2010 Temmuz Anneleri : )

haklısın dinlenme de çok önemli..yorgun olunca süt azalıyor resmen.

benim kocam da aynı yaa...nekadar mama verdin bugün diye soruyo hep deli ediyo benii..sanki keyfimden veriyomuşum gibi

ahh bu erkekkler işlerine göre hareket ediyorlar valla

bizimki de öğlen 3e doğru geldi.balıklarını temizledi.güya akşama alık bişirecektik.sızdı kaldı koltukta.o uyuyuş.hala deriiin uykularda.tuttuğu balık yalan olduu

herkese merhaba bu arada..epeydir giremiyorum foruma.herkes iyidir inş.
kızlar benim de sütüm azalıyo gibi..zaten bi günü bi gününü tutmuyo ki.bigün az,bigün çok..

benim kocam da aynı yaa...nekadar mama verdin bugün diye soruyo hep deli ediyo benii..sanki keyfimden veriyomuşum gibi

canım hastanelerde falan okuyor ya 6.aya kadar anne sütü.habire bide bana o msjı hatırlatıyor.işde sen bakamıyorsun falan filan.diyorum süt yok anlamıyor.çoçuk açlıkdan heder olcak

herkes hemen hemen aynı dertten muzdarip bugünlerde herhalde. bende bozuğum bugün kendisine mesela. çok gıcık oluyorum tokat atasım geliyor bazen.
sonra geçiyor Allah tan.

şaka bir yana bazen gerçekten çekilmiyor kendisi ve ailesi

herkese merhaba bu arada..epeydir giremiyorum foruma.herkes iyidir inş.
kızlar benim de sütüm azalıyo gibi..zaten bi günü bi gününü tutmuyo ki.bigün az,bigün çok..

merhaba canm.umarım iyisindir
benm de öyle yaaa.bazen çok bazen az.ama yetiyor sanırım çok huysuzluk yapmıyo kızım.ama az olduğu zamanlarda aptamil takviyesi yapıyorum sabah yada gece yatmadan...
kızların dediği gibi dinlenik olursan sütte de bi artış oluyo...

canım hastanelerde falan okuyor ya 6.aya kadar anne sütü.habire bide bana o msjı hatırlatıyor.işde sen bakamıyorsun falan filan.diyorum süt yok anlamıyor.çoçuk açlıkdan heder olcak

kendileri herşeyi çok bi biliyolar zaten. bana da soruyo "içine body giydirdin demi?"
bi çakcam o olcak

ben kızımı emziğe alıştırdım

baştan vermedim küçükken meme emzik vs.. kafa karışıklığına neden olur diye

baktım başa çıkılmıyor zaten bu dönemde herşeyi ağzına götürüyor

emziğe alıştırmak mantıklı geldi

3 tane emzik aldık, nuk un emziğini sevdi

şimdi arada veriyorum ama sürekli almıyor oyun oynuyor emzikle.

ben günde 1 kez mama veriyorum 90 ml en fazla
bazı günler hiç vermiyorum
geçen ay 600gr almıştı
mamayı artırmadım ben de yetiyo diye

bizde de aynı durum söz konusu...
off aile demeyin bana.cuma günü ailesine gidicez.özlemiş annesini.kalıcaz bi gece.cumartesi döneriz inş.ama abilerimi de çok özledim.belki çağırırlarsa bi gece de abime gitmek istiyorum

bana da bazen sütüm azalmış gibi geliyor korkuyorum hemen yok çaydı yok oydu buydu takviyeye :)))

ben günde 1 kez mama veriyorum 90 ml en fazla
bazı günler hiç vermiyorum
geçen ay 600gr almıştı
mamayı artırmadım ben de yetiyo diye

ben 90 ml verince kızım kıyamameti koparıyo mama bitti diye.ben de 150ml veriyorum.sonuna kadar yiyip uykuya dalıyo.çok seviyo mama yesin.ama dediğim gibi günde 1 kezz veriyorum.o da sütüme bağlı yani...
bu arada meleğine de maşallah annesi

maşallah senin kuzucuğa yaa
benim oğlan sık sık az az besleniyo
formunu koruyo sıpa

biz kalmıyoruz çok şükür . ama valla 2 saat bile yetiyor bana

maşallah senin kuzucuğa yaa
benim oğlan sık sık az az besleniyo
formunu koruyo sıpa

ben yirim o sıpayyıı
benm çocuklar bebekkene pek obur oluyorlar sanırım.oğlumda böyle obur gidiyordu bebekken.ama büyüdükçe attı kiloları.o kadar kilolu değil.maşallahı var::)

kendileri herşeyi çok bi biliyolar zaten. bana da soruyo "içine body giydirdin demi?"
bi çakcam o olcak

hakkatten bu kocalar ne çok biliyor benimki de onu öyle yap bunu böyle yap falan diyor bazen daral geliyor sanki kendi 10 cocuk büyütmüş bende diyorum ki sen mi doğurdun ben doğurdum

biz kalmıyoruz çok şükür . ama valla 2 saat bile yetiyor bana

ocak ayından beri kalmıyoruz biz de.manisadalar.biliyorsundur mesafemiz az.ama işleri varmış eşimn ertesi günü orda.hem de babası çok özlemiş torunlarını.mecburen kalıcaz.ama nasıl geçecek vakit inan ben de bilmiyorum..:18:

kızlar bayılıcam uykusuzluktan.
ytayım hazır kızımda uyumuşken.
sizleri seviyorum ve çokk öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…