2010 Temmuz Anneleri : )

ben karaköyde büyüdüm.kayınvalidemler doğu caddesindeler.genelde çarşı taraflarında oluyoruz gittiğimizde...zaten ne kadarcık yer.küçücük kalıyo buraya göre:)

ben karaköyde büyüdüm.kayınvalidemler doğu caddesindeler.genelde çarşı taraflarında oluyoruz gittiğimizde...zaten ne kadarcık yer.küçücük kalıyo buraya göre:)

evet küçük ama ben çok seviyorum ve özlüyorum....
çarşısında dolaşmayalı aylar oldu..

evet küçük ama ben çok seviyorum ve özlüyorum....
çarşısında dolaşmayalı aylar oldu..

aynen ben de.çok seviyorum memleketimi.kızıyorlardı daha önce gittimde izmir gibi yerdesn burası özlenir mi diye? ama çok seviyorum ben de napayım :)

kızlar ,şanslısınız valla..memleketinize çok yakın mesafeye gelin gitmişsiniz..İzmir-Manisa ne ki..Okuldayken Manisa dan İzmir e her gün gidip gelenler oluyordu..45 dakkalık yol..
ben izmir 'imden baya uzaktayım....

karşılaşırsak sen beni tanıcan artık.
ben seni göremedim henüz

ewet tanırım ben seni.ama eşim müsade etmiyo resmimi koymaya face e.ben de o yüzden sır kaldım.kayınvalidemle oluruz cuma günü kaçamam ondan eğer kaçabilseydim beraber buluşurduk nazom.çok istiyorm seni ve diğer kızları görmeyi...

çok doğru söylüyorsun canm.mesafe çok az.ama benm kaldı 6 ayım şurda.ondan sonra tayinciyim doğuya...
sene de bir gelebilirsem gelirim artık..

al benden de o kadar

lohusalıkta yapılanları insan unutamıyormuş meğer

izmirden uzak yaşamak zor olmalı, kıyamam.
bornova-manisa 20dk. çok şanslıyız dediğin gibi.
biz ailecek hep gurbette yaşadık. biliyorum ne demek olduğunu, çok zor. Allah kolaylık versin canım.....

benm de unutmam lazım ama aklıma geldiği an herşey film şeridi gibi geçiveriyo hemen...
çok kızıyorum aslında

Son düzenleme:
narlıdere deyim ben cnm...
Narlıdere yeni yeni gelişmekte olan bir yer...alışveriş merkezleri ,inciraltı,teleferik vs dışında pek gezilcek yer yok diye hatırlıyorum..Oraya tıp fakültesi,güzel sanatlar fakültesi ve konservatuar açıldıktan sonra yapılandırılmalar hızlandı,nüfusu arttı...Git bir Karşıyaka ya Alsancağa canının sıkıntısı falan kalmaz..Yerime de gezersiniz artık...
al benden de o kadar

lohusalıkta yapılanları insan unutamıyormuş meğer

işte unutamadığım için annemle görüşmüyorum şu an...

ewet çok güzel oldu burası da ben pek gezemiyorum malum iki çocuk.ancak eşim olursa çıkabiliyorum.bikaç tek çıkmaya kalktım da oğlum laf dinlemiyo.koşuyo allah korusun arabaların altına gidivericek.ama senin yerine havanın güzel olduğu bigün bi sahil turu yaparım cnmm

unutmam bende asla. çok fenalıklar yaptı çok

ben kinci biri değilimdir ama bu konuda hakikaten artık inandım ki bir kadının en hassas

dönemiymiş lohusalık, cidden insanın aklından çıkmıyor. Ben kendime değil en çok sütüm

azalacak diye üzülüyordum; oydu beni kahreden. Bu çocuğun sütü gidecek

diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. Allaha şükürler olsun

ki ,yaptıklarına rağmen hiç bir azalma olmadı.

Son düzenleme:

kemeraltına gidip kızlar ağasında yerime fincanda pişen kahve de için...

ben hala inanamıyorum yaptıklarına, söylediklerine. hem bana hem aileme büyük saygısızlıklar yaptı. beni o dönemde ağlattı...
ben çok istiyorum unutmayı ama aklımdan çıkmıyor. birde o dönem eşimin sessiz kalışı... off bak efkarlandım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…