2010 Temmuz Anneleri : )

canım yogurdu verınce kustu. kabul etmedi sanırım mıdesi
canım yeni bir şey tattırırken midesinin boş olmasına dikkat et yoksa çıkarıyorlar..bende yaşadım korkulacak bişey yok hatta alıştım diyebilirim :))

ben 3 saatte bir yediriyorum..bazen(nadir de olsa)iştahli yiyor bazen de hiçç yemek istemiyor..
sen nasıl anlıyosun acıktıklarını ben bitürlü çözemedim şu afacanın dilini yahu :))

ben ek gıda vermiyorum. aylık kontrole gidelim sorcam dr umuza. o derse vericem. güveniyorum tonton amcamıza

slm kızlar
ben dün oğluma 1 kaşık elma suyu verdim
siz nekadar veriyorsunuz meyve suyu yada püreyi
en başta bir kaşıkla başlanıyor canım..severse hergün miktarı artır ..hatta yiyorsa bence devam et :))ama anne sütün yeterliyse bence hiç gerek yok

maşallah kuzuna canımkıyafetlerini soyup tartıyor değil mi doktorunuz..
geçen anasağlıkta kıyafetleriyle tarttılar kızımı marul gibiydi :)) 600 gr fazla çıktı

evet canım çırılçıplak oluyor
bayılıyor çıplaklığa zaten rahat oluyor bizim için buda

ağladıklarında parmağımı çok iştahla emip parmağımı geri çektiğimde tekrar ağlıyorlarsa acıktılar diyorum :))

sağlık ocaklarında kıyafetle tartıyorlar.evde tamemen soyup öyle tartıyorum ya da en fazla yeni altlarını almışsam alt bezleri ile tartıyorum ..çınar 6,900 gr, Almina 6,700 gr civarı..ama uzun zamandır bu kilodalar..sanki kilo alımları durdu..boyları uzamaya başladı sanırım..çınar 64,5, almina 64 cm oldular..

Son düzenleme:
bazan de yaa 3-4 saat geçti kesin acıkmışlardır deyip biberonu ağızlarına dayıyorum :)))

canım naber?
o taytlardan aldım bugün, sen aldın mı ? aklıma geldin :) umarım güzeldir umduğum gibi..

herkese günaydınn

Iyılık cnm senden naber ? Aldın mı cok merak ettım geldıkten sonra gıydırıp cekersın bende bakayım netten aldın dıy mı cunku yerlerı baya uzaktı

canim sanki kuzeyi anlattin bana

velet aciktigini da mi anlamiyor nedir almiyor memeyi biberonu bizimkide almiyor

sana tavsiyem bebegini kucaginda uyut tam dalarken ver memeyi o zaman aliyor ben bir aydan fazladir boyle yapiyorum baskada cozum bulamadim dogrusu

eger sen baska cozum bulursana banada soyle lutfen

canim bisey cikmamasina sevindim

bizimkindede var kan bizede doktor bisey yok tahlil temiz cikti demisti

bir doktorda sut ve sut urunlerine alerjisi olabilir demisti

bakalim bayramdan sonra alerji dktoruna goturecegim

ayyyy bu topikteki bebeklerin tum kotu ozelliklerinin toplami neredeyse kuzeyde var

babasi gibi huysuz bu cocuk

şimdi dediğin gıbı yaptım . 2 dakıka sürmedi. uykuya dalmadı ve bıraktı memeyı(((((((
cok zor emmeyen cocukla yaaaaaaa(

benimde kafam karıştı, benim bildiğim ortopedik ayakkabı alın derler, ayakları rahat ve kaliteli ayakkabıda olsun ki bir sorun çıkmasın diye duyarım hep.. yürüteç ve yürümede bu dediğim.
yalın ayak evde dolaşsın ı bende duymuştum.. hangisi doğru acaba :)

bi de 4.ay aşımızı yarın olacağız. banyo olayı bundada geçerli mi? 3 gün banyo yasak mı?
verem aşımız kabarmadı onu soracağım yarın..

yok canım üzülme benim kızın eline su dökemez kimse yeme konusunda :))
az önce alminanın dediğini yaptım,elimi yıkadım geldim ağzına verdim
eçekkk elimi çok çok emdi biberon verdim ağzında geveliyo..
yok benim kızı melekler doyuruyor D

ağladıklarında parmağımı çok iştahla emip parmağımı geri çektiğimde tekrar ağlıyorlarsa acıktılar diyorum :))

bende senin gıbı yapıyorum ama benımkinde aglama yok. çünkü benım kız açıkmıyor. acıktıgını bılmıyor.parmagını cok iştahla emıyorsa verıyorum yoksa hiç açcıktıgı için agladıgını bılmıyorum. garip dımı

o zaman sagolsun benım meleklerin bana hıç ihtiyacı yok.. çünkü onlardan bana fırsat gelmıyor. hep tok. maşallah

Cnm bızımkı bugun oldu 4. ay asısı ve rota vırusu sımdı mısıl mısıl uyuyor . yarım fıtıl verdım . Kılosu 6.900 sadece anne sutu alıyor .
Banyo 3 gun yapılıyor mu sormayı unuttum ama benım yengem saglık ocagında hemsıre bugun asısını o yaptı aksama da demır ılacını getırecek ona sorayım .
Verem asısı yerı ıse gecen gıdısımde sormustum cunku benımkı de kızarmad 6. aya kadar suruyormus cıkması bızımkı sınek ısırıgı gıbı kızardı yeni .

Taytı netten mı sıparıs etıtm gelınce bebısıne gıydırıp resmını cekersın artık

Iyılık cnm senden naber ? Aldın mı cok merak ettım geldıkten sonra gıydırıp cekersın bende bakayım netten aldın dıy mı cunku yerlerı baya uzaktı

iyiyim bende..benim kardeşim dikilitaşta çalışıyor, hep web sayfalarından alıyordum , bu kez yakınında olduğunu farkettik. ona aldırttım. şu an onda. bayramda alıcam ve hemen denemek istiyorum:) çok güzel diyor kardeşim hatta beğenen biri olmuş, öğle arasında onunlada gitmiş mağazaya. resmine bakarsın koyunca canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…