beri kek ,kurabiye falan hiç yapmadım..Hep eşim yaptı..
Lor kurabiyesi
1,5 su bardağı şeker
3 çay kaşığı sıvı yağ
100 gr tereyağı
2 yumurta
250 gr lor
1 tatlı kaşığı karbonat
aldığı kadar un..

tüm malzemeler yoğrulduktan sonra toz şekere bulanır,fırınlanır...

böyle tarif etti....

keşke bu erkekleri de münasip biyerlerinden koklayıp anlayabilsek
tatlı mı yoksa kabak mı diye

ooooo helal olsun eşine bizimki makarnadan başka bişey yapamaz
oda ya fazla pişmiştir yada azkaydirigubbakcemile3

Mutfakla arası çok iyidir,boğazına çok düşkündür..Face de bile gurme guruplarına üye oldu kaydirigubbakcemile3

keşke bu erkekleri de münasip biyerlerinden koklayıp anlayabilsek
tatlı mı yoksa kabak mı diye

ooooo helal olsun eşine bizimki makarnadan başka bişey yapamaz
oda ya fazla pişmiştir yada azkaydirigubbakcemile3

:)))9 süper olurdu.diyorum ona zaten böyle oldugunu bilsem evlenmezdim senle diyorum.uyuz oluyor

kızlar ya kızımın alnında yağ bezesi, sivilce gibi şeyler çıktı. bendeki hormonlardan olabilirmiş?
sizdede oldu mu ya da var mı ? :uhm:

kızlar ya kızımın alnında yağ bezesi, sivilce gibi şeyler çıktı. bendeki hormonlardan olabilirmiş?

canım bende deil ama .üst komşumda benle beraber doğum yaptı.onun yüzünde beyaz sivilcye benzer bezeler oldu gözünün altında.kızındada var az bişi.geçer heralde

benim kızımdada isilik vardı sivilce gibi.doktor geçer dedi geçti ama bu yaşda siyah nokta sahibi oldu.acaba onlar geçermi

Mutfakla arası çok iyidir,boğazına çok düşkündür..Face de bile gurme guruplarına üye oldu kaydirigubbakcemile3

benimkide düşkün ama sadece yeme kısmından

:)))9 süper olurdu.diyorum ona zaten böyle oldugunu bilsem evlenmezdim senle diyorum.uyuz oluyor
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet var bizdede özellikle ilk doğduğunda bayağı vardı zamanla kayboldu ama arada gene bi tane çıkıp kayboluyo
bazen arkadaşlar dalga geçiyo erkenden ergen oldu diye

neyse kızlar ben yatıyom
eşim geldi barışın uyuduğunu görünce biraz bozuldu
zaten bu aralar genelde tripli onla ilgilenmiyormuşum diye

bazan oluyor sonra geçiyor canım..yeni doğdukları zamanlarda da burunlarının üzeri beyaz noktacıklarla doluydu,geçti sonra..

neyse kızlar ben yatıyom
eşim geldi barışın uyuduğunu görünce biraz bozuldu
zaten bu aralar genelde tripli onla ilgilenmiyormuşum diye

tamam canım.sana iyi geceler.tripli kocalar diye bir klub açılsa ben kocamı direk üye yaparım:))

oldukça fazla alnındakiler. bide kulaklarının arkasında birkaç tane var. kafaya takılcak bişey değil belki ama gördükçe canım sıkılıyor niye çıktı bunlar durduk yere şimdi diye..

Son düzenleme:
canım valla bizimkinin yanaklarından benim kindne fazla siyah nokta var D sıkmamak için zor tutuyom kendimip

Sagol cnm kaydettım : )) Cavdar unuyla baya guzel olur en kısa zamanda denıycem şutarafagitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…