2010 Temmuz Anneleri : )

ben kayınvalidemi boykot ediyorum kızlar
yazın beni deli ettiği için bu sene hiç gitmicem dedim
önümüzdeki yaz gidicem
ama annemleri çok özledim arkadaşlarımı filan
ona kızıp kendimi cezalandırmış oluyorum galiba böyle
şubat tatilinde gitsek mi acaba yaa

emzik olmasa düşünemiyorum ben resmen kendimi.kurtarıcım o benimm
iyi yapmışsın alıştırmakla bence.inan susturucu oluyo bazen...

kendileri herşeyi çok bi biliyolar zaten. bana da soruyo "içine body giydirdin demi?"
bi çakcam o olcak
çok güldüm .gücüm yetse neler yapcamda :)
senin ki bneimki gibi pis boğaz.ilk 60 cc verdm sonra 90 sonra 120 cc verdim gün içinde çok mutluydu
konuyla alakasız olcak ama ben profil resmi yükledim ama görünmüyo
neden ki acep??

canım avatarına foto yükliceksin.profildeki görünmüyor.avatar bölümüne gir profilden.

kızlar ben çıkıyorum.herkeze iyi geceler.

aaa evet hatırladım manisadalar... sık dişini kuşum geçiverir, bidaha da baya bi süre rahat edersin...
biz seninle manisada buluşalım bari. cuma bende manisada olucam

saol canım
iyi geceler

aaa evet hatırladım manisadalar... sık dişini kuşum geçiverir, bidaha da baya bi süre rahat edersin...
biz seninle manisada buluşalım bari. cuma bende manisada olucam

ciddi misin? napıcan kız memleketimde? ayy memleketim deyince içlendm bak şimdi.çok özledim caddelerinde dolaşmayı bee

fotoyu da koyabildim sonunda
hadi ben de gidiyorum iyi geceler herkese
ve tatlı bebişlere
malum onlar uyumadan biz de uyuyamıyoruz

kız benimde memleketim ya Manisa aşkolsun
annemle babam orda ya benimde.

bu arada gidemedim ben

anca düştü benm jeton.mazur gör gülüm valla unutmuşuum.ohh iyi hade hasret giderirsinz anneciğinle...neresindeler annenler manisanın?

anca düştü benm jeton.mazur gör gülüm valla unutmuşuum.ohh iyi hade hasret giderirsinz anneciğinle...neresindeler annenler manisanın?

:))) olur öyle boşver canım.

annemler imam hatip lisesinin orda oturuyorlar canım.
sizinkiler nerde?

Nedir bu kayınvalıdelerden cektıgımız bılmem ki Bızımkı de aradı bugun bı garip konuusuyor anladım kesın yanında kayınpederım var napıyom emzırıyon mı bebek nasıl taramanalı tufek gıbı bı suru soru maksat aramıs olmak icin arıyor ..Aklıma hep Logusalıgımda kı halı gelıyor unutmam lazım ama ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…