caım ben düzneli beslenemiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.günde iki öğün yiyorum 11 de kahvaltı yapıyorum eşim geldinde yemek yiyorum.ama meyve kuruyemiş su içmeye özen gösteriyorum.tatlı türü şeylerde iyi yiyorum ama olmuyor.uyuyunca sütüm çok güzel oluyor ama.tüm gün uyusam oh ne süper olur
canım banada öyle dediler.gece uyumasında sorun yoktu bizimkinin.ama 30 gram almış sadece bir ayda.güündüz falan huysuzdu ben emdini snaıyordum.göğsümün ucundaki çok az süt olurmuş bazen.ben onu görünce sütüm var snaıyorudm demek yokmuşş.inş senin vardır canım.insna üzülüyor.bide bende bir koca var süt yok diyorum hala kendini patalıyor emzir diye.sanki ben emzirmek istemem.hergün ne kadar mama verdin diye hesap soruyor.deliricem
aman sorma dengesiz bir kıskançlık ahlayışı var.beni tek bir yere göndermez.makyajıma giyimime herşeyime karışır.deli olurm.bugün sekizde canım kek abur cubur çekti git al dedim almadı.ben giderim dedim tehdit ettim git dedi.pof durdurcak sandım.çıktım kapıya falan ne gelen ne giden.ıssız yerler bide inat ugruna gittim üç buçuk atarak.getirdiklerimden yiyordu.bende kızdım almayı bilmiyen yemeyide bilmesin diye
benim kocam da aynı yaa...nekadar mama verdin bugün diye soruyo hep deli ediyo benii..sanki keyfimden veriyomuşum gibi
amaann birikim be gülüm.eşimle bazı sorunlar vardı.üstüne de kalkıp dün beni bırakıp balığa gidip sabahladı.sinirlerim baya alt üsttü dün.çok şükür dizginledi kızlar saolsunlar dün benii
herkese merhaba bu arada..epeydir giremiyorum foruma.herkes iyidir inş.
kızlar benim de sütüm azalıyo gibi..zaten bi günü bi gününü tutmuyo ki.bigün az,bigün çok..
canım hastanelerde falan okuyor ya 6.aya kadar anne sütü.habire bide bana o msjı hatırlatıyor.işde sen bakamıyorsun falan filan.diyorum süt yok anlamıyor.çoçuk açlıkdan heder olcak
merhaba canm.umarım iyisindir
benm de öyle yaaa.bazen çok bazen az.ama yetiyor sanırım çok huysuzluk yapmıyo kızım.ama az olduğu zamanlarda aptamil takviyesi yapıyorum sabah yada gece yatmadan...
kızların dediği gibi dinlenik olursan sütte de bi artış oluyo...
herkes hemen hemen aynı dertten muzdarip bugünlerde herhalde. bende bozuğum bugün kendisine mesela. çok gıcık oluyorum tokat atasım geliyor bazen.
sonra geçiyor Allah tan.
şaka bir yana bazen gerçekten çekilmiyor kendisi ve ailesi
ben günde 1 kez mama veriyorum 90 ml en fazla
bazı günler hiç vermiyorum
geçen ay 600gr almıştı
mamayı artırmadım ben de yetiyo diye
ben 90 ml verince kızım kıyamameti koparıyo mama bitti diye.ben de 150ml veriyorum.sonuna kadar yiyip uykuya dalıyo.çok seviyo mama yesin.ama dediğim gibi günde 1 kezz veriyorum.o da sütüme bağlı yani...
bu arada meleğine de maşallah annesi
bizde de aynı durum söz konusu...
off aile demeyin bana.cuma günü ailesine gidicez.özlemiş annesini.kalıcaz bi gece.cumartesi döneriz inş.ama abilerimi de çok özledim.belki çağırırlarsa bi gece de abime gitmek istiyorum
maşallah senin kuzucuğa yaa
benim oğlan sık sık az az besleniyo
formunu koruyo sıpa
kendileri herşeyi çok bi biliyolar zaten. bana da soruyo "içine body giydirdin demi?"
bi çakcam o olcak
biz kalmıyoruz çok şükür . ama valla 2 saat bile yetiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?