ben karaköyde büyüdüm.kayınvalidemler doğu caddesindeler.genelde çarşı taraflarında oluyoruz gittiğimizde...zaten ne kadarcık yer.küçücük kalıyo buraya göre:)
evet küçük ama ben çok seviyorum ve özlüyorum....
çarşısında dolaşmayalı aylar oldu..
karşılaşırsak sen beni tanıcan artık.
ben seni göremedim henüz
bence de iyi ki varsınız kızlar...
siz olmasanız ben napardm tek başıma...
aynen ben de.çok seviyorum memleketimi.kızıyorlardı daha önce gittimde izmir gibi yerdesn burası özlenir mi diye? ama çok seviyorum ben de napayım :)
kızlar ,şanslısınız valla..memleketinize çok yakın mesafeye gelin gitmişsiniz..İzmir-Manisa ne ki..Okuldayken Manisa dan İzmir e her gün gidip gelenler oluyordu..45 dakkalık yol..
ben izmir 'imden baya uzaktayım....
Nedir bu kayınvalıdelerden cektıgımız bılmem ki Bızımkı de aradı bugun bı garip konuusuyor anladım kesın yanında kayınpederım var napıyom emzırıyon mı bebek nasıl taramanalı tufek gıbı bı suru soru maksat aramıs olmak icin arıyor ..Aklıma hep Logusalıgımda kı halı gelıyor unutmam lazım ama ..
izmir de nerdesiniz ?
kızlar ,şanslısınız valla..memleketinize çok yakın mesafeye gelin gitmişsiniz..İzmir-Manisa ne ki..Okuldayken Manisa dan İzmir e her gün gidip gelenler oluyordu..45 dakkalık yol..
ben izmir 'imden baya uzaktayım....
al benden de o kadar
lohusalıkta yapılanları insan unutamıyormuş meğer
Nedir bu kayınvalıdelerden cektıgımız bılmem ki Bızımkı de aradı bugun bı garip konuusuyor anladım kesın yanında kayınpederım var napıyom emzırıyon mı bebek nasıl taramanalı tufek gıbı bı suru soru maksat aramıs olmak icin arıyor ..Aklıma hep Logusalıgımda kı halı gelıyor unutmam lazım ama ..
Narlıdere yeni yeni gelişmekte olan bir yer...alışveriş merkezleri ,inciraltı,teleferik vs dışında pek gezilcek yer yok diye hatırlıyorum..Oraya tıp fakültesi,güzel sanatlar fakültesi ve konservatuar açıldıktan sonra yapılandırılmalar hızlandı,nüfusu arttı...Git bir Karşıyaka ya Alsancağa canının sıkıntısı falan kalmaz..Yerime de gezersiniz artık...narlıdere deyim ben cnm...
al benden de o kadar
lohusalıkta yapılanları insan unutamıyormuş meğer
Narlıdere yeni yeni gelişmekte olan bir yer...alışveriş merkezleri ,inciraltı,teleferik vs dışında pek gezilcek yer yok diye hatırlıyorum..Oraya tıp fakültesi,güzel sanatlar fakültesi ve konservatuar açıldıktan sonra yapılandırılmalar hızlandı,nüfusu arttı...Git bir Karşıyaka ya Alsancağa canının sıkıntısı falan kalmaz..Yerime de gezersiniz artık...
]
unutmam bende asla. çok fenalıklar yaptı çok
ewet çok güzel oldu burası da ben pek gezemiyorum malum iki çocuk.ancak eşim olursa çıkabiliyorum.bikaç tek çıkmaya kalktım da oğlum laf dinlemiyo.koşuyo allah korusun arabaların altına gidivericek.ama senin yerine havanın güzel olduğu bigün bi sahil turu yaparım cnmm
kemeraltına gidip kızlar ağasında yerime fincanda pişen kahve de için...
ben kinci biri değilimdir ama bu konuda hakikaten artık inandım ki bir kadının en hassas
dönemiymiş lohusalık, cidden insanın aklından çıkmıyor. Ben kendime değil en çok sütüm
azalacak diye bebeğime üzülüyordum; oydu beni kahreden. Bu çocuğun sütü gidecek
diye avaz avaz bağırıp hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Allaha şükürler olsun
ki ,yaptıklarına rağmen hiç bir azalma olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?